Борисов е слуга, не е султан, възмути се Станишев

Лидерът на БСП призова премиера да се извини заради шистовия газ
Обновена: 19 сеп 2011 16:00 | 19 сеп 2011 16:00,
534
Борисов е слуга, не е султан, възмути се Станишев
Снимка: архив БТА

Лидерът на БСП Сергей Станишев призова премиера Бойко Борисов незабавно да се извини на българските граждани за отношението му по време на посещението му в Добрич.

Вчера премиерът заплаши, че ако протестиращи срещу шистовия газ продължават да го дразнят, ще подпише договора на инат.

"Това държавническо отношение ли е? Това е безотговорно и скандално!", възмути се лидерът на БСП.

Той напомни, че България все още е европейска и демократична държава, в която всеки има правото да изразява своето мнение.

Още по темата

Станишев изтъкна, че в случая става дума за изключително опасен експеримент, който може да отрови водата, въздуха и здравето на хората.

А Борисов същевременно казвал: "Не ми пука от това, аз ще го направя, защото вие ме дразните".

"Господин Борисов трябва да разбере къде се намира и кой е. Той е избран от българския парламент за министър-председател на България. Той е слуга на гражданите, не е султан, а ние не сме рая", възмути се Станишев.    

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


534
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
455
12
 
1
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
454
2
 
20
 
! Отговори
Godfather преди 12 години
Станишев не е прав. ББ не е нито султан, за което няма нито възпитание, нито образование да не говорим за поведение на държавник. Той не е слуга, има си такъв в лицето на ЦвЦв. Борисов е "капо ди тути Мутри, милиционери, милионери Бабаито Армани и Версаче ди Банкя"
453
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като прокудим сетен път турците, дето ни вадеха хляба, докато ние се разхождахме с чантички, няма да ни останат даже жълтите стотинки!
452
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АМАН ОТ ВСИЧКИ! НЕКА ДОЙДЕ ОТНОВО ХАН АСПАРУХ И ДА ПОЧНЕМ ВСИЧКО ОТНАЧАЛО!
451
1
 
15
 
! Отговори
479 преди 12 години
Последиците от 89г. не са последици от комунизма, а от това че ние на гол тумбак - чифте пищови, много искахме демокрация, но се оказа че нито знаехме какмо точно искахме, нито пък беше времето точно тогава. Кое е последица от комунизма, че разпродадохме предприятия за жълти стотинки, на разни изхвърлени като шкарто от бившия режим ли? Че тези огромни заводи даваха работа на по 3 хил. човека, че като ги продадоха хората останаха на улицата, какво направихме за 22г.?
450
6
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Другари, кажете нещо хубаво за вас и вашите кандидати, стига сте плюли по другите.Тоя бил такъв, отя бил онакъв, вижте се вие какви сте и после оценявайте другите
449
0
 
8
 
! Отговори
485 преди 12 години
Явно поста ви е колкото да напишете нещо. Първо истински комунисти отдавна няма, самата идеология на комунизма е равенство за всички - т.е. широка средна класа, работа и дом за всички и т.н. - комунизма се основава на социалната политика едно време навсякъде имаше лозунги - човека, семейството основна градивна клетка на обществото, насърчаваше се раждаемостта и т.н. Капитализма обаче е точно обратното - т.е. изродена форма на демокрация - където никой с никого не е равен и всеки се бори сам.
448
5
 
13
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
До 475 - Че лошо ли е пожелал? По-хубаво пожелание от това да се отървем от некадърността и глупостта нима на този етап има? От Станишев и Борисов сто пъти предпочитам Станишев, отколкото Борисов. Поне няма да съм лош материал, няма да съм сравнен с кучета, няма да ми казват да ям филии с мас и да садя картофи и т.н.А и по образование и интелект е много по-по от ББ. А сега цъкайте минуси, колкото искате, но предпочитам управлението на страната да не се гради на омраза и интриги!
447
0
 
6
 
! Отговори
Геотехник, минен инж преди 12 години
е как няма да го направи като и той е гъзоблизец на американците, ебахме си майката на природата от лакомия и невежество, с извинение ...
446
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бълг.народ трябва да разбере един път завинаги докато комунистите още властват в България ние ще сме все на опашката по жизнен стандарт. Как не си направихте труда малко да се замислите върху тази пропорционалност на дългото властване от крадливите комунисти и жизненият стандарт на живот на останалите българи! Всички в Европа шутираха комунистическата *** още 90 г. ние ги оставихме да ни лъжат и ето дереджето ни.А колкото до това ,че Герб са виновни не ги слушайте защото сме бедни не от 2 год
445
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А ти си гнида като всички комунисти овиснала на гъба на народа!
444
2
 
24
 
! Отговори
Бат Бойко преди 12 години
Ако не престанете, ще изкарам България от НАТО и ЕС на инат. Вместо да сте благодарни. че ви управлявам, вие се оплаквате и протестирате. Неблагодарници!
443
5
 
25
 
! Отговори
696 преди 12 години
Станишката може да е всякакъв, но в никакъв случай не е толкова *** и *** като Бойко цървула...все пак Станишев е завършил в Русия, няма значение как, но той е политик,а Бойко си е Бай *** от село Банкя...Тук е прав..то това дори не е за вярване,че Бате Бойко е толкова *** да се изразява така...мисли се цървула за Тодор Живков, но срещу него да тича не може да го стигне...ония си беше ***,но хитър ***, тоя е *** ***....!
442
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бе що само Серго се напиня да се възмущава от вчерашните изпълнения на Тиквича ?Де го Яне Флашковски да се възмущава на висок глас ?Или останалите смешници-циркаджии ?Или днеска още е рано ? Или не е отразено тука ?Па Волен дето е толкова долен отворил шоколадова фабрика и не ще да знае па уж патриот и върл националист и брани честтъ на Отечеството и народа....*** друг път
441
4
 
5
 
! Отговори
edna balgarka преди 12 години
stani6ev i ti trabva6e da si slyga na naroda si ,no vmesto tova stana slyga na dogan.6o ne vzeme6 da se skrie6 .
440
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След краха на комунистическия режим в световен мащаб стана ясно, че комунизмът е една антихуманна идеология. Последиците от него са печално известни - тотален икономически срив, политически репресии, отричане на религията и Църквата, отричане на националните ценности и интереси, раболепно подчинение на бившия СССР... Дори днес, 17 год. след вътрешнопартийния преврат в БКП на 10.11.1989 г. сме свидетели на последиците от комунистическия режим - безработица, ниски доходи, бедност, бюрокрация... И това е само една малка част от последиците от комунизма, който разсипа живота на няколко поколения. Много писатели са описали този жесток режим, който беше наложен насилствено в редица страни - Александър Солженицин, Виктор Суворов, Георги Марков и т.н.На 26 април 2000 г. Народното събрание гласува Закон за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен. Законът беше обнародван в Държавен вестник, бр.37 от 5 май от 2000 г.Дано поне децата ни живеят в един свободен свят и никога да не стават свидетели на този бич за човечеството - комунизма.
439
16
 
10
 
! Отговори
КОМУНИСТ, БЕЗ ВЛАСТ. преди 12 години
...Е КАТО *** НА ДЪЖД-БАВНО СЕ РАЗМИВА И ТОПИ!ТОВА Е ОТ ЛИПСАТА НА ДЪРЖАВНИ ПАРИ !ЗА КОМУНИСТА ---ВЛАСТТА Е ИЗТОЧНИК НА ПАРИ...ТАМ ОТИВА ЗА ДА СЕ НАГУШИ С ПАРИ ,А..НЕ ДА СТРОИ ,КАТО БОЙКО И РОСЕН!ЗАТОВА----САМО ГЕРБ!ВСИЧКИ НА ИЗБОРИ, АКО ИСКАТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ В ПРАВОВА И БЯЛА ДЪРЖАВА!
438
8
 
4
 
! Отговори
симпатизант преди 12 години
Мнооого ви се ще да ни няма, ама НЕМА да стане. При нас щафетата сепредава от поколение на поколение, Така, че и да "измрат'/ както се изразявате/ възрастните членове, те си имат заместници. А, и друго, както виждам и ГЕРБ се грижи за имиджа ни...ту музей, ту чиния...само ви заблуждават, че сме за затвора/ е не че някои не са за там, ама то ги има по всички партии/.Та драги дръскачи, ние сме партия-етнос и ще ни има въпреки ВАС.
437
2
 
2
 
! Отговори
симпатизант преди 12 години
Мнооого ви се ще да ни няма, ама НЕМА да стане. При нас щафетата сепредава от поколение на поколение, Така, че и да "измрат'/ както се изразявате/ възрастните членове, те си имат заместници. А, и друго, както виждам и ГЕРБ се грижи за имиджа ни...ту музей, ту чиния...само ви заблуждават, че сме за затвора/ е не че някои не са за там, ама то ги има по всички партии/.Та драги дръскачи, ние сме партия-етнос и ще ни има въпреки ВАС.
436
12
 
6
 
! Отговори
до 456 преди 12 години
Мозъка не ми побира от къде се вадят такива индивиди като теб...... Не съм привържениик на нито една полит. партия, но няма да забравя какво пожела Станишев на народ за нова година..... "да падне правителството на ГЕРБ". Има ли по-ненормално пожелание...... някои хора си пожелават здраве, благоденствие. Други се опитват д помогнат, да направят нещо градивно, а червения лидер какво пожела...... Потресе ме тогава, аз си го знам, че е ненормалник, все пак беше премиер, но това беше върха......