Борисов: Ще се спасим от световната криза с еврофондовете

Сега ние ще работим, а другите държави да си палят градовете
14 авг 2011 20:06, Елка Василева
943
Борисов: Ще се спасим от световната криза с еврофондовете
Снимка: Архив Булфото

Според премиера Бойко Борисов с 9 млрд. евро, които страната може да усвои от еврофондовете, България ще мине през кризата, която се създава в другите държави. Министър- председателят се обяви против влизането сега в еврозоната.

“В момента държавите в еврозоната са доста по-зле и представляват риск за нас. И затова ние казахме: "ще дойдем в Еврозоната, когато си въведете дефицитите във вида, в който са подписани споразуменията – 3%".

`95-та – `96-та българите стачкуваха, правиха барикади и горяха гуми по кръстовищата, тогава другите държави работеха. Сега ние ще работим, а другите държави нека да си палят градовете и да си създават проблеми.

Нашия ред сме си го минали и сега трябва да правим пречиствателни станции; да правим магистрали; да правим зали; да правим инфраструктура; да правим земеделие; да правим културен туризъм – това, което в момента прави  държавата”, каза премиерът, цитиран от БНР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


943
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
895
1
 
5
 
! Отговори
Симо преди 12 години
Каза Цирковата мишка Бойка
894
1
 
2
 
! Отговори
до 924 от дедо Поп преди 12 години
Правописа, Василев, правописа - пише се "лентяи" в мн.ч., а не "лентяй", както е за ед.ч. Поправяй се овреме, за да не те пратим обратно в килийното.
893
2
 
7
 
! Отговори
до 928 преди 12 години
ТАКА Е!!! Добре , че поне не спечелиха, та сега имаме правителство на място!!:)))) Но...с тая прогресираща олигофрения сред българите току виж са качили пак мутрите на власт та да ни докарат като по Виденово до просешка тояга!:)))
892
0
 
3
 
! Отговори
do Dimata преди 12 години
Димааа :))) не бяха ли тия 3000 човека за които говориш КОМУНЕНЦА!!? Не са ли и сега тия най богати дето им слугуват Българите комуненца или техните ***!??:)) А десния плосък данък не го ли Аресаха комуненцата!??:) Хубаво е човек да има памет. А МУТРЕНЦАТА дето кръвчицата на хорицата пиеха и още цоцат..чие производфство бяха!!?
891
2
 
4
 
! Отговори
до 925 преди 12 години
Хич не е скука ша знаеш, щом на църният *** Костов цяля България видя червеният ***!!!Само не разбрах къде ще се нареди преди Догана или преди Станишев!!!Май ша му е по-харно преди Догана!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
890
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия дето гласуват за мутра от мафията са кръгли ***...
889
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Дано да е така щом Борисов казава ,засега добре
888
2
 
2
 
! Отговори
123 преди 12 години
Точно в този момент се радвам, че все още сме държава в преход и имаме помощта на ЕС!
887
2
 
4
 
! Отговори
Do 924 преди 12 години
Скука, нали Димчо. Никой вече не обръща внимание на Дим Дуков. И на този мускулест мъжкар вече никой не обръща внимание. Скука.
886
2
 
8
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Блажите ли,блажите ли, мързеливи червени лентяй!!!Нещо ми се струвате малко изнервени!!!Май,май вече не блажите!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
885
3
 
5
 
! Отговори
Симо преди 12 години
Евала на Бойко.Много хора не осъзнават, но с ГЕРБ вървим нагоре!
884
9
 
3
 
! Отговори
Амидала преди 12 години
Браво! Правилното усвояване на еврофондовете наистина е една много добра мярка за излизането от кризата. Поздравления!
883
3
 
9
 
! Отговори
Dimata преди 12 години
НАЙ УМНИ СА ГЪРЦИТЕ, ТОЧАТ СИ ПАРИЧКИ ОТ ЕВРОПА И СИ ЖИВЕЯТ КАТО ЦАРЕ, А БЪЛГАРИТЕ ИМ СЛУГУВАТ. А НИЕ ТУК СПАЗВАМЕ ФИНАНСОВА ДИСЦИПЛИНА И ЕДВА ПАРИ ЗА ЯДЕНЕ НАМИРАТ ХОРАТА. ТОВА Е ДЯСНАТА ПОЛИТИКА... ЦЯЛ НАРОД ГЛАДУВА ЗА ДА ИМА ЗА 3000 ЧОВЕКА ДА ТЪНАТ В БОГАТСТВО НА ГЪРБА НА БЪЛГАРИТЕ.
882
5
 
6
 
! Отговори
десен преди 12 години
Браво на Бойко значи ще чакаме пари от тези дето ще са в криза!!!!!Незнам кой в каква криза е, но по зле от нас няма - най-ниските доходи в ЕС, безработица и т.н.Фалират фирми бизнеса изнемогва, това г-н Борисов се отнася за България.
881
0
 
11
 
! Отговори
НЯМА ДА РАБОТИМ !!! преди 12 години
Няма повече да работим РОБСКИ труд на- НАГЛАТА ОЛИГАРХИЧНОКОМУНИСТИЧЕСКА преди 1989г. , а сега ОЛИГАРХИЧНОСОЦИАЛИСТИЧЕСКА ФЕОДАЛНА МАФИЯ, наричаща себе си- " БИЗНЕС ", ОСЪЩЕСТВИЛА НЕВИЖДАНО И НЕЧУВАНО В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ДОСЕГА МАФИОТСКО ОГРАБВАНЕ НА НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСТВО !!! НАРОДЕН СЪД ЗА ТАЗИ МАФИОТСКА ***, СЕГА И ВЕДНАГА !!!
880
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой каквото ще да си говори в крайна сметка, но управниците се познават по делата. Хората като гласуват едни гласуват за кебапче, други за по-важни неща - делата. От ЕС досега сме получили едни пари, а сме дали други пари, като полученото не е много повече от даденото. За съжаление това е положението. Ако до 13 година стане чудо - нека да е чудо. Дано хората да издържат.
879
3
 
9
 
! Отговори
Цирк преди 12 години
Конкурентите на цирк "Балкански"
878
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
О, Санта Симплицитас!
877
7
 
4
 
! Отговори
Калоян преди 12 години
Който и да дойде на власт, ние няма пак да сме доволни, но ни трябваше точно човек като Борисов, който да е директен,с характер и с всички качества на лидер. Независимо колко се говори против него, както за всеки преди него, Борисов доказа, че може да промени лика на страната положително и това се забелязва не само от нас, но и от чужбина.
876
3
 
8
 
! Отговори
Б. Б.КП преди 12 години
а къде на снимката е Колю Парамоф - идеологът на тази 'гениална' теза :)))и още - неформален съветник на Негово ББ-величество :)))