Акциз за метана? Не става, криза е, рече Борисов

"Ако сложим данъци на всичко, хората ще обеднеят"
Обновена: 17 окт 2011 14:53 | 17 окт 2011 14:38,
244
Акциз за метана? Не става, криза е, рече Борисов
Снимка: БТА

Не трябва да облагаме метана с акциз, защото ще се вдигнат цените на много други услуги. Не можем да си позволим това във време на криза, коментира премиерът Бойко Борисов.

"Идеята на финансовия министър Симеон Дянков за акциз на метана е добра, но в условията на криза не може да се осъществи", подчерта Борисов.

"Затова съм казал на министрите, че дори и "когато мислят на глас", след това се правят ужасни политически заключения", заяви той.

"Политическата отговорност за управлението на страната нося аз", каза премиерът за пореден път.

"Ако сложим данъци на всичко, което можем да обложим, ще напълним бюджета, но хората ще обеднеят, а това не можем да си го позволим", категоричен беше Борисов.

Още по темата

Премиерът и земеделският министър Мирослав Найденов официално прерязаха днес лентата на обновена водопроводна мрежа в с. Габра, община Елин Пелин.

Проектът е по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. и е на стойност около 5 млн. лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
0
 
18
 
! Отговори
AKO ... преди 12 години
Бойко се държеше малко по-умно и правеше нещата за народа и за да се съживи България можеше да е на власт 30 години ... ама не .... крадат и от *** по улиците ... до магистралите ... и нямат и идея за икономика, здравеопазване и образование ... още един пирон в ковчега на красивата ни родина !!!
178
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
GERB!
177
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако сложим данъци на всичко, хората ще ПОДИВЕЯТ!Иначе те 'хората' отдавна са обеднели...
176
0
 
23
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
Касим Дал държи реч на турски!? БОИКО, НЕ МЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ! Кажи- този твой човек ли е?
175
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господа от ГЕРБ,не се карайте по между си за такива дреболии...да слагате или не данък на метана,сложете си спокойно и не се притеснявайте,че ще обеднеем...слепецът не се плаши от изваждане на очите,на босият не му пука дали ще му отнемът цървулите,на немият езика е безмислено да бъде отрязан....просто те така или иначе си ги нямат....вдигайте си спокойно , двойно,тройно...колкото пойскатае...
174
0
 
13
 
! Отговори
ЗОМБИРАН преди 12 години
ТОЗИ ТЕАТЪР ВЕЧЕ ГО ГЛЕДАХМЕ ОТ ЯНУАРИ ДО АПРИЛ 2010Г ВДИГАХА, СВАЛЯХА.... ВДИГАХА, НЕВДИГАХА... ТА НАРОДА СЕ ПОБЪРКА .БОЙКО, ПОВТАРЯШ СЕ!!!! ИЗМИСЛИ НЕЩО НОВО ДЕ!
173
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"...хората ще обеднеят"Да. Предстой предолагам. Сега сме богати и в бъдеще може и да станем бедни."Идеята на финансовия министър Симеон Дянков за акциз на метана е добра, но в условията на криза не може да се осъществи"Много е добра. След като мине кризата очаквайте нов ...
172
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гласувай против герб и Боянската мутра Винету и спаси България .... с бюлетина номер - 20 -за Светльо Витков президент България
171
0
 
10
 
! Отговори
тутко преди 12 години
пък сме едни богати ...
170
0
 
19
 
! Отговори
Крачун преди 12 години
Боко е първият мутроолигарх, който управлява България и го прави по мутренско олигрхичен начин, спуснал е чадър над всички свои колеги от сенчестия бизнес, а на монополите и картелите е дал пълен карт бланш да грабят България с привидно законови методи. Така не може да се кара дълго защото и робите имат лимит на търпение.
169
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МУТРАТА ГО ХВАНА ШУБЕТО ЗАРАДИ ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ,ЗАЩОТО ЗНАЕ КАКВИ СА ИСТИНСКИТЕ НАГЛАСИ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ,А НЕ НА ЛЪЖЦИТЕ ОТ КУПЕНИТЕ СТАТИСТИЧЕСКИ АГЕНЦИИ НА ДЪРЖАВНАТА КОПАНЯ ,ЗАТОВА Е ТОЗИ ОТБОЙ ЗА АКЦИЗА МУТРАТА И ГРоБ СА ИСТОРИЯ
168
0
 
2
 
! Отговори
до 163- Баи... преди 12 години
Намери какво да кажеш...това нашето е новия еталон за европеиска заплата ,стига в ЕС да послушат Боико Б.
167
0
 
16
 
! Отговори
Увяхнал гербер преди 12 години
Бокоооо, Боко! Единственото безакцезно, което ни беше останало- ти го махна! Да върнем леките жени на Околомръсното! По добре бибитки, отколкото асфалт!!!
166
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
TIA SA POREDNITE PRODAJNIZI GRABITELI
165
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боико моля ти се като на едноличен цар и господар ,вземи отмени рекетьорската такса мощтност...щото ме сьдят 5-пьт вече и то без да ходя в сьда....
164
0
 
15
 
! Отговори
Аркан преди 12 години
Бойко, а акциза върху дизела?!Хората няма ли да обеднеят и транспорта да поскъпне.
163
0
 
22
 
! Отговори
На босия цървулите преди 12 години
Тази държава може да стане Швейцария, ако се :- конфискуват имотите и фирмите на тези, които не могат да докажат доходите си.- приложи закона към богатите измамници - Мишо Бирата, Пешо Магистралата, Иванчо Митницата и подобни.- наложат се допълнителни данъци за богатите. Ако всеки собственик на скъпа кола плати данък лукс, държавата ще стегне училищата на децата ви.Вместо това ГЕРБ правят театрални постановки и се опитват да вземат на босия цървулите. Ами няма как да стане !
162
4
 
7
 
! Отговори
SerGAY Stanishev преди 12 години
Congratulations, Borisov!
161
0
 
12
 
! Отговори
Бай Ставри преди 12 години
"Ако сложим данъци на всичко, хората ще обеднеят" Давай нормални заплати да си ги плащаме!
160
1
 
9
 
! Отговори
марияна преди 12 години
ХОРАТА СА ВЕЧЕ БЕДНИ!