На инат Борисов пита: На кого да се извинявам?

"След себе си оставям пътища, градини, музеи, доставям радост"
Обновена: 20 сеп 2011 16:34 | 20 сеп 2011 14:26,
577
На инат Борисов пита: На кого да се извинявам?
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че не би подписал "на инат" договора за шистовия газ.

Той каза точно обратното преди два дни в Добрич, където го посрещнаха недоволни граждани, които протестираха срещу добива на шистов газ.

"Нищо няма да се случи, ако не ме дразните. Продължавайте така и може да подпишем на инат", предупреди тогава Борисов.

„За тези хора трябва някакъв епитет да употребя“, коментира днес в Банкя Борисов в отговор на въпрос дали ще се извини на протестиращите в Добрич, както го призова лидерът на БСП Сергей Станишев.

„На площада в Добрич целият град се беше изсипал. 300 метра ги минах за час и 15 минути, давайки автографи, снимки и радост на хората”, подчерта Борисов.

„Хората, които представляваха протестиращите срещу шистовия газ, преди 4-5 дни ги поканих в Министерски съвет заедно с министър Караджова, министър Трайков, Румяна Бъчварова. Запознаха ме с проблема, сега сме възложили на експерти, включително и външни, да проверят как е в Щатите, във Франция.

Дори на Плевнелиев му казах днес, като има срещи с г-жа Меркел, да я попита в Германия как е, така че да съберем пълна информация. Ако има един процент риск, няма да го пуснем”, каза Борисов.

Още по темата

По думите на премиера протестиращите в Добрич са били „двама-трима човека”, които изпълнявали политическа поръчка, а хиляди хора са били на площада.

„На кого да се извиня?”, запита Борисов. Той обясни, че е казал, че ще подпише на инат, тъй като вече е поел ангажимент пред протестиращите срещу добива, а три дни по-късно хора от тях излезли да протестират.

„Как да кажа, ако с вас съм се разбрал нещо и след три дни вие идвате пак да ми задавате същия въпрос”, коментира премиерът по повод изпуснатата реплика.

И беше категоричен, че не би подписал на инат.

„Защото всеки ден зад мен оставям пътища, инфраструктура, детски градини, музеи, вие ги виждате, и те вече в безпомощността си... На кого да се извинявам? На тези, на които им отделих близо два часа в Министерски съвет да ги слушам? Или на хилядите хора, които се снимаха с мен”, каза Борисов.

„На тези тримата им се извинявам, но ги моля – като ми губят друг път пак два часа, да знаят защо ми ги губят. Аз като се разбера с някой нещо, считам, че съм се разбрал”, каза Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


577
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На площада в Добрич целият град се беше изсипал. 300 метра ги минах за час и 15 минути, давайки автографи, снимки и радост на хората, подчерта БорисовБоже ,Исус слезнал при народа ,на това ми пприлича подобно изказване
17
1
 
0
 
! Отговори
Toby преди 12 години
A Taka :)
16
4
 
53
 
! Отговори
Антитурчин преди 12 години
Бойко, не ти искаме извинението... Искаме закон, забраняващ проучванията и добива на газ чрез фракинг. Както е направила Франция, както са направили много щати в САЩ и Канада. Толкова е просто бе, пич. Ама то от рязане на ленти не ти остава време за друго, май...
15
7
 
66
 
! Отговори
frugo преди 12 години
Първо почнахме да му ядем на Бат Бойко асфалта, сега ще ни храни с автографи и снимки, ей тъй, да се радва простия народ. Ей, ние няма да се оправим, докато сме прости. Затова никой не инвестира в образование, за да народа остане ***, да го ограбват и да яде доматите с колците.
14
10
 
30
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 12 години
На кого да се извинявам на трима протестиращи в Добрич или на хилядите хора, които се снимаха с мен?
13
12
 
26
 
! Отговори
BIG AL преди 12 години
Мутрата , поради тъпота или некои сАображения , сега предстои да хариже и чинията , на един от най- високите планински върхове , на бкп-бсп ..!!??? От икономия щял да го направи!!?? Върхът , земята около него и бетонът ,ще ПРОДЪЛЖАТ да символизират един от най- мръсните периоди в историята на България !!?? Мутрите от съседната банда са доволни ..Ще го боядисат , ще си сложат петолъчките да светят, ще помогнат и руските агенти , и дружеставата им у нас , и ..резутатът ще е : увековечаване на крепостничеството , на тоталитарната държава , на робството на ссср, на героите-платените от ссср- управлявали нещастна България ..!!!???Наистина голям *** , *** , е начело на България !!..Ало , мутрата , искаме и паметник на ХИТЛЕР, той поне си ни даде българските земи на Бяло море и Егея ..)))Лошо е , когато абориген, кварталната мутра , управлява, не цигарите , проститутките или дрогата, а цяла една държава ..)) :D
12
7
 
58
 
! Отговори
Аман! преди 12 години
Свършено е с тебе Нарцис Смотан!!!
11
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
то просто не подлежи и на коментар това изказване...нямо било да направи така, само го казал, щото онея лошите пак миу пречели... по-голямо шикалкавене не знам дали има
10
14
 
81
 
! Отговори
Тервел преди 12 години
Какъв *** имаме за министър председател........Пълно нищожество......
9
11
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Очевадно е, че Плевнята е държанката на Тиквата. И да стане президент каквото каже Тиквата държанката му това ще прави !
8
46
 
21
 
! Отговори
БОЙЧЕ , ИЗВИНИ СЕ.. преди 12 години
...НА ХЕРСОНСКИЯ *** , ЧЕ ГО ПРЕЦАКВАШ !ТЪПАТА *** СИ МИСЛИ ,ЧЕ ВЛАСТТА МУ СЕ ПАДА ПО ...БАЩИНА ЛИНИЯ!
7
4
 
30
 
! Отговори
до 3 преди 12 години
При автотранспорта риска е повече от 1% - защо тогава строи магистрали?
6
73
 
15
 
! Отговори
boby преди 12 години
А така Бойко, продължавай на инат да вършиш работа и да не ти пука за разни серове и гейчета дето ти се дразнят.
5
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Dami i gospoda, budeshtiqt prezident izpulnqva komandite na nachalnika :D Дори на Плевнелиев му казах днес, като има срещи с г-жа Меркел, да я попита в Германия как е, така че да съберем пълна информация. Ако има един процент риск, няма да го пуснем, каза Борисов.Bog da pazi Bulgaria !
4
11
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов, ако сам си вярваш - значи имаш психически проблем!
3
12
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Запознаха ме с проблема, сега сме възложили на експерти, включително и външни, да проверят как е в Щатите, във Франция. Дори на Плевнелиев му казах днес, като има срещи с г-жа Меркел, да я попита в Германия как е, така че да съберем пълна информация. Ако има един процент риск, няма да го пуснем, каза Борисов. ***
2
14
 
89
 
! Отговори
boomslang преди 12 години
Заради твоите магистрали оставяш и болници без лекари, избиващи се за 5 лева хора, множащи се ***, западащо младо поколение заради липса на качествено образование и още и още...
1
17
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СЛЕД ВРЕМЕ -ЩЕ ОТКРИЕМ МУЗЕЙ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ.НА ВХОДА ЩЕ БЪДЕ ИЗДИГНАТА ЕДНА МОГИЛА - ГРОБ СИМВОЛА НА ПАРТИЯТА ГЕРБ, ВЪРХУ НЕГО ЩЕ БЪДАТ ПОЛОЖЕНИ ЕДНА ТИКВА, ЕДНА ПОСТНА ПИЦА, ЕДИН СИНДЖИР С КОЙТО МИЛИЦИОНЕРИТЕ СЕ ОПИТВАХА ДА ВЪРЖАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. НА ВЪРХА НА ВСИЧКО ТОВА ЩЕ СЕ МОНТИРА ЕДНА БУХАЛКА, ИНСТРУМЕНТА НА БОКО-МУТРАТА С КОИТО УПРАВЛЯВА СТРАНАТА. ВЪПРОС-ЗАЩО В СЕГАШНИЯ МУЗЕЙ НЕ Е ПОСТАВЕНА БОЯНА , КЪЩАТА В КОЯТО ЖИВЕЯТ МУТРАТА, ПИЦАТА И ОСТАНАЛИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГРОБ