Много го превъзхождаш, Бойко!

Проф. Вучков анализира Плевнелиев в интервю с премиера
21 сеп 2011 16:30,
139
Много го превъзхождаш, Бойко!
Снимка: архив, Булфото

Второ пространно интервю даде премиерът Бойко Борисов на проф. Юлиян Вучков по Канал 3 във вторник вечер. Телевизионният водещ набра скорост още в началото на разговора, когато разкритикува кандидата на ГЕРБ за президент Росен Плевнелиев.

„Много го превъзхождаш, Бойко! С всичките си минуси, които имаш. По всички линии го превъзхождаш. Този човек е много по-малко от тебе, няма никакъв политически опит. Ти ще го захлупиш, той ще потъне в твоята сянка“, прогнозира водещият.

„Росен Плевнелиев е много широко скроен човек. Той има много по-дългосрочен поглед, вижда по-далеч от мен и има възможност да гради стратегия за 2020–2030 г. Уникално добре развита мисъл в перспектива има той“, защити премиерът кандидата на ГЕРБ. Докато самият Борисов години наред се концентрирал върху „днешните проблеми.

Професорът и министър-председателят обсъдиха и кандидата за вицепрезидент на левицата Стефан Данаилов.
„Гениален артист, не мога да си изкривя душата“, коментира Борисов.

„Признавам, че имаш поглед за всички области повече от всички сегашни членове на твоя кабинет и доста други премиери, но не познаваш много културата, по-сдържан бъди за нея“, посъветва го обаче проф. Вучков.
„Данаилов не беше качествен като министър“, отсече водещият и припомни, че Данаилов е написал „сбогом“ със „з“.
Борисов пък реши да разведри обстановката с полицейския виц.

„Един началник събрал подчинените и казал на заместника си да напише на дъската, че във вторник ще имат оперативка. Подчиненият попитал: „Вторник с „в“ или „ф“ се пише?“. „Абе я го пиши в сряда“, бил отговорът на шефа. 

От шеги разговорът навлезе със сериозен тон в темата за предстоящите избори.
„В момента Синята коалиция и БСП водят битка Доган да им даде гласове. Това честни избори ли са“, запита Борисов. Той обаче сподели, че за кандидата на сините Румен Христов може да каже „само хубави неща“. Премиерът допълни, че мечтата му е да види ГЕРБ и Синята коалиция на балотаж.

Ако пък управляващите не стигнат до втори тур, ГЕРБ щели да подкрепят сините „от сърце“.
„Ако ние сме трети, четвърти или пети и има представител на синята коалиция на балотаж, всеки ден ще апелирам да се гласува за тях, зарече се Борисов.

Министрите от кабинета на ГЕРБ отново не се разминаха без критика от страна на проф. Вучков.
„Вежди Рашидов и Мирослав Найденов се хвалят повече от теб“, категоричен беше той.

Земеделският министър според професора е „добре охранен, с огромно самочувствие“. „Умря слатинската врачка, ама много се хвали, бе!“, възкликна емоционално водещият. „Ресорът му не е качествен“, каза проф. Вучков. „Купувам си продукти „Стара планина“ – стават за автомобилни гуми, а не за дъвчене“, издаде присъдата си на потребител водещият.

Борисов обаче защити министъра си с аргумента, че въвеждането на „Стара планина“ е голям успех и стандартът е полезен за здравето на хората.

Професорът насочи критиката си и към културата. „Няма кино в България, Вежди Рашидов лъже. Много е самодоволен“, продължи той, като допълни, че в последните години нямало нито един качествен министър на културата.

„Нина Чилова беше добър министър“, каза с ирония Борисов.

„Моля ти се, Нина Чилова сбърка един художник с голям композитор“, контрира проф. Вучков.

„Професоре, остаряваш, щом започнаха да не ти харесват жените“, констатира пък Борисов.

„Предай на министрите моите критики, да им охладиш самохвалството, защото ти си доста по-самокритичен от тях“, поръча Вучков на Борисов.

Този път телевизионната изява на Борисов продължи „само“ 80 минути. „Миналия път ни се смя цялата държава – тука два часа“, спомена в хода на разговора Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
23
 
36
 
! Отговори
dust преди 12 години
Това, което сближава лудия професор и пожарникаря е дълбоката им носталгия към времето на Тодор Живков.
101
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Bojeeee -gledam i ne vqrvam na ushite si!!!:D
100
12
 
13
 
! Отговори
Дражко преди 12 години
С всяко следващо предаване професорът се излага все повече!Мисля че го държат в ТВ канала,само за шоу!Толкова тъпотии и простотии не съм очаквал!Такова мнение на професор за пазарната икономика,просто е извратения отвсякъде!Да не говорим за политическата поръчка и пристрастеност,които бяха явно показани!Чудя се какво правеше Борисов там?
99
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя е забравил да си смени памперса!?
98
9
 
18
 
! Отговори
васил преди 12 години
евала,професора!голем си!
97
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докога ще гледаме тази ***, селска чукундурска мутра Вучков и ще му слушамепримитивните философствания с този отвратен глас ???
96
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм вярващ и дълбокото ми убеждение е, че ние сме Божие творение, а не сме произлезли от маймуните!За съжаление виждаме как един човек може да стане не ***, а дърт орангутан, с извинение, както казваше царчето, преди да ни оправи за 800 дни!
95
7
 
19
 
! Отговори
диагноза преди 12 години
Хайде да посъберем пари, та беким изпратим вучков на лечение в някоя модерна клиника! Доброволно или насила, все тая, но тоя тип се е самозабравил тотално, като нашто премиер-министърче се е вманиачил! То бива, бива, ама толкова не бива! Леле мале, що за *** е това!
94
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хе, ми той Вучков и Иван и Андрей хвалеше ...смятайте какви му са критериите ($$$)
93
7
 
28
 
! Отговори
??? преди 12 години
До кога ще ни навирате този изкуфял дъртак с неговите *** коментари.
92
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вучков като му надянат костюм е като маймун с ***, дайте си му усмирителната риза на този бесноват и му бутнете в необятното устище пет пакета тампони че много пръска слюнки, езика му се премята като риба на сухо, чудовищна гледка е направо.
91
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Четейки всичките глупости на Вучков,Кадиев,Сидоров,Кунева,Станишев,Костов и да не изброявам ми е мъчно за българите в България и се радвам че съм далеч от тази лудница.Ние сме станали за смях на запад и после тези от върховете се чудят защо не ни искат в Шенген.
90
4
 
15
 
! Отговори
marko преди 12 години
жалко, толкова евтина реклама....плитък PR...просто жалко,явно ни вземат за пълни ***....(а може би сме си такива...)
89
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко ли е бил смел като си е взел професорската титла? Какви ли оди за социалистическия строй е творил... хахахаха
88
13
 
16
 
! Отговори
Do Епилога предстои преди 12 години
Алексей ще рита тиквата като маче у дирек. Бухал го е десетки пъти през годините,не му е проблем и занапред. То и затова *** използва служебното си положение да му отмъсти за това че толкова е бил подтискан през годините. Правилно каза вчера Алексей Петров " Комплексар , по - голям комплексар ,най- голям комплексар - що е то ?. Борисов"
87
4
 
36
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
ТОЗИ ГЪЗОЛИЗЕЦ ВИНАГИ СЕ Е ПОДМАЗВАЛ НА ВЛАСТНИЦИТЕ, ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО, КОГАТО ПИШЕШЕ ХВАЛЕБСТВИЯ ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ РЕАЛИЗЪМ И ЗА СОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО ИЗКУСТВО. КАКТО СЕ КАЗВА - ГЕНЕТИЧНО ДЕФОРМИРАН ХВАЛЕБСТВЕНИК.
86
2
 
18
 
! Отговори
се преди 12 години
Вучката е на левия бряг.Омекнал е горкия при тези години.Прави с.. на ББ за да го харесват ама не.Предателството се наказва.Или ще защитава народа от екрана или да става кавалджия на ББ инструменти.Капитализъмът е срам за цивилизацията.Той като много е чел да се разрови и да прочете за оценките на съвременните истински професори от запада и да осъзнае че капитала е срам.
85
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
BRAVO NA Проф. Вучков .SAMO BOI PO TIKVATA BOKO
84
2
 
30
 
! Отговори
Чичо Манчо преди 12 години
Както казва Сашо Диков - тука професоре много полегна, направо залегна пред премиерството!
83
2
 
15
 
! Отговори
Милен преди 12 години
Кукумицин. Папагал :)))))))))