"Наглеците" говорят, а ние плащаме!

Борисов заръча на Московски да каже кой оскъпи Дунав мост 2
Обновена: 4 ное 2011 14:51 | 4 ное 2011 11:30,
288
"Наглеците" говорят, а ние плащаме!
Бойко Борисов и Ивайло московски на инспекция в Ловеч. Снимка: БТА

"Московски, хубаво е да отидеш в парламента и по Дунав мост 2 оскъпяването, както за магистрала "Люлин", да го изложиш пред парламента, за да се знае, че този мост се оскъпява вследствие на предишното правителство".

Такава е заръката на премиера Бойко Борисов към транспортния министър по време на заседанието на последния Министерски съвет.

В края на октомври стана ясно, че проектът за втори мост над Дунав се оскъпява с около 27 милиона евро заради смяната на пилоните на моста от стоманени със стоманобетонни.

Сметката беше представена на Ивайло Московски от инженер-консултанта по проекта, а транспортният министър я обяви пред медиите, като не пропусна да подчертае, че това е свършено от предишното правителство.

Сумата ще бъде платена от резерв във финансовия меморандум на проекта, без да бъде натоварен допълнително държавният бюджет. Затова в сряда кабинетът удължи сроковете по заемите от Европейската иневстиционна банка, за да намери парите и да завърши Дунав мост 2 до края на 2012 г.

Още по темата
Тук стигаме и до заръката на премиера, който продължава с наставленията си към Московски да обясни на всеослушание, че предишните са виновни.

"Вследствие на некомпетентността им, на това че са го забавили, на това, че са допуснали да подпишат такъв договор, за който е било ясно, че няма как да бъде изпълнен", обяснява Борисов.

"Сиреч, пред парламента да се обясни всичко това, защото виждате, че минат няколко месеца и тези наглеци почват да говорят, че ние сме оскъпили магистрала "Люлин". По същия начин после ще бърборят и за Видин", продължава той.

Московски приглася: "Само сметката плащаме ние, оскъпена".

"Да, и затова ще отидеш в парламента и ще обясниш на всички депутати, че ние всъщност плащаме сметката, като почти всичко до този момент", наставлява премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
282
0
 
0
 
! Отговори
7 преди 12 години
mai komonistite ti ostaviha 9 milqrta a otvorko mn si sme6en parvanov i stani6ev 6tete smachkat na drygite izbori
281
0
 
0
 
! Отговори
7 преди 12 години
ei mytro stani6ev ti ostavi 9 milqrda tigi propilq dokara darjavata na rabq na propasta vsichki politicheski parti sa ostavali po 3 milqrda a stani6ev ti ostavi 9 milqrda i se bi6 v gardite mn si sme6en chesno poglednise horata nete iskat veche povqrvaimi tvoqt krai idva az ako sam na teb bih si dal ostavkata kato berloskoni ,vzemaisi dryjinata i begate daleche ot bg dano stani6ev dati tarsi smetka kato padne6 idva vremeto na komonizma tisi samo za belene az lichni bih te oni6tojil s edin chyk i
280
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кои сте тия "вие" и с чии пари си мислите че плащате ?
279
0
 
1
 
! Отговори
Наглата тиква преди 12 години
Наглата тиква говори, народа плаща
278
0
 
2
 
! Отговори
червенозвездев преди 12 години
Благодаря ви другари,че ме разбрахте.Получих вашата подкрепа в 266 .Това препокрива и вашето мнение,че електората на БСП е неграмотен.Партията ни загина безвъзвратно.Емигрирам в северна Корея и там да развия идеята си за Комунизъм.Опозицията в концлагери.
277
1
 
1
 
! Отговори
ТИКВА преди 12 години
"Сиреч, пред парламента да се обясни всичко това,"... "сиреч"... говори като някакъв библейски пророк / герой ^^
276
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чакайте сценарий как герберастите ще абдикират. Бойко се расърдва на всички , когато съвсем се оплете като пате в кълчища , напуска поста си и отива при дъщеря си в Америка.
275
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След две години ГЕРП няма да съществуват ..............
274
3
 
3
 
! Отговори
за 270 преди 12 години
Миризмата идва от *** ти :)) изборите са след 2 години и за 6- пореден път кумОнанистите ще ядат бой, ако разбира се дотогава съществуват, като партия...
273
2
 
2
 
! Отговори
Риторично преди 12 години
Нощта е бременна-Доган Като му дойде времето, Крадливия цар , БСП-спечелила изборите-Станипишката, АБВ-Гоце, Секс-кукли в НДК-Волен Трактора-кандидат президент...е с такива политици случайно ли сме най-бедната страна в ЕС ?
272
5
 
3
 
! Отговори
Напуснал България преди 12 години
ГЕРБ се оказа най-антибългарската партия в цялата история на измъчения ни народ. Колкото по-скоро бъдат изхвърлени от управление толкова по-малки ща са пораженията за България.
271
3
 
6
 
! Отговори
Млад ГЕРБ преди 12 години
Не проумявам, как има хора които критикуват нашият ВОЖД.Та той милее за нас, сън не го лови.От девет реки вода докарва за да оправи наследството от"ОНЕЗИ, БИВШИТЕ".Я го чуйте как хубаво говори: Като Гърция ли да станем?А там доколкото чувам са фалирали.Мизерия било. Айдуците били на власт.Корупция ич нямало. Каквото кажат бандюгите, това ставало. Контрабандата процъфтявала / цигари, цигари/. Имали един ***,ЦАР му викали.Ако не давал парици ЕЙ ТЪЙ, ептен щели ДА Я ОСЕРАТ.АЗ ЗА КОГО ГОВОРЯ?
270
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво Боко.Предишните виновни за всичко , и по предишните и хан Крум,цар Самуил, хан Омургаг и най вече хан Омуртаг.ГЕРБ света вода ненапита.
269
5
 
5
 
! Отговори
Напуснал България преди 12 години
Мирише ми на предсрочни парламентарни избори. Не съм убеден, че ГЕРБ ще измамят и този път наивния българин.
268
4
 
1
 
! Отговори
В.И.Ленин преди 12 години
Товарищи друзя из Болгарии.Таварищи комунисти.Стъйдна меня от ваша неграмотности.Комунизъм в Болгарии пагибл. Окултистите от шаба на БСП разтълкуваха тревогите на Ленин от отвъдното.Той се срамува,че симпатизантите на комунистите са неграмотни.Най-лошата прогноза на Владимир Илич е ,че комунизмът е загинал.Така,че и да се ограмотявате и да не се ограмотявате все е тая-аут.
267
6
 
8
 
! Отговори
ПЕНЕ преди 12 години
Тоя е егати МУХЛьОТО , щом като се оплаква две години след като ЦЯЛАТА власт е в ръцете му ! ! !*** ! ! ! Дъщеря ми е на 3 години , и вече се е научила , че трябва да носи отговорност за белите , които върши ! А тоя *** - все друг му е виновен !??Нещастна държава, нещастен народ - а и доста глупав я щом си продадоха гласовете на ГЕРБ !Защото аз не познавам нито един човек , дето да е гласувал за тия МУТРИ- РЕВЛьОВЦИ ! ! !
266
3
 
5
 
! Отговори
Напуснал България преди 12 години
До всички неориентирани фенове на ГЕРБ: а честито за малоумието на избраниците Ви, скъпи гербери. Скоро ще закрият и супер стабилната България. Там ще останат само мутри, гербери и унижени пенсионери. Мъка, мъка, мъка.....
265
0
 
5
 
! Отговори
червенозвездев преди 12 години
Ау,срам ме е от моите съпартийци от БСП.Другари,критикувайте Гербаджиите но с факти,а не с махленски приказки и квалификации.Моля само грамотни да участват в постинга.Другаря Станишев обеща да провежда ограмотяващи курсове на своите членове,но отпаднахме от герберите.Моля партийните ядра по квартали да направят списъци на полуграмотните ни симпатизанти и да се проведат опреснителни курсове по правопис и правоговор.Партията ни загива другари,разчитаме на вас младите,но с неграмотници няма успех.
264
6
 
5
 
! Отговори
Бойчо преди 12 години
Наглеци са тези, които купуват избори с нашите пари! Това направиха съвсем безочливо от герб!Те лъжат, а несъгласните с тях били наглеци! Герберите са самовлюбени и объркани хора! Започва началото на края им!
263
4
 
11
 
! Отговори
На сметката народна преди 12 години
""Наглеците" говорят, а ние плащаме!" Браво ***, много точно си го казал - вашата гербаджийска мутромилиционерска шайка, а ние,"сиреч", тикво проста, твоите избиратели плащаме!