Бойко Борисов – производно на Валентин Златев, рече Янев

РЗС няма да води толерантна кампания, предупреди лидерът на партията
Обновена: 2 авг 2011 22:39 | 2 авг 2011 22:00,
153
Бойко Борисов – производно на Валентин Златев, рече Янев
Снимка: Булфото

"Всяко чудо, режисирано от Бойко Борисов, е за три дни“. Така лидерът на РЗС Яне Янев коментира в Ямбол сагата около отнетия лиценз на Лукойл и последвалото решение на Софийския административен съд за връщане на лиценза на компанията.

По думите на лидера на РЗС кризата с горивата е постигнала своите цели – облагодетелствана е ГЕРБ, бетонирани са позициите на Валентин Златев и за първи път е намерен начин за деблокиране на държавния резерв.

"Няма конфликт между премиера и шефа на бургаската рафинерия, защото Бойко Борисов е производно на Валентин Златев“, категоричен бе Янев.

Той заяви в още, че разполага с информация от секретни документи от Европейски институции към България с препоръки за решаване на проблема с нефтеното пристанище „Дружба“.

Според Янев „това е руски анклав на наша територия, където нито една българска институция не може да осъществи контрол върху ставащото там“.

Лидерът на РЗС допусна, че освен петрол през пристанището може да преминават пратки с оръжие и наркотици.

За предстоящите избори наесен Янев обяви, че неговата партия няма да води клиширана кампания, и предупреди опонентите си да не очакват толерантна кампания.

В РЗС вече разполагали с факти и доказателства за корупционни практики на основните си опоненти – ГЕРБ и БСП – и нямало да мълчат за тях, защото според лидера на партията в една предизборна кампания „трябва да има диспути и тежки дебати“.

При посещението си в Ямбол лидерът на РЗС представи официално кандидата за кмет на града, подкрепен от партията. Това е Кирил Тодоров, кмет на общината в периода 2003–2007 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още по темата: Яне Янев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мястото на РЗС не е в парламента!
67
6
 
8
 
! Отговори
Absolutism преди 12 години
Изказал се Петко барабар с мъжете
66
3
 
8
 
! Отговори
Мишо Бирата преди 12 години
Маанете го тоя мишкар-Гоце!!Коги имах гайлета с бирата-кой свърши работата-ами бате ви Бойко!!!Обади се на алкохолока Танев,работихме на "полусъединител" и делнахме с Винету много пачки!!! А Яне е ***,вместо да се отдадена мъжка любов-както Бойка с Вучката ,взе че се ожени за жена от другият пол...
65
6
 
15
 
! Отговори
патриот преди 12 години
Който мисли за България гласува за всяка друга партия или ако ще и за магарето на съседа си, но в никакъв случай за ГЕРБ.Тези начело с мутроолигофрена Бойко сринаха държавата!
64
9
 
5
 
! Отговори
Янчо Сандански преди 12 години
РЗС вече разполагали с факти и доказателства за корупционни практики на основните си опоненти ГЕРБ и БСП и нямало да мълчат за тях, защото според лидера на партията в една предизборна кампания трябва да има диспути и тежки дебати. Ами освен на компромати,прихванати разговори и доноси, РЗС на какво друго може да разчита? На помията, която излива с кофи върху другите партии!
63
4
 
2
 
! Отговори
XOXOXO преди 12 години
EI NE SE LI NAMERI NIAKOI ZDRAV MAJ DA NAKARA LYDATA QNKA DA MIRIASA,PO DOBRE ZLATEV I BORISOV CHE SA PONE MAJE OTKOLKOTO QNKA I TRAKTORA:) TOZI MALOYMNIK NE RAZBRA LI CHE NIKOI VECHE NE GO PONASIA????
62
13
 
7
 
! Отговори
Булгар преди 12 години
Лидерът на РЗС допусна, че освен петрол през пристанището може да преминават пратки с оръжие и наркотици. ***!
61
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"РЗС няма да води толерантна кампания, предупреди лидерът на партията"Вие кои бехте, извинявай?
60
15
 
19
 
! Отговори
Янке мо..!!! преди 12 години
Гоце е най-верния другар на В.Златев...не е Бойко.Бойко басма не цепи на никой.
59
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
0.5% имат РЗС, ако сега има Парламентарни Избори.Сините (червен иван костов и малтин)-2.5% до 3.2% Атака са с 4.9%
58
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалко Гейченце недое--ОРАНО от Трактора.
57
7
 
12
 
! Отговори
за 55 преди 12 години
Колкото и да е *** мат'ряла РЗС са си едни маши - редосеялки......2% им е тавана, толкова са и пасивните
56
9
 
14
 
! Отговори
Педи Меди АБеВГЗ преди 12 години
ГЕРБ им виновен, че *** им рипат на мъжко......
55
4
 
15
 
! Отговори
Дълбоки приказки+ преди 12 години
Преди мислех ''политицете ''' за ***....не са те , май тези дето им обръщат внимание са тъпите - как е възможно един зависим *** да е в Парламента...ми такива като него ,хамстера, Ф.Дим ***-мутра Маджо правят митовете за мъжествеността на българина смешни......те ша ва опраят -отзаде
54
12
 
11
 
! Отговори
gazara преди 12 години
Чекате Бойко да ви нахрани. Фанете се на работа бе ***.
53
11
 
13
 
! Отговори
gazara преди 12 години
ГЕРБ ви е виновен на кривите ***.
52
14
 
26
 
! Отговори
ДС/БКП/БСП преди 12 години
БОЙКО Е ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЯМИТЕ КОМУНИСТИ,МУТРИ,ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ...СЛЕД ГОЦЕ!ГОЦЕ И БОЦЕ СЪСИПАХА И ОПРОСТАЧИХА ДЪРЖАВАТА!
51
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
РЗС ЩЕ ВЗЕМЕ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТ СДС АКО ЩЕТЕ ВЯРВАЙТЕ.ТЕ ЗА ТОВА ОТ ГЕРБ ТАКА ТРЕПЕРЯТ КАТО ЧУЯТ ЗА РЗС :D
50
14
 
17
 
! Отговори
ХВАНАТИ В КРАЧКА преди 12 години
АБСОЛЮТНА ЛЪЖА Е, ЧЕ ГЕРБ ИМА КАКВАТО И ДА БИЛО ПОДКРЕПА В ТОЗИ САЙТ.Герб напълно се е сринал, РЕАЛНАТА подкрепата за него е 1 на 20 души. Само платените драскачи като СТРАНДЖАТА непрекъснато цъкат по няколко плюсчета и пишат от по 10 ника в защита на умрелия ГЕРБ.ВИЖТЕ В ДРУГИ ТЕМИ КАК СЕ ГЛАСУВА ПРЕДИМНО 20 СРЕЩУ 1.ХОРА НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ЕДИН ДВА ИНДИВИДА СИМУЛИРАТ КАТО ЗА 20 ДУШИ В ПОДКРЕПА НА ГЕРБ.
49
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ - ОТРОЧЕТА НА ПАРТИЯТА МАЙКА БКП.БСП - ПРЕКРЪСТЕНО ОТРОЧЕ НА БКП.ДПС - ТУРСКИ ИНТЕРЕСИ.АТАКА - БОРИСОВ ТАКЪВ БОРИСОВ ОНАКЪВ АМА ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА ГЕРБ. ЯСНИ СТЕ.СДС - САМО ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ЗА ПОСТОВЕТЕ И ВЕДНАГА ЩЕ УПРАВЛЯВАМЕ РЕДОМ С ГЕРБ ДУМИ НА КОСТОВ НА ВОТА.НДСВ - НЕ СА ЛОШИ АМА ТОЯ ЦАР СТРАШНО МНОГО СЕЧЕ ГОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ВЗЕМИ ЗЕМЯТА СТИГА СЕЧЕ.РЗС - НИЩО ЛОШО НЕ СА СТОРИЛИ НА БЪЛГАРИЯ НО СА НАЙ-ОПЛЮТИ.