Борисов е слуга, не е султан, възмути се Станишев

Лидерът на БСП призова премиера да се извини заради шистовия газ
Обновена: 19 сеп 2011 16:00 | 19 сеп 2011 16:00,
534
Борисов е слуга, не е султан, възмути се Станишев
Снимка: архив БТА

Лидерът на БСП Сергей Станишев призова премиера Бойко Борисов незабавно да се извини на българските граждани за отношението му по време на посещението му в Добрич.

Вчера премиерът заплаши, че ако протестиращи срещу шистовия газ продължават да го дразнят, ще подпише договора на инат.

"Това държавническо отношение ли е? Това е безотговорно и скандално!", възмути се лидерът на БСП.

Той напомни, че България все още е европейска и демократична държава, в която всеки има правото да изразява своето мнение.

Още по темата

Станишев изтъкна, че в случая става дума за изключително опасен експеримент, който може да отрови водата, въздуха и здравето на хората.

А Борисов същевременно казвал: "Не ми пука от това, аз ще го направя, защото вие ме дразните".

"Господин Борисов трябва да разбере къде се намира и кой е. Той е избран от българския парламент за министър-председател на България. Той е слуга на гражданите, не е султан, а ние не сме рая", възмути се Станишев.    

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


534
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
475
0
 
2
 
! Отговори
stefan преди 12 години
politicite v Bulgaria se dargat vse edno njama jivi svideteli na tehnite deistvia, rechi i t.n. Vse oshte ima jivi balgari drugarjo Stanishev i te pomnjat sabitiata ot poslednite 60-70 godini... ta do dnes...
474
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
оффф боже от теб по-голяма рая няма не Гейчо. Кой беше шеф с мандата на фесовете да не би бай Михал от табадъткево а? Аман от късопаметни политици.
473
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам какъв е Борисов но ти другарю Станишев си една крадлива ***!Взимай турските ти *** и марш, така и така повече от 20% няма да събереш вече.
472
4
 
3
 
! Отговори
Истината казва преди 12 години
Така е Герберчета, прав е Станишев. Никога не съм го харесвал, както и партията му, но Боко съвсем е изтрещял, завалийката!И между другото, слуга е бил и слуга ще си остане другаря Борисов. Поне да е бил изявена мутра, а то и там чирак на другите, както и на Живков.
471
4
 
6
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 12 години
Абе, ***.Я си гледай дъртата партийка и не се меси в голямата политика!И след някоя и друга годинка, като съдии и прокурори няма да са червени - пак ще те пусна в съдебната зала и тогава няма да те оправдаят.
470
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОК Dublin КОМУНИЗЪМ И МАФИЯ
469
1
 
4
 
! Отговори
Хомо Еректус преди 12 години
Животът е компот и всеки се бори за слива!
468
5
 
6
 
! Отговори
ДЪБЛИН преди 12 години
Ами смешковци,като не ви харесва Бойко върнете си Симеон,Станишев и Доган-такъв бил Бойко,от всичко разбирате и знаете-затова футболът ви е такъв,туризма ви е такъв,културата ви е такава,държанието ви е такова,стандарта на живот ви е такъв-цялата ви държава е такава.Обречени сте на КОМУНИЗЪМ И МАФИЯ векове и векове напред,защото всеки за всичко ви е виновен-сега на дневен ред е Бойко-след 100 години комунизъм-Бойко е виновен-погледнете поне в огледалото...........
467
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
4E TIKVATA SI E SLUGA NA AMERIKANCITE, TOVA I DECATA GO ZNAQT VE4E :)))
466
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Не ми пука от това, аз ще го направя, защото вие ме дразните". = PSUVNQ KAM NARODA
465
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Червени *** начело със серГЕЙ !!!
464
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
A ZA6TO NIKADE NE PI6E 4E BORISOV PODPISA SPORAZUMENIE ZA IZHVARLQNE NA R.AKTIVNITE OTPADACI NA AMERIKA V BALGARSKI ZEMI ?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!1A DNES.BG SIGURNO 6TE MI IZTRIE KOMENTARA SQ
463
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МАФИЯ
462
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветанов обяви намерението на холандското правителство да наложи вето на влизането на България и Румъния в Шенгенското пространство за вътрешнополитически проблем на Холандия. И всички отново дружно коментираме този мъдър политически ход.Е, добре. Дотук с Цветанов. Противно ми е дори да си припомням дивотиите, сътворени от този човек в последните години. Глупавите изказвания. Насърчаването на полицейското насилие. Историята с горнооряховските лекари. Дребните шмекерии, с които прикриваше също така дребните си финансови далавери. Противно ми е.Няма значение дали този човек в момента плете интриги или просто играе срещу собствената си партия от глупост. Или, по-скоро, не това е най-важното, колкото и опасен да е един овластен ***.По-важното е да разберем как се получи така. Защо сляпото не само гледа, но ни сочи накъде да ходим? И ни ръга с ръжена, ако се отклоняваме. Защо нямото не само говори, но ни поучава? Защо глухото ни подслушва? Масово. Всички.Защо? Защото се е оказал идеалния слуга за един безскрупулен политически шаман, който върти на пръста си настоящето и бъдещето ни? Защото решихме, че е време да накажем бандитизма на политиците, като поверим политиката на бандитите?
461
1
 
6
 
! Отговори
о.t.e.r.o преди 12 години
Не им вярвам на тия
460
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки които не е с ГЕРБ е *** комунист неук абориген нямащ нужда от нови технологии като джип и магистрала !Ако не искате да изглеждате глупаво подкрепете ГЕРБНие сме ГЕРБ с нас сте уважавани хора !
459
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Строителството на България започна с ББ не с Софстрои !Уважаеми другарки и другари отивайте в музея на социзкуството.Там ще ви припомнят онова "мрачно минало " когато си купихте жилище в което отгледахте децата си и ги пратихте на детска градина после на училище и на университет за да станат строители на съвременна България . ББ е нищо повече от една кукла на конци която прави каквото каже САЩ хич не му пука за вас питайте Уорлик той знае най добре.
458
0
 
3
 
! Отговори
на Илияната преди 12 години
Илияно, много си проста, ***, без грам мозък си или мозъка ти е болен. Вобел е Болен. Некомпетентен манипулатор и ***. Той ли мисли за българия и националните ни интереси? Я му виж биографията и биографията на родата му, постовенте и простотиите, които въпрашат. Болен ще поболее България смъртоносно.
457
0
 
7
 
! Отговори
Сериозно ли? преди 12 години
Какво означава "на инат"? Това да не са взаимоотношения в групичка на пред-тинейджъри в махалата? "Едно детенце взело камиончето на друго, то пък вика бате си, защото не си го дава, а първото казва: Ако не спреш да викаш бате си, ще ти счупя камиончето на инат." На какво прилича това? На взаимоотношения между зрели хора, които разсъждават, имат различно мнение и си го защитават или на горния случай? Това е недопустимо. Както и недопустимо беше управлението на Тройната станишева банда.
456
9
 
2
 
! Отговори
пещерняк преди 12 години
нека всички които протестират да се върнат в пещерите заедно с децатаси и да дадът пример не на магистрали коли жилища улици да се върнем в природата това е комунизъм по станишевски арабите да спрът да вадят петрол защото може да потънат пясъците и да замърсят водата и т.н.