Акциз за метана? Не става, криза е, рече Борисов

"Ако сложим данъци на всичко, хората ще обеднеят"
Обновена: 17 окт 2011 14:53 | 17 окт 2011 14:38,
244
Акциз за метана? Не става, криза е, рече Борисов
Снимка: БТА

Не трябва да облагаме метана с акциз, защото ще се вдигнат цените на много други услуги. Не можем да си позволим това във време на криза, коментира премиерът Бойко Борисов.

"Идеята на финансовия министър Симеон Дянков за акциз на метана е добра, но в условията на криза не може да се осъществи", подчерта Борисов.

"Затова съм казал на министрите, че дори и "когато мислят на глас", след това се правят ужасни политически заключения", заяви той.

"Политическата отговорност за управлението на страната нося аз", каза премиерът за пореден път.

"Ако сложим данъци на всичко, което можем да обложим, ще напълним бюджета, но хората ще обеднеят, а това не можем да си го позволим", категоричен беше Борисов.

Още по темата

Премиерът и земеделският министър Мирослав Найденов официално прерязаха днес лентата на обновена водопроводна мрежа в с. Габра, община Елин Пелин.

Проектът е по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. и е на стойност около 5 млн. лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хекторе , взимай хапчета.
158
1
 
16
 
! Отговори
бг мутант преди 12 години
благодарим ти,създателю!! аз,ние,бг мутантите и андроидите се захранваме с метан -благодарим че няма да вдигаш и няма да фалираме и да се съсипваме! ама ние така и така-ляб не ядем,не пием,камо ли пасти или други човешки измишльотинки!ние сме гордата порода на БГ мутантите!! ние нямаме нужда,не вземаме-ние само даваме!ние само даваме да ни точат,разпарчедосват за скрап или вторични суровини!върху нашите железни кости и мукави се гради светлото бъдеще! ГРАДЕТЕ България,създателю наш-чрез нас!!
157
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Маи Боико не вярва на соц.агенциите .От някьде е подучул истината.Ако поореже високите етажи на администацията и всичко дето носи шапки,ако се вгледа в социалната *** ориентирана политика ,може да си преосмисля поведението...
156
11
 
7
 
! Отговори
Хектор преди 12 години
Хайде на бас че балотажа е Сидеров-Плевнелиев.
155
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Г-н Самохвалко, имам един въпрос :)Защо акциза на баровските пури е 270 лв. за 1000 бр. което е под 1 % от себестойноста, а акциза на сиромашките цигари е 150 лв. за 1000 къса, което е около 400 % към себестойноста на същите ???
154
0
 
12
 
! Отговори
ХХХХ преди 12 години
БАТЕ БОЙКО ДА КАЖЕ ПРЕД НАРОДА ВЪВ НОВИНИТЕ ,КАК ТАКА ТОЛКОВА БЪРЗО НАМЕРИХА НА КАТУНИШКИЯ БРИКЕТ ОРЪЖИЕТО!ОБВИНЯВА ПРЕДИШНИТЕ А ДВЕ ГОДИНИ ЦЕЦКО КЪДЕ БЕШЕ ?АМИ СЕГА КОГАТО БЪЛГАРИЯ БЕЗ МАЛКО БЕШЕ ПРЕД ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ТОГАВА СЕ РАЗТИЧАХА НАПРЕД НАЗАД И СИ ОТИДОХА ДВЕ ДЕЦА!ИЛИ УСЕТИХА ЧЕ ГУБЯТ И ЗАМЪЛЧАХА ГО!САМО КАТО ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОРЪЖЕТО !
153
0
 
6
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 12 години
Ахмед Доган, който заяви, че ще обеси кандидат на ДПС, ако го предаде. Боко, тоя много почна да те копира!
152
0
 
9
 
! Отговори
миш маш преди 12 години
"Затова съм казал на министрите, че дори и "когато мислят на глас", след това се правят ужасни политически заключения" - Бойко каза - НЕ МИСЛЕТЕ ! Какво се мъчите бе ?! Той ви е избрал именно да не мислите и да се правите на ***, не разбрахте ли г-да министри ?!
151
6
 
21
 
! Отговори
Келешчо преди 12 години
Боко е *** и много лаком селянин, но това в България е предимство защото всеки трети българин е такъв и припознава в себе си Боко. Затова още дълго време ще ни правят на маймуни такива чиновничета като Дянков и неговият шеф, а олигарсите като Вальо Златев и Цветелина Бориславова ще трупат пари по съмнителен начин.
150
1
 
14
 
! Отговори
хааахахахахахахаха преди 12 години
"Ако сложим данъци на всичко, хората ще обеднеят"...е те на това не зная кво му се вика....то и наглия ще се засегне , ако кажа , че е наглост...ааахахахахахахахаха.....
149
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще има акциз , наяма да има.Почнаха с Дянков пак да играят доброто и лошото ченге.Ама като има балъци да им се вързват така ще е.Още повече наближават избори.
148
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей топлофикация, майка ви да Е.а!Предпочитам да си давам парите за винце и да се сгрявам и душевно, отколкото за *** ви такса мощност за студени радиатори.Вашата майка рекетьорска!
147
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Акциз за метана? Не става, криза е, рече Борисов"Вие вече вдигнахте всичко няколко пъти...., но можем и още да плащаме
146
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре, че сега не сме бедните...колко още да обеднеем не знам.
145
0
 
6
 
! Отговори
До 135 Странджа преди 12 години
Странджа --Борисов вода трябва да ти носи на тебе....направо ,вота можеда обьрнеш,на една боя сьм да стана заклет боиковист....
144
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Долу Сидеров
143
0
 
7
 
! Отговори
leonsio преди 12 години
"Ако сложим данъци на всичко, което можем да обложим, ще напълним бюджета, но хората ще обеднеят, а това не можем да си го позволим" А, имало вариант и още по- бедни да станем! Амо акцизите- след изборите, наби, Боко?
142
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама каква криза?! Нали според Дянков вече няколко пъти излизахме от нея?!
141
0
 
16
 
! Отговори
nemam nervi преди 12 години
Една гооооляма сълза ми се отрони ,като прочетох заглавието
140
0
 
12
 
! Отговори
до 137 преди 12 години
Намалете го тока малко наистина де. Не знам как пенсионерите сколасват или сигурно на свещи живеят...