А ДПС взе, че подкрепи сделката за "Булгартабак"

"Сделката е важна за поминъка на електората ни"
14 сеп 2011 17:04,
38
А ДПС взе, че подкрепи сделката за "Булгартабак"
Йордан Цонев. Снимка: Булфото

ДПС са удовлетворени от някои аспекти на сделката за Булгартабак, включително и от клаузите за изкупуване на тютюн, обяви депутатът от движението Йордан Цонев, след като изслуша в НС шефът на Агенцията по приватизация Емил Караниколов.

Още по темата

"Би било добре да има още гаранция за работните места, но и тези клаузи са стъпка напред спрямо други сделки", посочи той.

"Краят на сагата с продажбата на Булгартабак е по-скоро положителна стъпка, отколкото отрицателна", каза Йордан Цонев.

Той допълни,  че не може да се посочи точно кой е собственик на австрийската фирма "БТ Инвест", защото това било в разрез с правилата на бизнеса.

По думите му сделката открива перспективи за развитие на дружеството и това ще бъде следено от ДПС.

"Тази сделка е важна за поминъка на електората на Движението", призна още Цонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
25
 
! Отговори
ел преди 12 години
Тютюнопроизводителите, дето толкова вярваха на Доганя, сега вече умират прави. Ще се изкупува само 13% от произведения тютюн. Останалия кучета го яли. Когато преди 15 г. им се говореше да си сменят бизнеса, Доган ги излъга да продължават и да гласуват за него, той ще ги оправя. Е, сега вече ги ОПРАВИ, да им е честито. И пак не пропуснат да гласуват за "нашто Аамет" , дето ги сурна по пързалката. Ха сега да видим на кого ще плачат тая година за субсидии. И чии пътища ще блокират.
17
1
 
29
 
! Отговори
мафия преди 12 години
хе,и тоя се прави на турчин и се бори за свободи....но ми се струва че се бори за повече пачки.
16
2
 
19
 
! Отговори
(rofl) преди 12 години
"Тази сделка е важна за поминъка на електората на Движението" - електорат съставен предимно от диваци и терористи.Няма ли най-после тая антиБългарска партия дпс да бъде забранена????
15
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как да не я подкрепят като коалицията е яснаГЕРБ-АТАКА-ДПС Само България може да даде почва на подобно явление. Медиите на Пеевски дори не прикриват роболепното си участие в описания политически блок. Мен лично ме е гнус да гледам такива неща.
14
0
 
10
 
! Отговори
Амет Доган преди 12 години
След заседанието на икономическата комисия шефът на Агенцията по приватизация "разсея мъглата" около собствеността на Булгартабак. Собственик е Външнотърговската банка на Русия, нещо което вече е известно, обяви той и поясни, че на документи няма български играч в сделката.Все пак стана ясно, че Агенцията за приватизация "хваща" до един момент собствеността по веригата. Но кой стои най-отзад, това е невъзможно да се установи, подчерта Емил Караниколов.
13
8
 
19
 
! Отговори
2ГУ ДС ВКР Политбюро преди 12 години
Парите в държавата -труда на хората -БВП е в ръцете на 20 тина комунистически наследници-Това саБоздуган -към 4-5 милиарда в личната и партийна сметка-Боко Тиквата -10 милиарда - от които 4 в България чрез фирми и поставени лицаЛумпен Петкоф -Запалката пикаещия фонтан - 2 милиарда предимно в чужди банкиСоциално слабата Емилия Маргаринова - 1 милиард и пропаднало дело срещу неяСпонсора на Гоце - Васил Трошков - 1 милиард в България- 2 зад границаЕто ги парите на народа за заплати от 1500Е
12
10
 
8
 
! Отговори
6ГУ ДС ВКР Политбюро преди 12 години
Парите в държавата -труда на хората -БВП е в ръцете на 20 тина комунистически наследници-Това са Боздуган -към 4-5 милиарда в личната и партийна сметка- Боко Тиквата -10 милиарда - от които 4 в България чрез фирми и поставени лицаЛумпен Петкоф -Запалката пикаещия фонтан - 2 милиарда предимно в чужди банкиСоциално слабата Емилия Маргаринова - 1 милиард и пропаднало дело срещу неяСпонсора на Гоце - Васил Трошков - 1 милиард в България- 2 зад границаЕто ги парите на народа за заплати от 1500Е
11
0
 
28
 
! Отговори
шменти капели преди 12 години
на всеки интересуващ се от тази сделка е ясно, че БТ се купува от дюмбелина Делян Пеевски, който е част от бизнес империята на Доган. Прав е един от преждеписачите, който е написал, че ДПС никога не се е интересувало от електората си, камо ли сега. Гледат си само своите оядени бюзюци, мамка им ***. Уникум държава сме, щом няма кой да спре един път завинаги този самозабравил се етнически турчин, който де факто коли и беси и в бизнеса, и в политиката ни!
10
1
 
32
 
! Отговори
БТ преди 12 години
Сделката е важна за поминъка на....ДОГАН
9
0
 
4
 
! Отговори
до 2 и 4 преди 12 години
Freedom_Down и 2ГУ ДС ВКР Политбюро - вий да не си четете мислите ?????
8
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
НЮЗЪРИТЕ ,ВИЕ ДОБРЕ ЛИ СТЕ С ГЛАВАТА??? Ами нали Доган е "СКРИТИЯT" купувач БЕеееееее!!!Как няма да я "подкрепи"?!ИЛИ ВИЕ ОЩЕ НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ КОЙ Е ИСТИНСКИЯТ КУПУВАЧ???
7
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този турчин от снимката защо не се гръмне?Такива ренегати-предатели като него заслужават бесило!
6
0
 
20
 
! Отговори
ИВАЙЛО преди 12 години
ДО 2 .... КОЛЕГА,ДПС НИКОГА НЕ СЕ Е И ИНТЕРЕСУВАЛО ОТ ЕЛЕКТОРАТА СИ:))))) АМА ТЕ НЕ ГО РАЗБИРАТ :))) ДАНО ГО ПРОУМЕЯТ ЕДИН ДЕН.С 150 МЕТРА АСФАЛТ ПРЕДИ ИЗБОРИ НЕ Е ЗАЩИТА НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ :) НО ВСЕ ПАК ДАНО СЕ ОСЪЗНАЯТ ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИМ Е РОДИНА И ТЕЗИ ИЗМИСЛИЦИ ОТ ДПС ПРЕСТАНАТ ,СЛЕД КАТО БЪДАТ ИЗРИТАНИ ОТ СОБСТВЕНИЯ ИМ ЕЛЕКТОРАТ
5
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЛИЦЕМЕРИ
4
1
 
12
 
! Отговори
Freedom_Down преди 12 години
Кога ДПС ще се интересува от електората си - дотолкова преди избори да дава обещания!С тази зделка ДПС заличава електората си - после ще видиме от кой ще краде - като хората няма да ги има
3
7
 
18
 
! Отговори
Ужас преди 12 години
Ето ги и истинските купувачи на БТ! ГЕРБ=БКП в комбина с ДПС! Нищо ново...
2
2
 
13
 
! Отговори
2ГУ ДС ВКР Политбюро преди 12 години
Кога ДПС ще се интересува от електората си - дотолкова преди избори да дава обещания!С тази зделка ДПС заличава електората си - после ще видиме от кой ще краде - като хората няма да ги има
1
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има ли изненадани ????????