Няма да преча, ще съм част от решенията!

Плевнелиев ще работи денонощно за модерна България
Обновена: 30 окт 2011 22:07 | 30 окт 2011 22:07,
304
Няма да преча, ще съм част от решенията!
Снимка: БТА
Подкрепата ни мотивира още повече да работим денонощно за европейското развитие на България. Това заяви избраният за президент Росен Плевнелиев, който заедно с вицепрезидента Маргарита Попова, премиера Бойко Борисов, шефа на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов и още много поддръжници победоносно влязоха в НДК. 
 
Под съпровода на викове: Победа, победа! Плевнелиев обеща в бъдещата си работа да налага вето винаги, когато има аргументи. 
 
"Няма да пречим, ще бъдем част от решението", каза още той. 
 
На въпрос дали битката на изборите е била между Борисов и Доган, Плевнелиев отговори лаконично: 
 
"Битката беше правилно формулирана между тези партии, а личностите, които бяха подкрепени от партиите, вече показаха своите каузи". 
 
Плевнелиев благодари на всички български граждани, които са го подкрепили и са показали, че има активно гражданско общество. 
 
Той обеща, че ще работи за една модерна държава, прозрачно открито. По думите му дългосрочната цел е "да имаме икономика, доходи и социална политика". 
 
Президентската институция щяла да бъде отворена към гражданите и изпълнена с ново съдържание. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


304
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
255
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
научи се да говориш и да пишеш правилно, бе идиоте!
254
2
 
3
 
! Отговори
Spiro преди 12 години
Охооо, чакайте, чакайте, видях Вигенин на първи ред в залата. Гледаше влюбено към своята приятелка:)) Днес май на някой ще му излезне късмета!
253
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Когато му беше времето аз избора си го направих и за това не чакам да се събудя един ден и мутрата да ми даде 5 бона заплата
252
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички долни *** *** след изборите ще бъдат с пръснати дупетаЗащото Доган ага няма само да ги целуваА ще им *** гъзетата до полудаКалфин още от сега се е запасилс туба вазелин и е доста унилзащото е наясно със Станишковата играче Доган ще им прави голяма Чаламба!Ура другари! Ура! Но пазете си ***!Че Доган не прощава и с вас ще се ***!Но така на продажниците се пада-ще търпят и тая турска интифада!На следващите изборипак да лапате резания на Догана!
251
1
 
2
 
! Отговори
до 251 преди 12 години
ти си пълен профан
250
1
 
2
 
! Отговори
Spiro преди 12 години
" Когато му беше времето аз избора си го направих и за това не чакам да се събудя един ден и мутрата да ми даде 5 бона заплата "Аааа, още едно емигрантче което знае да лае от чужбина. Ти не си ли в забранителните списъци, м? Хайде да си миеш зъбите и да лягаш да спиш. И да не забравиш да си биеш една залобарка пред портрета на Валентина Терешкова преди лягане.
249
0
 
1
 
! Отговори
до 250 преди 12 години
С толкова много думи си казал :- *** СЪМ !!!
248
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
точно така
247
0
 
6
 
! Отговори
251 преди 12 години
Не бери грижа и на който не му харесва и на който му харесва скоро ще изчезне в резултат на това управление :)))
246
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак победа, пак ураГЕРБ пак в миша дупка ги наврятъпите *** там ще си стоята Станишев ще им мрънкаколко светъл е деняти да не излизат, че е опасноче някой може да ги хване по на тяснои нежните им дупенца да сцепи бясно.
245
1
 
5
 
! Отговори
245 преди 12 години
А има, има - имаше един англичанин травестит беше емигрирал преди две години и Боковите медии къде ли не го показваха :)))
244
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който не му харесва управлението на ГЕРБ да изчезва от България
243
2
 
7
 
! Отговори
239 преди 12 години
:) Ми то болното мозъче е очевидно кое е :))) Аз не гласувам за мутра и не чакам тя да ме оправи :))). А и съветът ти е ужасно закъснял. Когато му беше времето аз избора си го направих и за това не чакам да се събудя един ден и мутрата да ми даде 5 бона заплата :))), които всъщност са малко над необлагаемия минимум там, където съм направил избора си :)). Ама аз съм *** и избягах от страната с най-ниските данъци, дет се облагат макар и ниско доходи от 100-200 евро :))). Е ти си стой и мучи в телешки възсторг, тресни и една ракийка повечко (опс вие чалгарите пийвате виски щото сте ентелегентни) за празника утре и чакай Тиквата да ти оправи държавата. Верно след некоя година ще осъзнаеш някой неща, ама нищо де ти имаш десет живота. Всъщност и толкова да имаше пак щеше да ги изживееш кат *** щото просто сте на едно умствено ниво :)))
242
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе момче, ти идея си нямаш за живота там, не ми се прави на много интересен. разбери какъв е живота тук където си. като не ти харисва не ми го коментирай, и като повечето хора реши да се махнем от тук и да отидем на там
241
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ламбо е лапнал 100 бона от Партията за да участва и да им вдигне рейтинга!
240
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо виждам едни и същи стари муцуни от преди 20 години на пресконференцията на БСП.Това се казва нагла партия
239
2
 
2
 
! Отговори
РЕ ю2 преди 12 години
Абсолютно съм съгласен!!!ББ еволюира към тиква и с него се говори като със зеленчук. Има червена книжка, демег ***. Агресивни са и не подбират методи....абе добре си го казал да го не повтарям!
238
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Spiro Има ли случей некой да е емигрирал в страната на Мутрите - Бьлгария. Нема.
237
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Другарите сега съжаляват ,че са си сложили малък номер памперси !
236
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХАХАХА ОРГАЗЪМ ПОЛУЧАВАМ КАТО ИМ ГЛЕДАМ ОКЛЮМАЛИТЕ ФИЗИОНОМИИ