Освен за пенсионерите ГЕРБ мисли и за магистралите

Недопустимо било Първанов да прави политически изказвания
4 авг 2011 18:23,
259
Освен за пенсионерите ГЕРБ мисли и за магистралите
Светлана Ангелова. Снимка: parliament.bg

Недопустимо е президентът Георги Първанов да прави политически изказвания.

Така зам.-председателят на социалната комисия в парламента Светлана Ангелова коментира издадения от държавния глава указ за обнародване на промените в социалния кодекс с остри критики към управляващите.

Държавният глава призова за вдигане на всички пенсии и предвиди напрежение между различни групи хора заради поставянето им в неравностойно положение.

Според Ангелова думите на Първанов звучали политически, отколкото като реална загриженост за хората.

„Ние разбираме финансовите нужди на българските пенсионери, но за разлика от президента Първанов, мислим и за финансовата стабилност на държавата, за строежа на пътища, магистрали, за майките с деца, социалнослабите, за разкриване на нови работни места, подмяна на ВиК мрежата в цялата страна“, коментира тя пред „Фокус“.

Още по темата
Според нея всички тези проблеми трябвало да бъдат решени до края на мандата на ГЕРБ.

„Смятам, че ще успеем – това е по-важно”, заяви народният представител от ПГ на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само с тях ли?
164
5
 
29
 
! Отговори
BRAVO преди 12 години
GRRB CE PODIGRA C PENCIONERITE.
163
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Единственото, за което съм чувал, че Светлето се е интересувала още от Горна Оряховица и с нецензурно съдържание:)
162
4
 
30
 
! Отговори
do 161 преди 12 години
а те ГЕРБ по малко крадът :) тая зала с 12 хил места как мислише станала за 118 млн, при положение че арената в Истанбул е със 22 хил места и цена 47 млн долара :) това е само един пример за резмера на ГЕРБавите кражби
161
2
 
17
 
! Отговори
do GERB - 162 преди 12 години
KOGATO STANESH I TI PENSIONER, AKO IMASH KUSMET DE, TOGAVA SHTE TE PITAM KAK SHTE SE CHUVSTVASH KOGATO SE PODIGRAVAT S TEB.vSEKI OSTARIAVA NO NAI-ZLE SA PENSIONERITE, KRADENI I UBIVANI S KAKVO LI NE. A, CHE GERB SI GLEDA DALAVERATA SI E QSNO. ETO ZA6TO SME V TAKOVA POLOJENIE,MAIMUNI SA VUV VLASTTA, KRADLIVI I DOLNI POPULISTI.TE 6TE IZBQGAT OT BULGARIQ S MILIARDI A HORICATA 6TE SE NADQVAT NA PO-DOBUR JIVOT KOITO TAKA I NQMA DA DOIDE. A BORISOV.DA VZEME I SE GRUMNE, ZAEDNO S CVETANOV DA NI OTURVAT
160
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
САМО ГЕРБ-ДОЛУ БСП И ДПС
159
1
 
15
 
! Отговори
биби преди 12 години
Мадамата е готина - спор няма. Не зная как мисли ГЕРБ за пенсионерите, но на мама не и вдигат пенсийката и при БСП и при ГЕРБ - начи е отписана. Може и да мисли ГЕРБ за пенсионерите, но предпочитам да мисли за реално местно производство, което ще вдигне доходите на хората, а от там ще дойдат и пари за пенсии. Абе не зная кой какво мисли, ама от 11 века насам все я духаме. Даже екстрасенсите така казват , че и занапред ще я духаме? Аз лично съм оптимист, но съдейки по ситуацията навън не е гот.
158
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-краткият виц - "Гербер мисли":) Стига бе! То ако мислеха, едва ли вожда им Боко щеше да открива Сомалийски залив и да твърди, че дюнера спасявал от терор:)
157
4
 
16
 
! Отговори
Пенсионер до 155 преди 12 години
Ти нищо не си казал. Ти пишеш някакви неща ,които не ти са ясни. Не бъди толкова заблуден. Не се оставяй да те манипулират.Мисли със своята глава, а не повтаряй "мантрите" на политическите си гуру-та.Един приятелски съвет-не гледай само предаванията на "журналиста" Бареков
156
3
 
12
 
! Отговори
ЩЕ УСПЕЕМ преди 12 години
Дрън, дрън, много сме ги чували такива, как много мислят за народа и едвали всичко ще е като по мед и масло. Но народа сам си е виновен защото каквото и да се случи, този народ мълчи и такъв народ си заслужава всяко тегло.Всички политици се потиграват с избирателите си и едно обищават, но друго вършат Къжете дали това Българско общество е будно, аз мисля че в някаква кома и чакам да дойде ден да излезе от тази кома.20 год. преход та ни свърши и колко още ще трябва да минат дали ще оцелеем.
155
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
155 - Я кажи бе смотльо кога се формираха пенсионните фондове като отделни такива, за да ми кажеш колко пари са откраднатаи от пенсиите и знаеш ли какво е разходно-покривна система!:) Смръльо! Да е.. и миризливите ви *** герберски, при това необразовани!
154
3
 
16
 
! Отговори
дедо Йоцо преди 12 години
Светле,айде щом мислите за пенсионерите вдигнете ми тогава пенсийката.Ако ли пък не дай малко от твойта заплатка щото мисля че 2800лв са ти множко апък и нищо не работите.айде дедовото,щото.........
153
14
 
3
 
! Отговори
ГЕРБ преди 12 години
За вас, мили пенсионери, ще асфалтираме лунната пътека и ще ви връчим еднопосочен билет!
152
22
 
4
 
! Отговори
pepi преди 12 години
Ако Сергей пак спечели, леле не ми се мисли че това е възможно.Що за народ сме незнам. ГЕРБ се опитват поне да направят нещо а комунистите освен да крадат кажете какво могат да правят.И не им прави чест да използват този махленски език
151
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
148 - Казах *** необразован с герберската марка да млъкне и да каже защо национализираха парите за пенсии и защо откраднаха парите от резерва на здравната каса в размер на 1,5 млрд лв. Млъквай крадлив ***! За фискалният резерв няма да питам, както и за резерва за военно времените запаси, който отворихте за керосина! А пари за хората ще иза, но ГЕРБ няма да ги има педи!
150
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
da, gerb samo misli..i nishto!!!Ujas, tolkova zle ne sme bili i pri Videnov.No tuk ima niakavi nedonoscheta koito se punat, che gerb shte vekuva.Ha-ha-ha, smiah v zalata.Na izborite shte se vidi koi kolko e velik. I mi e interesno , kato gi nema veche u vlastta, kum koia grupa shte se zalepiat??Bokluci sa ot gerb tova e iasno!!Po-gadni ot komunistite!!!
149
2
 
28
 
! Отговори
kk преди 12 години
Мдаа!!!Недупостимо е някой да се замисли за нищожните пенсионерски 100 лева,защото ГРОБ мисли за магистрали и спортни зали!Важното е парвенютата да има къде да си поддържат здравето и да не си трошат лимузините,а народа "кучета го яли"!!!Нагли,прости ***!!!Както казваше Танов преди да се продаде:"ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ГЕРБ"!!!
148
1
 
27
 
! Отговори
Iwan преди 12 години
Мисли ли били :) това е най-големия виц :)))И децата в детската градина вече знаят, че ГЕРБавите *** не мохат да мислат :)
147
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Друго си е БСП,нали :Д
146
4
 
11
 
! Отговори
До 153 преди 12 години
Кое от това което казах е лъжа- откраднати ли са парите на пенсионерите- откраднати са, защо за толкова години никой не потърси сметка къде са на хората парите?