Борисов за реда, "Лукойл" и бедността

Знаят ли журналистите кога да питат?
Обновена: 13 авг 2011 07:31 | 2 авг 2011 19:44, Екип на Dnes.bg
829

 

 

„Никой от Европейския съюз не ни е притискал за контрола на горивата и ситуацията с "Лукойл", заяви премиерът Борисов в Чирпан. Той отказа да коментира решението на съда, с което до решението по делото за отнетия лиценз на "Лукойл Нефтохим" рафинерията ще продължи да произвежда гориво.

Премиерът се ядоса на кореспондента на БНР в Стара Загора Венелина Попова, която го попита за прага на бедност у нас. Данни за това, че българинът е най-нископлатен на час в ЕС, изнесе вчера КНСБ.

Борисов издаде пред журналистите и рецептата си за успех при строежа на пътищата у нас.

Още по темата

„За да е успешно начинанието, първо – трябва да го благослови владиката, второ – да има проект, трето – да има осигурено финансиране, както е в този случай – 80% от този строеж го плаща Европейския съюз, 20% съфинансира държавата, и четвърто – ясен и прозрачен конкурс".

Бойко Борисов направи първата копка на Лот 1 от АМ „Марица“ край Чирпан. Отсечката Оризово–Димитровград, дълга 31,4 км, е част от Трансевропейската магистрала "Север–Юг", която свързва Централна и Източна Европа с Близкия изток и Азия.

Срокът на изпълнение на участъка е 25 месеца. Строителят, избран след международен търг, е италианската компания "Кооператива Муратори & Чементисти". Финансирането в размер на над 133 млн. лв. без ДДС е осигурено по Оперативна програма "Транспорт".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


829
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
717
8
 
46
 
! Отговори
До 760 преди 12 години
Това е....УСПЕШНОТО ТИ УПРАВЛЕНИЕ-Годишната инфлация в ЕС се е задържала на равнище 2,8 на сто през февруари, в България е сред най-високите: +4,6 на сто, показват данни на Евростат, поместени в сайта на европейската статистическа служба. Най-висока е била инфлацията в Румъния (7,6 %), след нея се нарежда Естония (5,5 %), а България заема третото място. Най-ниска инфлация в ЕС е регистрирана в Ирландия (0,9 %), следвана от Швеция (1,1 %) и Франция (1,8 %). Инфлацията в еврозоната се е повишила до 2,4 на сто през февруари, достигайки 28-месечен максимум, отбелязва DPA. През януари годишната инфлация в еврозоната бе 2,3 %. На месечна основа инфлацията в ЕС е достигнала 0,4 процента, като в България повишението на цените през февруари е било с 0,6 % спрямо януари, а в Румъния поскъпването е било с 0,8 на сто. Месечната инфлация в еврозоната е била 0,4 на сто през февруари. За повишаването на инфлацията най-много е допринесло покачването на цената на горивата в транспорта (+0,62 процентни пункта), горивата за отопление (0,23 процентни пункта), електричеството (0,11 процентни пункта) и газа (0,1 процентни пункта), отбелязва DPA.
716
9
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хаха платените тиквички пак спамят през 10 секунди тиквата как мълчи що не казва нищо за бедните
715
11
 
47
 
! Отговори
е това е преди 12 години
ЕДНА ОТ БЕЗКРАЙНИТЕ ЛЪЖИ НА ***, Е ЧЕ Е БИЛ В ЛУДОГОРИЕТО ПО ВРЕМЕ НА ИЗСЕЛНИЧЕСКАТА КАМПАНИЯ, ЗА ДА ПАЗИ РЕКОЛТАТА. А КАК ЩЕ ОБЯСНИ КАТО КАКЪВ ВСЪЩНОСТ Е БИЛ ТАМ И Е КОМАНДВАЛ БАТАЛЬОН.ТАКА, ЧЕ ДРАЩЕЩИТЕ ТУК НЕДОРАСЛЯЦИ МОЖЕ И ДА СЕ ВЪРЗВАТ НА ЛАКАРДИИ.ИСТИНАТА ОБАЧЕ Е ПО-ГРОЗНА ОТ ЛЪЖИТЕ БОКОВИ.ЖАЛКОТО Е,ЧЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ БЪЛГАРИНЪТ ХАРИЗА ВЛАСТТА НА ПОРЕДНИЯ ИЗПЕЧЕН МОШЕНИК.А Е ОЩЕ ПО-СТРАШНО,ЧЕ ДЪРЖАВАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ НЕНОРМАЛНИКА ПО ВРЕМЕ НА СТРАШНА ЗА НАРОДА,НЕ ЗА МУТРАТА,КРИЗА.
714
23
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов е премиер и половина, до като мазния гей Станишев е гей и половина - това е разликата между ГЕРБ и БСП!!!
713
20
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гадните и мръсни комуноиди умират от яд, като гледат успешното управление на Борисов и ГЕРБ, скапвайте се от яд алчни и мазни комунисти, свърши се вече с безнаказаното ви лапане, сега ще лапате безплатно само пишлето на Станишев!
712
12
 
44
 
! Отговори
ТОВА Е...... преди 12 години
Това е ФАКТ...Пред фактите ГЕРБЕРАСТИТЕ да мълчат
711
8
 
42
 
! Отговори
ТОВА Е...... преди 12 години
А КОЙ Е.....Тиквата.......
710
10
 
39
 
! Отговори
ТОВА Е..... преди 12 години
Произвежда около 9% от брутния вътрешен продукт на България; Внася около 25% от общите данъчни постъпления в бюджета на страната; Годишният им оборот е над 3 млрд. долара, с годишна реализация в България в размер на около 2,5 млн. тона нефтопродукти; веригата ЛУКОЙЛ включва над 200 обекта (собствени и на франчайз), които държат около 26% пазарен дял при продажбите на дребно в страната; 10% дял на пазара на масла в страната; голяма част от преработените нефтопродукти се изнасят, като компанията има стабилни пазарни позиции в страните от бивша Югославия, Гърция и Турция;
709
18
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Премиера отново на Висота!
708
21
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** протестиратискат свободно да онанират.Станишев много ги възбужда -червените от ГЕЙ имат нужда!
707
19
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комунистите напетив парламента правят минетиБорисов ги аплодиразащо да ги спира!
706
17
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нахалните червени бандюги, които ограбиха България до шушка, продължават с наглото си поведение да дразнят, ама народа наесен ще им бие дузпата за винаги!
705
12
 
47
 
! Отговори
1 + 2 преди 12 години
Защо не подгониш Стоичков той дължи 7 милона данъци, а подгони Лили Иванова?- Ритам топка с него, не е важна културата а физкултуратаЗащо не строиш заводи и енергийни източници, а строиш пътища?- На мутродругарите им трябват магистрали, заради хотелчетата по морето, кво значи това завод?Сега аз задавам въпросите, защо не сте избръснат и с костюм?- А бе вие знаете ли кога да питате, Ангела Меркел също не е избръсната, ама на друго място, не питайте откъде знам, айде че имам откриване Защо ви сравняват с Тодор Живков- Не могат да ме сравняват с него, той беше по-хитър, аз съм каратист, а той беше овчар, но и двамата сме селяни и комунистиЗащо сравняват ДАНС с ДС- Не могат да сравняват ДАНС с ДС. ДАНС е модерна тоталитарна структура с флашки, едно време бяха руски магнетофони. Сега правим хората пионки, едно време бяха матрьошкиЗащо казват, че ГЕРБ е комунистическа партия-ГЕРБ не е комунистическа партия, а комунистическо-мутренска групировка със свръхконцентрация на власт
704
8
 
38
 
! Отговори
747 преди 12 години
Тук не става въпрос всеки да е богат - става въпрос да има широка средна класа - това ще рече - хора, работещи, ползващи свободно здравни услуги, лечение, училище, спестяващи, ходещи на почивка веднъж годишно, посещаващи театър, кино, опера, концерти, можещи да си позволят нови дрехи и обувки всеки сезон, ремонт на жилището, закупуването на нови ел. уреди и мебели, плащащи без проблем месечните си задължения, и хора, които не изчисляват сметката си в хранителния магазин преди да отидат на касата
703
20
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Комунистите от елита на БКП/БСП докараха с разбойническото си грабене държавата до просешка тояга и сега платени от тях миризливи *** имат нахалството да искат обяснение от Премиера защо 600 хил. са бедни. Ами бедни са, защото червените капиталисти ограбиха народа, както и турчин навремето не го е грабил!!
702
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе 747 ти НОРМАЛЕН ЛИ СИ бе човече!!!КАКВО СТРОИТЕЛСТВО,КАКВИ 5 ЛВ!!!!по-долу ти го казаха:АБСУРДИСТАН!!!!и като добавиш и Станишев,Лъчо мозъка,В.Златев,Мишо бирата,Маджо,Маргините,Бареков,Пашата,Р.Овч.,ЦвъЦвъ,Янето и Фодосиева, т.н. и т.н.!!!!!!
701
10
 
48
 
! Отговори
747 преди 12 години
хех, ама ти вярваш ли си сам :))) или цитираш просто Бойко ? той това и прави само, открива ли открива...откри и новата спортна зала, с фойерверки и шумотевица... и после какво ? националите няма да тренират там, щото им е скъпо... ще си тренират пак във Варна, където не им искат пари за тренировките...всичката пара в свирката, нищо истинско и полезно
700
21
 
39
 
! Отговори
АМАН преди 12 години
Ако има болно мозъци то това място е тук? Със строежа на ОСНОВНА инфраструктура, особено финансирана 80% (подарена) е баси инжекцията за икономиката, без да броим последствията от това. Само за строежа, колко фирми, материали и работна ръка се осигуряват? И ББ е прав той ОТКРИВА нещо ново те си знаят - бедни, пенсии. Е кво искате да нема бедни?Всички да са богати? Ми много ясно, човек дето цял живот не се е научил на нищо, работи обща работа КОЛКО ДА Е БОГАТ?
699
14
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
извинявам се на цяла България че гласувах за Герб.
698
14
 
51
 
! Отговори
BB преди 12 години
Тикво, много ти е почернела тиквата... Сигурно от много работа на полето. ***.