Борисов е слуга, не е султан, възмути се Станишев

Лидерът на БСП призова премиера да се извини заради шистовия газ
Обновена: 19 сеп 2011 16:00 | 19 сеп 2011 16:00,
534
Борисов е слуга, не е султан, възмути се Станишев
Снимка: архив БТА

Лидерът на БСП Сергей Станишев призова премиера Бойко Борисов незабавно да се извини на българските граждани за отношението му по време на посещението му в Добрич.

Вчера премиерът заплаши, че ако протестиращи срещу шистовия газ продължават да го дразнят, ще подпише договора на инат.

"Това държавническо отношение ли е? Това е безотговорно и скандално!", възмути се лидерът на БСП.

Той напомни, че България все още е европейска и демократична държава, в която всеки има правото да изразява своето мнение.

Още по темата

Станишев изтъкна, че в случая става дума за изключително опасен експеримент, който може да отрови водата, въздуха и здравето на хората.

А Борисов същевременно казвал: "Не ми пука от това, аз ще го направя, защото вие ме дразните".

"Господин Борисов трябва да разбере къде се намира и кой е. Той е избран от българския парламент за министър-председател на България. Той е слуга на гражданите, не е султан, а ние не сме рая", възмути се Станишев.    

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


534
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
435
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
471 върви на психиатър че си много болен...приятелски съвет
434
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На безмозъчните рапонопоклонници, които ни турнаха мутра за министър-председател, за *** в гащите на идола им пак други са виновни.
433
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А Станишев е изтривалка на полови развлечения от Янев характер! Айде AIDS за Вас, червените и всички които Ви пят от мензиса!
432
0
 
4
 
! Отговори
марсоход преди 12 години
това няма да ни храни истината е че трябва да се огледаме и да видим какво представляваме , да създадем поминък на простите хора в страната ни а те са много и на *** , това го може само селското стопанство а продуктите може да ни ги купува в пълен капацитет само русия , ние там се продадохме и сега искаме да си се откупим като без пари ама не е така просто ето защо ни е нужен гъвкав и прозорлив политик действащ на световно ниво а от нашите не виждам такъв
431
2
 
10
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
464, Добивът на шистов газ ще превърне Добруджа във пустиняр каквато е района на Марица Изток. Земетресението в САЩ беше с епицентър полетата с най-голям добив на шистов газ. Само, че там един окръг е по-голям от България. ВДобивът изисква много вода в безводна Добруджа. Другата простотия е слонската трева на другарката Цветелина бориславова. Да си ходи мутрата със всички комунисти и милиционери около него.
430
11
 
5
 
! Отговори
ЗА 465.... преди 12 години
ЧЕТИ НОВИНИТЕ ,БЕ ЛИВАДО....ТУРЦИЯ И КИПЪР , ДАЖЕ ВЕЧЕ СЕ СДЪРПАХА ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ДОБИВА ЗА ШИСТОВ ГАЗ!ДАЖЕ И ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ГО СЪОБЩИХА....!ВСИЧКИ СИ ДОБИВАТ ШИСТОВ ГАЗ...САМО НИЕ НЕ....!РУСКИТЕ *** ЛИ ДА ОБЛИЗВАМЕ И ХРАНИМ...??!
429
13
 
10
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААА.... преди 12 години
АМИ , ЩЕ ПОДПИШЕ БОЙКО ...ЗАЩО ДА НЕ ПОДПИШЕ ЗА ДОБИВА НА ШИСТОВ ГАЗ?КАНАДА ДОБИВА , ПОЛША ЩЕ ДОБИВА , ТУРЦИЯ ШЕ ДОБИВА , ...ДАЖЕ КИПЪР СЕ КАНИ ДА ДОБИВА ШИСТОВА ГАЗ!ЯВНО КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА СИЛНО РАЗТРЕВОЖЕНИ ОТ ФАКТА ,..ЧЕ СЕ РАЗВАЛЯ МОНОПОЛА НА "ГАЗПРОМ", В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА!РУХНЕ ЛИ МОНОПОЛА НА РУСИЯ С ГАЗТА ---РУХВА И ВЛИЯНИЕТО Й В ЕВРОПА!РУСИЯ ,МОЖЕ ДА ПРОИЗВЕЖДА САМО СУРОВИНИ , НО НЕ И ТЕХНОЛОГИИ....!МОЗЪЦИТЕ ИМ ,ЗАМИНАХА НА ЗАПАД!В РУСИЯ , ОСТАНАХА СОЦ-*** И ОЛИГАРСИТЕ!
428
5
 
4
 
! Отговори
бг преди 12 години
добре се напьва дрмстанишев но маи има запек нищо не излиза,,,,,,,,,,,ааааа кьде беще като премиер,,,,,,,, само се пьчеше и договаряше я с царя я с доган това му викаме троика а не каолиция тьи като немаше тогава полиция а доносници като оня уж бгарета петров ,,помашки които станаха милионеру а станишев се правеше ощипан и си остана бедното комсомолче
427
9
 
22
 
! Отговори
йх преди 12 години
Борисов е олицетворение на народа ни-***,нагъл,самовеличаещ се,некадърен,злобен,мръсен....
426
3
 
3
 
! Отговори
И Станишев дава , преди 12 години
но никой нищо не му иска .
425
5
 
4
 
! Отговори
ha преди 12 години
az sym ot dobri4 i nqmam ni6to protiv. imam protiv sergei4o! da si hodi v rodianata, ne 6tem rezaci!
424
4
 
4
 
! Отговори
Якои си преди 12 години
Като гледам с какъв правопис се пише ,и какви коментари се праскат ме е жал за всичко особено за 4ESTNO???? .Явно при Доган бей е по добре ,там клатят без плюмка ))))))))))) .Нямам думи жална България само *** и турци ,какво да се очаква друго ..........
423
8
 
16
 
! Отговори
todayisawyou преди 12 години
кво плюете по Станишев?кво Ви е виновен човека , като каза и изрично предупреди, Бойку дойде ли на власт ще стане още по зле?че ще води антисоциална политика ...ама кой да слуша внимателно..абе кво пиша и аз тука.Човека си е на мястото. Ну здавай вперьод Станишев...
422
2
 
5
 
! Отговори
GERB v istoriata oti преди 12 години
Koito e ot GERB e..element uchastvasht i sudeistvasht za ograbvaneto na tozi izstradal narod.Dali poluchavat po neshto..edva li..No ima i takiva koito chakat na opashkata ako neshto padne da go gushnat i napulniat djobovete si.Da si ot GERB sega oznachava da si edin muhul koito vse edno ne pazaruva i jivee tuk, ne plashta za goriva i hrani, za lekarstva i ne hodi po bolnici i obshtini. A Bednotiata ni e vsekidbeven gost, ubiva i poslednotyo choveshko v horata.I vinata e v GERB a ne v minaloto.
421
2
 
7
 
! Отговори
4ESTNO преди 12 години
4ESTNO, BORISOV E EDIN TUPAK I TOVA VSEKI GO ZNAE NO RAZDELENIETO NA HORATA E V NEGOVA POLZA DONQKUDE. DO VREME. SLED TOVA IZRITVANETO MU OT VLASTTA I IZ4EZVANETO NA GERB 6TE E KOPIE NA ISTORIQTA NA NDSV.VAJNOTO E NA BORISOV, DQNKOV I CVETANOV DA NE SE RAZRE6I NAPUSKANETO NA STRANATA.DA SE ZAPO4NAT DELA ZA KORUPCIQTA, ZA OBEDNQVANETO I OGRABVANETO NA NARODA V KOETO TE IMAT AKTIVNO U4ASTIE,.SAMO TOGAVA SLEDVA6TITE 6TE MISLIQT KAKVO DA PRAVQT.NA TRIMATA KONFISKACIQ I ZATVOR ZA PO 20 GODINI.
420
5
 
11
 
! Отговори
Мистър "Под Нул преди 12 години
След 23-ти октомври а ББ ще му викат "Под Нулата"!
419
8
 
7
 
! Отговори
Агент Гоце преди 12 години
5коОправи си правописа - така ли ви учат в пернишката първична партийна организация на злобните ***?
418
20
 
9
 
! Отговори
Византиец преди 12 години
Борисов е мъжкар за разлика от слугинята на руските интереси Станишев. Не напразно Путин го държа 2 часа в стаята на прислугата и накрая не го и прие за среща. никога не съм се чувствал толкова унизен като българин както тогава. И тази изтривалка ще ми говори са слуги и султани. Нека да ходи да ибрикчийства на своя "султан" Доган и да не се меси в мъжките работи.
417
15
 
9
 
! Отговори
ха..ха..ха..ааа преди 12 години
Бойко и един пръст да подаде и *** Станишев веднага го захапва!
416
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Борисов е слуга,не е султан" казва слугата на султан Доган.