Кандидатът на ГЕРБ – познат на обществото

Управляващите доказали, че могат да "градят", смята Фидосова
Обновена: 29 авг 2011 18:53 | 29 авг 2011 09:46,
569
Кандидатът на ГЕРБ – познат на обществото
Искра Фидосова. Снимка: БТА

Кандидатите за президент и вицепрезидент на ГЕРБ са хора, познати на обществото с властови позиции.

Това разкри пред bTV съпредседателят на парламентарната група на управляващите Искра Фидосова.

По думите й късното им обявяване не е проблем, тъй като ще има достатъчно време да бъдат показани през предизборната кампания.

Фидосова подчерта, че ГЕРБ е първата партия, която ще обяви цялата си кандидатпрезидентска двойка на 4 септември.

„Нека да ги оставим да си свършат работата там където са техните постове и позиции в момента”, призова тя.

Фидосова обаче отказа да обвърже името на регионалния министър Росен Плевнелиев със слогана на партията „Градим България”, който беше анонсиран вчера от шефа на предизборния щаб Цветан Цветанов.

Според нея новото мото е продължение на предишното – „Да докажем, че България може”.

„Доказахме, че България може да строи, че България може да бъде финансово стабилна страна, че България може да реформира и да има модерно здравеопазване и образование. Думата „градим” е естествено продължение на това, което сме правили досега. Ние изграждаме, продължаваме да развиваме България”, обясни тя.

Още по темата
Искра Фидосова отбеляза още, че партията в момента не получава дарения от физически лица за финансиране на предизборната кампания. А досега те в цялата страна са не повече от няколко хиляди лева.

„Работим само със субсидията, която се определя според броя гласове. На всеки глас по 15 лева”, обясни Фидосова.

Относно изборния туризъм тя бе категорична, че с приетите промени в закона, свързани с уседналостта, вече са дали положителен резултат.

Регистрация на избиратели с тази цел е била извършвана само в периода от осем дни след ветото на президента и решението на Конституционния съд. А техният брой е до 500 души, което не би трябвало да повлияе значително на целия изборен процес, коментира Фидосова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


569
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
28
 
! Отговори
Отврат! преди 12 години
Току що изслушах официалния химн на ГЕРБ във вибокса!Ужас!Немислимо творение - никога не съм си представял, че през 2011 г. ще чуя такава смразяваща мелодия !!! Не може да се опише - надминава и най-мракобесническите партийни песни от преди 1989-та!Хора, ако чуете това нещо на официално събитие, бягайте незабавно накъдето ви видят очите!
33
24
 
5
 
! Отговори
.................... преди 12 години
ГЕРБ пак ще спечелят, защото никой от т.нар. "опозиция" не им е реална алтернатива. _|_ за останалите.
32
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Спорен въпрос е какво са доказали управляващите. Иначе тая пухкавелка може да ви говори всичко, и най-вероятно ще го направи, стига да се наяде накрая.
31
5
 
24
 
! Отговори
Мале преди 12 години
тая *** не я ли е срам да се показва така пред обществото, че тя врат няма.На бесилото !!!
30
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този отврат гради само себе си!В Бургас,центъра,който се обнови един квадратен метър плочник струва само между 270-280 лв!Изглежда плочника е направен от платина!Основата му е 30см железобетон!За какъв ***?Сигурно самолети ще кацат и излитат или за танкодрум ще се ползва!"България да има модерно здравеопазване и образование"Мерси слонче от това здравеопазване,то по.скоро е здравеунищожение!
29
36
 
10
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
И леви и десни комунисти и турци грабеха.ГЕРБ гради!;)
28
5
 
42
 
! Отговори
ПАЗИ БОЖЕ! преди 12 години
ТИЯ ПЪК НА КАКВИ СЕ ПРАВЯТ?:) КАКВО ТОЛКОВА КРИЯТ ...ТО Е ЯСНО БОЙКО ПЛЮС ЦЕЦКО ...Е ИМА ЛИ ПО-ДОСТОЕН ДУЕТ ЗА ПРЕЗИДЕНТИ????БОЖЕ-Е-Е-Е- ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЛЪЖЕПАТРИОТИ!!!!!!
27
14
 
12
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Оо да победата ни ще е покъртителна и безкомпромисна.
26
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Управляващите доказали, че могат да "градят", смята Фидосова - еми то си личи какво градят по тая снимка "Голиат сред тълпата". Аз съм за Светльо Витков - за другите _|_
25
5
 
33
 
! Отговори
Таласъмчо преди 12 години
Когато гледа дебелото туловище на Фидосова човек си казва- този *** мисли единствено за себе си и за личното си облагодетелстване, няма начин благопалучието на България да е приоритетно за нея, след като първия закон, който гласува този парламент касаеше лично нея и нейната професионална гилдия.
24
7
 
37
 
! Отговори
субсидиращ преди 12 години
Ремонт на офиси на ГЕЙБЕРИТЕ за 600 000 лева, от субсидията която получават. Значи с наши парички. Ха опитайте да влезете в офисите им и да поискате да поседнете на бюрата им само за малко, просто да си отпочинете.
23
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз ще гласувам с наказателен вот - за общински съвет - регионална партия- за кмет също регионална, но друга, все пак да стане шарено- за президент кандидат извън традиционните партиимисля, че така е най- добре
22
6
 
53
 
! Отговори
mda преди 12 години
голям градеж падна, апартаментче след апартаментчеиначе освен "магистрали" и система от срс-та друго съградено няма, а и лошия имидж на "видните личности" се доизгради
21
8
 
43
 
! Отговори
свинета преди 12 години
Управляващите доказали, че могат да "граБят", смята Фидосова.
20
40
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма по мръсни гадинки от БСП+ДПС+РЗС+ДСБ+СДС.
19
39
 
16
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 12 години
Здравейте, компанията!Ей това вече е статия.Очаквам голяма цифра, като участие.На червените форумни циркаджии пак ще им посинеят пръстченцата в/у клавиатурите.
18
5
 
47
 
! Отговори
избирателче преди 12 години
Няма по-мръсни гадини от:1.комбината ГЕРБ + Атака и 2.тройната банда БСП-ДПС-НДСВ,Всички те са любимите рожби на БКП и ДС: 1. - повечето с фуражки, 2. - повечето цивилни.ЧЕРВЕНИ *** НЕНАСИТНИ!
17
6
 
64
 
! Отговори
ПИСНА МИ!!! преди 12 години
Е*ах ти ***!!! Вижте ни колко сме тайнствени, колко сме велики - няма пък да ви кажем кой ще е кандидат-президента ни! Ама не ме и интересува кой говняр ще издигнете бе!!! Кво ми се правите на важни - ще ни давате на час по лъжичка... Или го казвайте, или млъкнете вече!!! Та такъв щял да е, онакъв нямало да е... Барайте си ушите и издигнете ако искате Асан от долната махала!!!
16
67
 
15
 
! Отговори
АТАКА преди 12 години
МАЧКАЙ, БОЙКО!МАЧКАЙ ЧЕРВЕНИ И СИНИ КОМУНИСТИ!............. И ТУРЦИ!!!!!!!!!!!!!
15
7
 
61
 
! Отговори
Пепи преди 12 години
То е ясно, че ще е мазния помашки гей с женственото гласче. Неясен е въпросът за Вицето - не ми се вярва да е Дебеланката.