ГЕРБ с кандидат-президентска двойка

"Градим България" – мотото на управляващите за изборите
Обновена: 29 авг 2011 07:10 | 28 авг 2011 16:10, Красимир Ангелов
952
ГЕРБ с кандидат-президентска двойка
ГЕРБ откри ремонтирания си централен офис с водосвет.Снимка: БТА

ГЕРБ вече има кандидатпрезидентска двойка, която ще бъде обявена официално следващата неделя, обяви председателят на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов.

Вътрешният министър обаче отказа да даде подробности относно името на номинирания за президент.
Цветанов представи пред журналисти мотото, под което ГЕРБ ще води своята кампания – „Градим България”.

"Ще работим, за да постигнем максимума като цел на тези избори”, обясни вицепремиерът и продължи:

"Всички ние в предизборния щаб на политическа партия ГЕРБ се обединихме в слогана, който можем да ви споделим, и той е „Градим България. Градим София. Градим Варна. Градим Бургас". Градим всяка една община”.

Цветанов уточни, че във вторник ГЕРБ ще представи последните 65 кандидати за кметове на управляващата партия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


952
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
825
0
 
14
 
! Отговори
tony преди 12 години
Долни издънки на Бай Тошовия режим. Нямате нищо общо нито с демокрация нито с пазарна икономика нито с европейски цености, или права на човека.
824
0
 
14
 
! Отговори
архимандрит преди 12 години
Бог да пази опечалените (на снимката)
823
0
 
16
 
! Отговори
Цветарка преди 12 години
В градината (гербарума) "читавите" китке са леко поувехнали, а до октомври - хептен ще увехнат. Народе, преоценявай стоката!
822
0
 
14
 
! Отговори
kvo staa tuka be преди 12 години
predi 10 min . tea 902 KOMENTARA beha na tazi statia ''Кандидатът на ГЕРБ познат на обществото'' a sega sa tuka , kak stava tova ne mi e qasmo , teleportiraha KOMENTARITE ot edna Tema na druga
821
0
 
18
 
! Отговори
902 преди 12 години
Клоуни са тия.
820
2
 
22
 
! Отговори
НА ЛОЗУНГ преди 12 години
НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ НАРОДЕ ТОВА Е ПОРЕДНАТА ЗАБЛУДА НА ГЕРБ.ГЕРБАРСКИТЕ ГАДОВЕ ИСКАТ ДА НИ УНИЩОЖАТ И ДА ПРОДАВАТ МАЙКА БЪЛГАРИЯ НО НЯМА ДА УСПЕЯТ.
819
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най крадливи са социалистите.С това са известни в цял свят.Крадливо,крадливо-комунист,много по-крадливо социалист!!!!!!
818
5
 
19
 
! Отговори
кикс преди 12 години
Пожелавам им успех !
817
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
da verno e te Gradiat Bulgaria.Ceco naprimer izgradi celi 6 aparatment v Bulgaria, Ceco izgradi sistemi za podslushvane na lekari, prepodavateli v universitetite i jurnalistite, Ceco izgrajda partia gerb na principa na KGB=Krade Gerb Bulgaria
816
4
 
19
 
! Отговори
до 896 преди 12 години
Вие - да , бяхте по-добре , но НИЕ бяхме зле. Сега се борим да стане обратното.
815
7
 
25
 
! Отговори
предстои нов цирк преди 12 години
Всички плюем по БСП, ама трябва да признаем, че когато бе тройната коалиция си бяхме мнооооооого по-добре. Сега сме по-бедни и по-безработни от всякога. Спестяванията ни се стопиха... Безработицата и изкуствено поддържаната от управляващите криза ни довършват...Просто ще е поредната грешка, граничеща с национална катастрофа при ново избиране на ГЕРп на предстоящите избори. Аман от некомпетентни управляващи ! Лошото е,че няма лесно да пуснат 'кокала'...Някой да е на друго мнение?
814
2
 
23
 
! Отговори
"агент Буда &qu преди 12 години
До седмица ша се появи и "агент Буда " като кандидат за Президент ..... голем ташейк ша буде
813
11
 
22
 
! Отговори
Караколю преди 12 години
Прави е Цветанов.А сме стигнали дотам да градим заради станишките, догановците и костовците, които разбиха държавата ни.Те успяха да разрушат всичко в България и само ГЕРБ могат да ни възстановят!
812
7
 
32
 
! Отговори
de преди 12 години
Баси, тия от ГЕРБ наистина са изпушили.Тия лозунги ми напомнят бригадирското движение от 50-те години на миналия век при полагане основите на социализъма, което за времето си е било актуално, т.е преди около 60 години.ДНЕС времето е друго-пазарна икономика и т.н.Явно чиповте на управляващите са заредени завинаги със соц.лозунги и от такива хора може да се очаква само големи приказки без реални неща. Как да гласуваш за такова управление?!
811
8
 
31
 
! Отговори
Безработен гербаджия преди 12 години
Никога не съм гласувал за БСП, но винаги когато гласувам за други партии, оставам без работа и не ми стигат парите за елементарни неща. Така беше със СДС, ОДС, НДСВ и сега с ГЕРБ. А когато са участвали БСП, които не обичам, винаги съм живял сравнително по добре. На кого да вярвам на мене си или какво ме манипулират. Ако сравним времето и се върнем назад то при ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ имаше работа и пари и добри заплати и пенсии. Е защо тогава гласувах за ГЕРБ? Сигурно не съм добре, за да повярвах на една мутра!А когато са участвали БСП, които не обичам, винаги съм живял сравнително по добре. Защо става така??
810
17
 
21
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Сигурен съм, че кандидатът на ГЕРБ за президент ще спечели изборите! Безспорно ГЕРБ са партията, която има най-голяма подкрепа от народа и това ще се докаже на изборите! Поздравявам ги за новият офис и ги насърчавам да работят все така усърдно!
809
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вярвам, че кандидатпрезидентската двойка от ГЕРБ ще е най-достойна и ще бъде първа на предстоящите избори. Този слогън е много показателен, защото, за да има промяна трябва да се поставят основи и от тях да се гради всичко останало. Според мен това правителство е най-работещото и заслужава шанса да продължи започнатото и да доизгради България
808
6
 
35
 
! Отговори
протест преди 12 години
Хора, знаете ли че на 1 септември има протест през Министерски съвет от 12 часа срещу намеренията за добив на шистов газ в Добруджа? Аз лично ще отделя време в обедната почивка да бъда там. Надявам се всеки на когото му пука за България да го направи... тази проамериканска политика на това правителство за европейско развитие на България не ми дава ден спокойствие...То не бяха американски бази, ПРО-та, ГМО-та, сега шистов газ... наистина ни показаха, че България може да умре бързо...
807
1
 
33
 
! Отговори
evgeni преди 12 години
съгласен с nikol. През уикенда Торнадо писа как концесионер на залежите от шистов газ край Нови пазар е Вальо Златев, пръв приятел на Бойко. Няма да има нито търг, нито конкурс, защото директорът на Лукойл за България вече е купил земите с находището. И парите познайте къде ще отидат? В петък рамо им удари и Уорлик, който отиде на крака в Лукойл при Вальо Златев... Ей така докато пляскаме с ръце и се молим на краля слънце, ще ни вземат България под носа братята империалисти...
806
3
 
30
 
! Отговори
некадърници преди 12 години
и един лозунг не можете да ИЗГРАДИТЕ правилно!!!грамотните хора биха казали просто и ясно "ГРАДИМ ЗА БЪЛГАРИЯ" - примерно!а, пропуснали сте Лукойл :)))