Цветанов пръска 2 млн. лв. за комфорт на полицаите

Работните им места стават много добри, хвали се той
Обновена: 13 сеп 2011 19:34 | 13 сеп 2011 19:33,
154
Цветанов пръска 2 млн. лв. за комфорт на полицаите
Снимка: архив Булфото

Вътрешният министър Цветан Цветанов обяви, че една от главните му цели е комфортна работна среда на служителите в МВР.

"В момента тече процедура за един милион и 900 хиляди лева за подобряване условията на работа. Знаем, че има много проблеми, правим всичко възможно да ги разрешаваме, и то със солидарността, която получаваме от ЕС. Това е една от възможностите за допълнителен финансов ресурс, всичко, което се стареем да правим, е да бъде прозрачно и да има социален диалог със синдикатите", заяви в Благоевград МВР шефът.

Той отчете, че за първите 6 месеца МВР е усвоило 15 милиона лева от еврофондовете.

Цветанов е уверен, че въпреки икономическата криза, министреството му е успяло да финализира строителството на сградите на няколко районни полицейски управления, сградата на ГДБОП, "Криминална полиция", до месец предстои да бъде открита и новата сграда на "Охранителна полиция".

"Това означава, че работните места стават много добри", каза той. Предстои да бъдат купени и 42 нови противопожарни автомобила, похвали се още той.

По думите му МВР отчита добри резултати в борбата срещу компютърните престъпления и детската порнография.

Цветанов потвърди пред журналистите, че 5000 български полицаи се обучават електронно на шенгенско законодателство, за да могат да отреагират по бъдещи казуси, свързани с членството ни в зоната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
0
 
! Отговори
до141от139 преди 12 години
парите били от еврофондове.ОК.Защо не отидат за операция на някое болно нуждаещо се дете каква е разликата дали ще отидат помощи за *** или за милицията все са ***
147
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Wikileaks: Българските служби пазят интересите на богатите и властимащитеОбменът на данни между българските институции е мотивиран от политическа корупция. Българските агенции по-охотно обменят информация с чуждестранни ведомства, отколкото помежду си, но за сметка на това пазят ревниво интересите на богатите и властимащи българи. Корумпирани български полицаи използват партньорска информация, за да прикриват укриващи се от правосъдието. Освен това е нещо нормално от службите да тече класифицирана информация - това са шокиращите изводи от доклада. Джон Байърли през 2007 в секретен доклад до Държавния департаментс най-висока степен на класификация [07SOFIA1284].
146
2
 
3
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Националния ни интерес е Материално и духовно благоденствие на Българската нация- ПРЕМИЕРА Е ИЗБРАН ЗА ДА УПРАВЛЯВА..., А НЕ ДА СЕ ОПРАВДАВА, с некадърни министри!Бюджета е неадекватен, защото едновременно бушуват:1. Световна финансова криза;2. Световна продоволствена криза;3. Световна рецесия;4. Световна екологична криза;5. Българска структурно-управленска криза;Изхода е Преработка на бюджета, заради:1. Американската финансова криза Освен Еврофондовете е нужно нисколихвено кредитиране на производството, от превишението на държавния резерв и само чрез ББР, при лихви равни на инфлацията... 2. Световната продоволствена криза Поземлена реформа налагаща собственост на земя до 1 000 декара само за физически лица български граждани, всички селскостопански плащания да са за Собствениците на земя (не за аргатите арендатори) и възстановяване за държавна сметка на Хидромелиорацийте, защото държавата не ги опази...2. Световната рецесия Данъчно стимулиране и банкови гаранции, чрез ББР, на износно ориентираните крайни производства..., което ще раздвижи съпътстващите ги фирми4. Световната екологична криза - Строителството на Южен поток и Белене не по-малко от 33% са за Български фирми и затваряне на 50% от въглеродните ТЕЦ-ове чакат ни стотици милиони екоглоби, които ще ни върнат в каменната ера....5. Структурно-управленската криза възстановяване на институциите, под лозунга - Да върнем държавата на гражданите, и реформи:- В Здравеопазването Всеки гражданин с вноска в Индивидуални дебитно-кредитни картови сметки здравни досиета;- В Образованието - Масово Професионално средно образование в Техникуми гимназийте, са доказана загуба на време;- В Регионалната политика шесттте Социално икономически зони, да се трансформират в Области и държавни поръчки за вишисти, да се правят, освен в Софийския и трите специализирани, само в шестте Областни Технологични Университета.- Съкращаване на държавния апарат с 30%.- За наука - 2 % от БВП, концентрирани в БАН, Сафийския, Специализирани и Областните Технологични Университети, готвещи специалисти за местните нужди.Всичко останало е Пустословие и Нищоправене... от Парламент, Президент и Правителство- Народе!!!!...
145
0
 
2
 
! Отговори
Misho преди 12 години
Как се сети па този за комфорта на полицаите баш преди изборите? Логично е... тогава те ще имат най - много работа. Директивите от щаба на ГЕРБ ще валят една след друга. Пък нали имат общ началник, който осигури на работещте в щаба комфорт с ремонти за милиони, та сега не върви колегите им от МВР да се трудят в дискомфорт... :)
144
0
 
1
 
! Отговори
! преди 12 години
На този няма ли кой да му помогне да не се мъчи толкова?
143
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
по колко се пада на човек ?
142
0
 
12
 
! Отговори
мафия преди 12 години
ами нали трябва да гласуват за герб.
141
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Велик е тоя Слабаков:ВАМПИРЛегнах във ковчега плахоИсках просто да заспяНо от вънка - ихо, ахо!Гневен, нервно се въртяСтавам, пия чай със млякоПуша, мисля и четаПосле àкам малко àко...Колко шумен е света!
140
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
пак Слабаков: :-)Посягам към твойте гърдиНо скрит във храстите зад бряста,Козел ни гледа и пърди!
139
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
този на Слабаков "кърти":Аз съм старо, дърто парчеНо вече никой не ме ебеВсяка вечер трамбовам тротоараДецата ми викат Старата МараНай-обичам *** тираджияАма после шест дена се мияИ тийнейджър обичам със пъпкиНаркоман със *** на кръпкиНапоследък май обичам всичкиНо ме конкурират супертъпи пичкиНито Кант са чели, ни ВолтерА пък от Сенека няма си хаберХората, уви, доста изпростяхаА как се ебяха, ах, как се ебяхаЗатова съм тъжна, болна и гладнаД`*** вашта мама
138
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
почвам и аз стихове, но не съм добър като вас и... с чужди:Андрей СлабаковВървях нехайно по шосетоВървях и нижех стих след стихНо ето, че в *** проклетоСе спънах и се строполихВъв упор гледахме се двамаВъв упор с ледена омразаИ както в стара, гръцка драмаЛайното патетично каза:Защо ме гледаш с укор и насмешка?Защо от мене се гнусиш?Къде е твойта топлота човешка?И ти сереш! И ти пърдиш!***! отвърнах му веднага Клозет търси не дума блага!
137
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Песни, стихотворения....Хахааааааааа :-)Пълно е с откачалки по тоя сайт :-)Ааааа хахахаааааа
136
9
 
3
 
! Отговори
Къро преди 12 години
До 139. Ама толкова черногледство и наглост нема. Ако си беше направил труда да прочетеш статията, щеше да видиш от къде са парите - от Еврофондовете. ***, червен, комунист, бесепар, драскачев смотан. Никога повече няма да се върна в тази държава (България), ако още един червен *** стане премиер/президент!!! Достатъчно ми изядохте животеца комунисти долни и дебилни!
135
15
 
3
 
! Отговори
IrD $ DGD преди 12 години
ГЕРБ заслужава доверие.Защо?Защитава основните права на гражданите.Защо ще запитате Вие ?Много просто - спазва Конституцията !Между другото, това не е малко.Това е проверено, защото е тествано от "'IrD' $ 'DGD'" за периода 01.08.2011г. до 12.09.2011г.Цел на теста-Спазва ли се основното право - "свобода на словото".Обхват на теста: dir.bg, dnes.bg и trud.bg.Доказателство за истинност на теста - коментарите на "'IrD' $ 'DGD'" за горепосоченият период.Резултат - положителен.Коментар - за сега.Извод от теста - ГЕРБ заслужава доверие. Обявяване на резултатите от 13.09.2011г. до 16.09.2011г. в местата на обхват на теста.
134
5
 
23
 
! Отговори
bbb преди 12 години
Цецко пръска 2 000 000лв.Боико излиза и започва АЗ плащам това АЗ плащам онова а откаде вадите пари да плащате бе нали са нашите пари.Пълен абсурд
133
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ahhhhh me4tiiiiii.....
132
1
 
3
 
! Отговори
nabl преди 12 години
kogato niama - zashto niaqma? kogato ima - zashto ima? skapani draskachi!
131
2
 
5
 
! Отговори
bbb преди 12 години
abe cvetanov ot djob li gi vadi 4e da gi praska
130
6
 
31
 
! Отговори
РАЗ-ДВА преди 12 години
ДА ИЗГОНИМ ГЕРБ,ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ!
129
1
 
11
 
! Отговори
смешковци преди 12 години
ми нали имат много да работят през следващия месец и от тях зависят успехите на партията, как няма да извади пари за да ги мотивира... Охрана на избирателни секции, превоз на бюлетини, манипулации, натиск, рекет...кои ако не те могат да се справят с това