Полицията изпусна ситуацията в Катуница!

Цар Киро не е член на ГЕРБ, категоричен е премиерът Борисов
Обновена: 25 сеп 2011 15:56 | 25 сеп 2011 15:52,
679
 Полицията изпусна ситуацията в Катуница!
Полицаи за образували кордон пред опожарена къща на Цар Киро Снимка: Reuters

Премиерът Бойко Борисов не е доволен от действията на полицията в с. Катуница и според него тя е "изпуснала ситуацията". Той обяви, че виновните за инцидента ще получат съответното наказание.

Мнението на премиера се различава от това на вицепремиера и вътрешен министър Цветан Цветанов, според когото реакцията на униформените служители е била бърза и навременна.

По-рано и двамата определиха случая като криминален и призоваха да не се използва за политически цели.

Борисов отрече полицията да е покровителствала фамилията Рашкови. Премиерът отрече и публикации в някои сайтове, че Кирил Рашков е член на ГЕРБ.

"Нито Кирил Рашков, нито членове на семейството му са членове на партията и никога не са били такива", се казва и в официално съобщение на ГЕРБ до медиите.

Запитан дали има политически чадър над фамилията Рашкови, премиерът каза, че ако има такъв, той ще "блесне" при образуваната проверка от прокуратурата.

Още по темата

Премиерът каза това при откриването на обновени пътни отсечки в Силистренска област - Дулово - Ситово, и Главиница - Зафирово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


679
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
567
1
 
2
 
! Отговори
BG преди 12 години
Haide na protest pred pravitelstvoto s plakati 'vreme e da se vzemat merki sre6tu ***'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
566
1
 
7
 
! Отговори
BG преди 12 години
Приятели,Наблюдавахме *** слово на омразата, поледвано от убийство от етническа омраза!!! УБЕДЕТЕ СЕ САМИ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията и тя отговорила - "До-о-обре"...- Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!Наказателен Кодекс:Чл. 20. (1) Съучастници в извършването на умишлено престъпление са извършителите, подбудителите и помагачите.(2) Извършител е този, който участвува в самото изпълнение на престъплението. (Цял бус със ***).(3) Подбудител е този, който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението. (Лично Цар Киро).(4) Помагач е този, който умишлено е улеснил извършването на престъплението чрез съвети, разяснения, обещание да се даде помощ след деянието, отстраняване на спънки, набавяне на средства или по друг начин. (Цялата фамилия на Киро Рашков).2. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро... В Катуница се командироват специални части от цялата страна."Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин е нищо, пред правото на Бандитски цар да живее където си поиска и да УБИВА КОГОТО СИ ПОИСКА - Ето това е НАЛОЖЕНОТО ни СВРЪХЛИБЕРАЛНО РАВЕНСТВО и извратеното разбиране на ПОЛИТИЦИТЕ НИ за КОНСТИТУЦИОННОТО ни единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ- *** има право да изнасилва и убива, а българина задължението да търпи насилията и убийствата на децата си!!!Вижте въпиющия ЦИНИЗЪМ изречен от Министъра на МВР Цветанов: - Случаят в Катуница е станал предвид факта, че се е насъбирало напрежение в продължение на дълго време, което е ескалирало след убийството. Ще бъдат взети всички необходими превантивни мерки, за да не се допускат повече инциденти и безредици.Признания на министъра и неговите Изводи: 1. В България цари *** терор и ТОВА Е ДОБРО2. След това поредно убийство на българин, българите протестират и ТОВА Е ЗЛО3. *** терор ще продължава и занапред, под закрилата на МВР и ТОВА ЩЕ Е ДОБРО4. Важното е българите да са потиснати и отчуждени от държавата и себе си, да МЪЛЧАТ КОГАТО ГИ УБИВАТ и ТОВА ЩЕ ВИСШЕ ДОБРО ЗА ВЛАСТТА!!!Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТИ НИТО ДУМА ЗА СПИРАНЕ НА *** ТЕРОР!!!
565
2
 
11
 
! Отговори
Пловдив преди 12 години
Борисов, или си с нас, или с тях. Кво се въртиш, п..тка майна? Ако сега спрем, всичко ще тръгне по старому. Всички на протестите. Тука вече воюваме, ще ни подкрепите ли?
564
1
 
11
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 12 години
А БЕ БОКО КОГО ЗАЛЪГВАШ И КОЙ МИСЛИШ ЧЕ ТИ ВЯРВА?ВАС ДА ЗАПАЛЯТ С ЦАР КИРО БАЛАБАР
563
6
 
3
 
! Отговори
aleksi преди 12 години
ЦАР КИРО Е КОРОНОВАН ЗА *** ЦАР ОТ БИВШАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА Е НЕДОСЕГАЕМ!ТОВА Е КОМУНИСТИЧЕСКО-ТУРСКА-*** МАФИЯ КОЯТО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ!
562
1
 
5
 
! Отговори
Русский преди 12 години
Доброе дело!Гоните этих цыган!Они торгуют наркотиками!
561
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДНЕС 26.09 ПРОТЕСТИ ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА(Събрано всичко)София-НДК, Пилоните19чПловдив-Пл.Съединение19чВарна-Катедралата19чБургас-Паметник Альоша19чРусе-Пл.Свобода, Общината19чВ.Търново-Общината18чСтара Загора-Общината19чХасково-Пл. Съединение19чВраца-Пл.Ботев19чПазарджик-Тортата19чПлевен-Часовника19чЛовеч-СОУ Кл Охридски19чШумен-Вход Градската градина19чСливен-Пл.Х. Димитър19чКазанлък-Парк Розариум19чЯмбол-Общината19чМонтана-Памет В.Левски19чБлагоевград-Паметник
560
1
 
6
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОТЕСТИТЕ :---------------------------------------------ВРАЦА - 19:00 - ПЛОЩАД ''ХРИСТО БОТЕВ'' 26.09.2011---------------------------------------------СЛИВЕН - 19:00 -Площада пред паметника на Хаджи Димитър 26.09.2011---------------------------------------------Плевен - 19:00 - пред общината 26.09.2011---------------------------------------------РУСЕ - 19:00 - площад"Свобода",пред общината! 26.09.2011---------------------------------------------Стара Загора - 19:00 - пред общината 26.09.2011---------------------------------------------София - 19:00 - НДК, пилоните---------------------------------------------Ловеч - 19:00ч - - пред гимназия " Климент Охридски " 26.09.2011---------------------------------------------БУРГАС 19:00 Паметник "Альоша -- 26.09.2011--------------------------------------------ВАРНА 19:00 - Катедралата 26.09.2011---------------------------------------------ХАСКОВО 19:00 - Площад съединение 26.09.2011 !!---------------------------------------------Велико Търново 18:00 - пред общината - ПРОТЕСТА Е НАСОЧЕН ЗА 26.09.2011 !!---------------------------------------------
559
1
 
6
 
! Отговори
Бранник преди 12 години
Тия "селяни прости" имаха смелоста да се вдигнат срещу ***, който е толериран от политическите ***, които ни управляват и искат да си стоим кротко в ***, която ни спретнаха! Не искат да им се разваля спокойствието и да продължава така до безкрай. Докато не се измете тая *** (синьо, червена, царска, герберска - комунистическа), за нас няма да има живот! А такива "хитреци",като тебе, какво правят? Седят си кротко в *** и се накланят по-надолу.
558
2
 
10
 
! Отговори
Изумен преди 12 години
Как по-точно ще "блесне" проблемът пред прокуратурата като ББ закриля цар Киро ?! И докато е откривал поредната "магистралка" е решил, че може просто да си измие ръцете от кръвта на убитото момче с няколко прости изречения ?! Незнам как все още търпим безхаберието и наглостта на управляващите ?!
557
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
vijte blogut na *** nagli:goby3.blog.bg/drugi/2011/09/25/pagubno.825652
556
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Лумпенизиран маргинал", сигурно дрогиран е написал това.Вижте го!Писмо до Левскиborsi.blog.bg/***/2011/09/25/vlastta-kym-bylgarskiia-narod-quot-mrete-bezropotno-giauri-q.825753
555
2
 
17
 
! Отговори
Политически е преди 12 години
Проблумът не е етнически. Проблемът е държавно-политически. Бойко го сведе до един от ежедневните пътно-транспортни инциденти с лек етно-нюанс. Не етнизирайте проблема. Проблемът и задачата ни е в това да си върнем държавата, да я устроим като правова, мирна и благоденстваща!!!!! Не превръщайте проблема в плосък етно-транспортен инцидент. Това е лъжа, бенатовцина и грозна манипулация, целяща да разедини народа и пак да властва рашковизмът и бенатовцината, да ни стрижат, трепят и *** като овце
554
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Джордж Сорос, отново е платил на футболните фенове, както им плати на времето да свалят, правителството на Жан Виденов, за да могат с Крадеца Мургавей Костов, да ошушкат държавата България и да направят българите, най-големите мизерници в света. Дали днес глашатая на Сорос не е Цветелин Кънчев....отворено общество...???Колко бързо хората ще се ОСЪЗНАЯТ, ЧЕ СА БИЛИ МАНИПУЛИРАНИ и как ще се разплатят с АВТОРИТЕ НА ТАЗИ ЗЛОКОБНА ПРОВОКАЦИЯ ! Хора, не превръщайте нещата в етнически конфликт! За престъпниците си има държава, полиция, съд и затвор. Какви са тези ***, които ще линчуват хора?! Много добре са ги арестували хулиганите! От километри е ясно, че това са безредици, дирижирани от атрофирали мозъци, ръководещи крадци и мафиоти. Простоватият българин се подаде на елементарната интрига отново!!! Етническа омраза, Разделяй и Владей, това е целта им !!!Крайно време е да разберем, че не сме Стадо, защото Стадото не признава свободата, то и не я желае, то е готово да жертва свободата си пред всеки пастир. Виждате как у нас едно мнозинство не прави друго освен да си търси пастир: било царя, било Сидеров, било пък пазвантинът Бойко, който и да е, само да е по-гласовит, та да му се подчиняват с най-перверзно удоволствие. Сега е момента да се даде урок на държавата за нейното пълно отсъствие от решаването на проблемите на престъпността!!! Ако сме народ, а не ***, трябва да се обединим и да излезем на протест, срещу правителството в България, а не срещу ромите! За това че има двоен стандарт, не са виновни *** а правителството! И в Канада живеят ***, защо там ги няма тези проблеми ??? Извода, всеки разумен човек, може да си го направи сам !!!Всеки народ си заслужава съдбата!В България. има три вида психично болни : 1/ вродено болни, 2/ кръчмарски патриоти, които все колят и бесят турци и *** за щяло и нещяло, това заболяване не е вродено, а вследствие на неправилно възпитание и насаждане на омраза(промиване на мозъци), 3/ психично болни, които са били нормални, но от немотия и мизерия вече им хлопа дъската!Няма никога да забравя едно детенце българче- малко с по-тъмна кожа как бе ритано от едни 6-годишни деца, защото било ***!Познавам едно ***,което все се срамуваше, че е ***, макар че бе най-доброто в класа. Аа сега пак учи и работи. Пак въставайте срещу бай Киро, но не срещу бедняка и мирния човек.
553
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В Сливен Лечков мре за ***, оставил ги е да безчинстват на воля, а полицаите им правят отцепления. Преди два месеца *** уби най нагло стара жена в дома и, Никой нищо повече не каза по случая просто се покри и забрави, все едно *** е убил една муха. Докога ще търпим?
552
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България доказа че е скотска република. Затова и ще ви мачкат и вас и децата ви. Като се почне от продажните депутати, полиция и медии и се стигне до обикновенния човек на който не му пука за случващото се сега. Всеки народ е заслужил съдбата си. Е с бездействоетп и безразличието си вие заслужихте да сте роби доживот на тази *** *** и на алчните ни управляващи. Честито на всички.
551
1
 
19
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Очаква се Борисов да открие ново ромско гробище!
550
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дата: 25-09-2011 18:40 Читатели : 203 Премиерът Бойко Борисов прави всичко възможно да излезе сух от водата, заради размириците в Катуница. В типичния си народняшки, манипулативен стил Борисов прехвърли вината върху неадекватните действия на полицията, но забележете, не на Цветанов, с когото си говорел непрекъснато по телефона, ах, разплакахме се! И естествено Борисов е целия като ангел справедлив, небесен ще въдвори ред и виновните ще са наказани. Още вчера пратих главния секретар Калин Георгиев в Катуница и лично аз не съм доволен от действията на МВР. И сутринта на два пъти говорих с министър Цветанов. Но за мен и главният секретар, и регионалният директор изпуснаха ситуацията. Защото, да, Бог да ги прости момчетата, извършителят е задържан. Трябваше да се обясни, ще си получи затвор. Вие помните, когато на бул. България българи размазаха хората, надбягвайки се или, примерно, колко такива има. Никога не са се превръщали в етнически проблем. Но нямаше рокери, нямаше агитки тогава, нали? Така, че виновните в затвора," рече премиерът, който се появи по шорти на стадиона на Лудогорец да направи метан на братята Домусчиеви.Борисов, няма как да шментелосваш с някакви надбягвания по булевард България, защото на истинската България и писна от тоталната корупция, която цари в МВР! Къде бяха тъпите ти ченгета, когато жертвите от разгула на Кировия клан са подавали жалби, че е заплашен живота им? Колко мангизи рушвет взимат ченгенцата ти от Садово, Пловдив и изобщо отвсякъде от цар Киро?Сега е много удобно да ти е виновен само главният секретар на МВР Калин Георгиев. И без това СИМБИОЗАТА Цветанов Флоров сън не спят да го разкарат, че тяхното да си е скрито покрито. ВКЛЮЧИТЕЛНО И ОТ ТЕБ!Истината, Борисов е, че се насрахте! Без никакво извинение за глагола.Потънали сте в корупция и това и бездомните кучета го знаят прекрасно.Истината е, че е пълен цинизъм докато метежи и бунтове изгарят Катуница, всичките от ГЕРБ да се хилите като *** на просташките турскоезични скечове по откриването на кампанията си.Кеф ли ти е, Борисов, да ти викат вече ефенди?Истината е, че никой нищо не политизира знайно е, че купищата медии са под твой контрол, а още повече партийни лидери също. Както виждаш никой не смее да гъкне и да се провикне за истината.Борисов, може и да не ти се вярва, но на хората им писна от лентичките ти и от пиарния ти телевизионен асфалт!И от манипулативните ти думички тинтири минтири.Писна им от продажното ти МВР, което се тресе от корупция ПО НАЙ-ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ! Ако живеехме в нормална държава вътрешният министър моментално трябваше да бъде уволнен без значение дали е шеф на предизборен щаб, когато му се прииска, и кога е шеф на МВР, също когато му се прииска.Само у нас, като нищо, може и да наградиш Цецото си с някой орден. Белким му се нагънат няколко мозъчни клетки, за да си има и той такива.Това, което се случи в Катуница показа прогнилостта на управлението на държавата. И каквито и глупости да говориш, вече все по-малко хора ти вярват. Айде сега, ефенди Борисов, *** да люснеш една ракия за победата на ГЕРБ на изборите! Защото *** гласове са ти в кърпа вързани след похвалите ти към тях.А нас *** и тълпата, може и да ни нариташ. С Трактора заедно.Щото такива като вас са си плюли в устите.
549
1
 
15
 
! Отговори
минчо преди 12 години
Тя цялата държава отдавна е изпусната , те се разтревожили за ситуацията в Катуница.Щом неграмотните *** - убиват ,изнасилват , продават дрога и имат пропуски за общинска охрана - няма накъде !Шенген ли , е няма да стане! Кой стои зад *** и въобще ще бъде ли съден?
548
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВАЖНО! ВАЖНО ! ВАЖНО!>>> НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ <<<Утре е поредния ден от кампанията срещу *** на БЪЛГАРИЯ.Моля всички граждани на долупосочените градове да се присъединят в оказания час на оказаното място.Това е за утре 26-ти септември! :Хасково - Площад "Съединение " 19.00СТАРА ЗАГОРА 19:00 - ПРЕД ОБЩИНАТА!ВРАЦА- 19.00 ПЛОЩАД "БОТЕВ"БУРГАС 19:00 Паметник "Альоша"ПЛОВДИВ 19:00 - пл. СъединениеСОФИЯ 19:00 - НДК, ПилонитеВАРНА 19:00 - Катедрален Храм-Паметник "Свето Успение Богородично"ПАЗАРДЖИК 19.00 - ТОРТАТА!РУСЕ 19:00 - пл.Свобода, пред общинатаПЛЕВЕН 19:00 - до ЧасовникаВ.Търново - 18.00ч. пред общината!Ловеч - 19:00 пред СОУ"Климент Охридски"!Шумен - на входа на градската градина - 19:00Моля разпространете това съобщение.За кординация facebook/groups/214476198615736/