Борисов за реда, "Лукойл" и бедността

Знаят ли журналистите кога да питат?
Обновена: 13 авг 2011 07:31 | 2 авг 2011 19:44, Екип на Dnes.bg
829

 

 

„Никой от Европейския съюз не ни е притискал за контрола на горивата и ситуацията с "Лукойл", заяви премиерът Борисов в Чирпан. Той отказа да коментира решението на съда, с което до решението по делото за отнетия лиценз на "Лукойл Нефтохим" рафинерията ще продължи да произвежда гориво.

Премиерът се ядоса на кореспондента на БНР в Стара Загора Венелина Попова, която го попита за прага на бедност у нас. Данни за това, че българинът е най-нископлатен на час в ЕС, изнесе вчера КНСБ.

Борисов издаде пред журналистите и рецептата си за успех при строежа на пътищата у нас.

Още по темата

„За да е успешно начинанието, първо – трябва да го благослови владиката, второ – да има проект, трето – да има осигурено финансиране, както е в този случай – 80% от този строеж го плаща Европейския съюз, 20% съфинансира държавата, и четвърто – ясен и прозрачен конкурс".

Бойко Борисов направи първата копка на Лот 1 от АМ „Марица“ край Чирпан. Отсечката Оризово–Димитровград, дълга 31,4 км, е част от Трансевропейската магистрала "Север–Юг", която свързва Централна и Източна Европа с Близкия изток и Азия.

Срокът на изпълнение на участъка е 25 месеца. Строителят, избран след международен търг, е италианската компания "Кооператива Муратори & Чементисти". Финансирането в размер на над 133 млн. лв. без ДДС е осигурено по Оперативна програма "Транспорт".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


829
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
737
9
 
37
 
! Отговори
Baba Tonka преди 12 години
Otvoriha rezerva s gorivata,prodadoha gi skypi4ko/za6toto rezerva e praven na 1lv za lityr/sega go prodadoha na 2,50 napraviha si edni qki pari/pravitelstvoto i nqkoj drugi okolo tq/ a balycite si mislqt ,4e 6te spirata nevtohima.Kogato si prost -to e zavinagi.Koi sa po typi ot pravitelstvoto-izbiratelite im!
736
23
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много ме кефят коментарите на лумпенизираната червена *** по форумите.Дерзайте другари. Оливайте се с помия. Усеща се как ви прескачат байпасите от злоба.Народа е казал:КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ, КЕРВАНА СИ ВЪРВИ.
735
11
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей, тоя ли ще ми говори за бедността. Да си говорят с Цветелинка и Златев за нея. НЕ и с мен. АУТ!!!!!!
734
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Решението на съда не се коментира, обжалва се!" Точно така! След като вече са го направили, има хора, които да се занимават с развитието, но разбира се новината трябва да бъде направена медийно достояние! И естествено важното събитие трябваше да бъде опетнено в бедността и горивата. Поздравления за поредната копка, която при никое условие няма да остане последна за Вас, г-н Борисов! Докато всички опитват да леят негативи срещу Вас, Вие доизграждате позиции! Поздравления!
733
17
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Руснаците със закон забраниха КПСС и се възродиха , а само тука и в Северна Корея останаха червените търтеи .
732
13
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Рапона ПРОГОНИ българите от България...И продълвава да ги гони с *** си присъствие в Минист.Съвет...*** - мутра!Случайно попаднах и на едно заглавие:Британски доклад: Възможно е българи да емигрират в Турция, когато тя влезе в ЕС
731
20
 
37
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
*** *** отивайте при *** Путин там ви е местото *** *** от убийци и крадци овце сте и светът го знае само *** мозъци като вашите не разбират какви отвратни *** същества сте смърта е близко до вас много близко вие сте останали само плът нямате нищо друго което да напомня че сте биле човешки същества .
730
17
 
37
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
Защо се хабите бе болешевишки овце,ако утопията комунизъм беше хубаво нещо защо останаха само Венецуела,Куба и Боливия от индианските републики и С.Корея и Русия като я причислим към азиатските които да се мъчат и агонизират в комунизъм,защо вие наследниците на овчият ком.ген не карате Лади а си купувате с крадените пари на бащите си Мерцедеси,защо ходите да харчите откраднатото злато от майките ви по курортите на Запада,защо лъжете бабите за добър живот при социализъм,Бог ще ви накаже скоро .
729
11
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя тлъст *** е толкова ***,*** и ограничен,че ме е гнус да го коментирам...)Ариведерчи!
728
13
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм Бойко комуниста на Т.Живков бодигард и пръв другар
727
9
 
40
 
! Отговори
За 771 преди 12 години
Пред тези факти и *** ,като теб трябва да мълчат-Негативните тенденции в заетостта, икономическата активност и безработицата в България след 1989г. пораждат и редица социални проблеми - спад в жизненото равнище, нарастване на престъпността и наркоманията, повишаване заболеваемостта на населението, намаляване на жизнения потенциал на нацията и др. Повечето от тези проблеми са пряко или косвено свързани с ограничаването на доходите за огромна част от българското население. Днес над 50% от доходите си българските граждани са принудени да отделят за храна, а по средна работна месечна заплата /120 долара/ страната ни е сред последните в Европа.
726
11
 
47
 
! Отговори
Ало гербария преди 12 години
Ало, вие там, неграмотните, що се хабите бе, милиционери...Е, некои от вас вече са милионери (Боко, Цвъки, шешна цецка, фиданката Фидосова, Мозъка, Емо..), но на вас припиканите от Него гербери ще ви се вмиришат партенките в гербария, наричан още и България. Ясен ли съм, бе кратуни в царството на тиквите?!
725
10
 
49
 
! Отговори
За 771 преди 12 години
Преди 1989г бяхме близо 9 милиона,а сега като е толкова хубаво защо останахме 5 милиона,*** такъв.....
724
19
 
37
 
! Отговори
за 768 преди 12 години
Я се разкарай - средната заплата беше 240 лева, коли нямаше и всички работеха в измислени фирми ,които си продаваха *** в СССР..Да не говорим за затворените граници и че ако нямаш връзки не може да си купиш месо за празниците ..... 28 място със всичката соц, стъкмистика може, реално не 3-ти, а 5 ти свят
723
10
 
43
 
! Отговори
за 769 преди 12 години
Шумкарският ген предаван от баща на син във властта се е запазил - бащите бяха прости селяни, децат и внуците им си остават селяни облечени във власт и малко лустро купено с крадени от нас пари.
722
17
 
36
 
! Отговори
Хитлер преди 12 години
Комунистите навремето избиха интелигенцията и оставиха да се рзвива само техният ген,генът на овчарят,затова сега не могат да различат доброто от злото,те никога не са успявали да разберат че училището е институция от която можеш да извлечеш само полза,винаги и до днес кратунките им си мислят че само Ленин е бил учител,това е така защото Ленин е овчарят а овцете винаги слушат и познават само собственият си овчар,ех овчици,овчици овчарят ви не може да плува сега кой ще ви спаси от удавяне,горките
721
13
 
45
 
! Отговори
марто преди 12 години
Факт е, че в края на 80-те години България е била на 28-мо място по икономическо развитие в света. А сега политиката на тая тиква заспала, некадърна и глупава, е да изгонятмладото поколение от родината си, защото тук ще загинат от бедност....
720
11
 
39
 
! Отговори
ТОВА Е.... преди 12 години
Разправяй си ти на ТИКВОПОДОБНИ,ако имаш нерви и биволско търпение.....
719
12
 
49
 
! Отговори
Читател преди 12 години
На въпроса на кореспондента на БНР в Стара Загора Венелина Попова, която го попита за прага на бедност у нас. Данни за това, че българинът е най-нископлатен на час в ЕСПремиерът се ядоса и отговори:- Бедните? Бедните Д.Г.Д.!Всички разбраха, че премиерът е прочел още една книга!
718
11
 
47
 
! Отговори
е това е преди 12 години
ДА ОТГОВОРИ НЕУВАЖАЕМИЯ МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ ЗА КАТАСТРОФАЛНИТЕ РАЗМЕРИ НА БЕДНОСТ.ЗАЩО ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА ХАРЧИ ПАРИ ЗА КУХИ МАГИСТРАЛИ,НЕНУЖНИ СПОРТНИ ЗАЛИ, СТОПАНИСВАНИ ОТ ЗАСТРАХОВАТЕЛНАТА КОМПАНИЯ НА *** "АРМЕЕЦ" И ОСИГУРЯВА БИЗНЕС И ПАРИ НА ГРУПИРОВКИ,А СМАЗВА ДРЕБНИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС,ХАРЧИ БЮДЖЕТА ЗА ПРИЩЯВКИТЕ СИ,ВМЕСТО ПАРИТЕ ДА ОТИВАТ ЗА НОВИ РАБОТНИ МЕСТА,БОЛНИТЕ,ПЕНСИИ, ПОМОЩИ,ЗАЩОТО Е КРИЗА,А МУТРАТА ХАРЧИ ПАРИТЕ НИ ЗА ИМИДЖА СИ.ДОБРЕ,ЧЕ БСП ВДИГНАХА ПЕНСИИТЕ,ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ НЯМАШЕ ДА ВИДЯ