Местан: Да не се окажат ГЕРБ трета политическа сила

Отново сатанизират ДПС, възпротиви се депутатът
6 ное 2011 12:15,
158
Местан: Да не се окажат ГЕРБ трета политическа сила
Лютви Местан и Ахмед Доган по време на пресконференцията в НДК след първия тур на изборите. Снимка: Булфото

„Колкото повече се броят бюлетините в Кърджали, толкова по-убедителна ще се окаже победата на ДПС. Искам да предупредя колегите от ГЕРБ, че рискуват още нещо – да не се окажат трета политическа сила”, заяви Лютви Местан пред БНР.

Заместник-председателят на партията коментира касирането на изборите в града от страна на управляващите.

„За пореден път сме свидетели на един опит за сатанизиране на образа на ДПС. Сега се правят внушения, че дори въздържането ни или по-сдържаното ни участие в избори осигурява някому победата“, заяви той.

По думите му анализите на изборите говорят достатъчно категорично, че прибързаните изводи за „сдържаното участие на ДПС на изборите са некоректни“, но пък партията няма нужда да бъде припознавана като „непреодолим фактор в българската политика“.

Според него ДПС е получила подкрепа толкова, колкото и за партийните листи, а на втория тур и повече.

„Ако за партийни листи имаме около 315 хил. гласа, сравнимо с тях, плюс 20-25 хил. гласа е делът на ДПС за втория тур на президентските избори”, коментира той.

Според Местан, избирателите на ДПС са гласували предимно за кандидатпрезидентската двойка Калфин-Данаилов, защото опозицията е обяснила залога в изборите. Тя е припомнила на избирателите, че „власт властта възпира“. 

ДСП продължава да се съмнява, че изборните резултати отразяват коректно волята на избирателите.

Партията ще настоява за анкетна комисия, която да провери каква е ролята на изпълнителната власт и по специално на МВР при изработването на забранителния списък за избирателите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
6
 
5
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Да е жив и здрав Бойко Борисов, за да ни помогне да се отървем от *** като Доган и Местан.
68
1
 
3
 
! Отговори
до ГЕРБ преди 12 години
Явих се на интервю в Пловдив аз съм рехабилитатор :Център за хора с увреждания 190 лв. заплата на 4 часатранспорта до работата ми е 80 лв . на месец, как ще ме осигуряват след като мин. заплата е 270 лв и има облагаем минимум ...????
67
2
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА original преди 12 години
Марио, хайде кажи най-после за какво си, срещу какво си и за какво се бориш...
66
3
 
8
 
! Отговори
Гробче преди 12 години
Окрилени от изборната победа на ГЕРБ, тази сутрин милиони българи, *** и турци се събраха на спонтанно благодарствено шествие. Още в ранно утро, стотици хиляди хора, със знамена на ГЕРБ и плакати на любимите си вождове Борисов, Цветанов, Плевнелиев, Цачева и Фидосова се стекоха на крайните спирки на софийското метро. От там, под съпровода на химна на ГЕРБ и музиката на Веселин Маринов, многохилядното шествие пое към триъгълника между Министерски Съвет и Президентството. Тълпата скандираше, "За родину за Борисова", "Вся власт советам!", "Асфалтът на ГЕРБ - най-вкусният и питателен асфалт!", "Цветанов, благодарим ти за честните избори!", "Бойко - новият Тато!", "Чрез партокрация към демокрация!", "Да садим картоф!", "Ние сме кучета и трябва да ни държат здраво! Бау-Бау!", "Браво Дянков - закрий БАН, на България не и трябва наука!", "Вчера беше България, днес е ГЕРБария" и "Хвала на вожда, светеца, покровителя и единодържеца Бойко!". В благодарственото шествие се включиха хора от всяка възраст и слоеве на обществото - съкратени металурзи от "Кремиковци", медици останали без работа след закриването на болниците в които са работили, група гладуващи бухенвалди от БАН, земеделци, тютюнопроизводители и животновъди, като групичка от животновъдите (IT специалисти, дори са повели техните стада от овце и кози). След всенародното веселие, което шествието ще направи край президентството, по програма то трябва да се насочи към (си) Банкя, където благодарствените маси да свалят и последната риза от гърба си, да се поотупат като брашняни чували и да дарят това, което успеят да съберат на великия вожд-слънце Бойко Борисов. (белким Цветелина събере пари за още една банка)Благодарното множество е изпратило и апел до своя полу-бог и малък велик вожд Цв. Цв. към края на благодарственото шествие, под съпровода на песента на Веско Маринов "Нашата Полиция" да им подсигури и толерантен бой с полицейски палки и душ с ледена вода от новите полицейски водоноски. Да живей Бойко! Да живее неговия пророк Цецо! Да живеят ГЕРБ! Да живее партокрацията и ГЕРБария!
65
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За 1 работно място на бензиностанция бензинджия 450 лв. заплата 150 човека чакат на интервю !Въпрос към Борисов - Има ли безработица в България ???
64
2
 
1
 
! Отговори
@77 преди 12 години
Кой говори изобщо за София? Никога не съм живял нито работил там ;)
63
4
 
6
 
! Отговори
гроб преди 12 години
Минималната заплата в България трябва да е -1800 лвСредената около- 3500 лвСамо така може Българина да си вземе глътка въздух и да почне да живее нормално.Тогава според Европейската статистика за това кой е най щастлив и кой е най голям оптимистичен народ в ЕС---сигурен съм че Българина ще задмине Датчаните и шведитеХА НА БАСДА АМА ГЕРБЕРАСТИТЕ НЕ ИСКАТ НИЕ ДА БЪДЕМ ЩАСТЛИВИ...ЗАЩОТО СМЕ'' КОМУНИСТИ'' МЪРЗЕЛИВЦИ И ЗАЩОТО НАЙ ВЕЧЕ НЕ СМЕ ОТ ГЕРБ..А ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ КОЙТО НЕ Е ОТ ГЕРБ СПОРЕД ТЯХ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЕ МИЗЕРНО....ЕЙ ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ КЪРВАВА РЕВОЛЮЦИЯ И ТАКИВА КАТО ТЕЯ ТУКА ВЪВ ФОРУМА СТРАНДЖИ МАНДЖИ И ТЕМ ПОДОБНА СВЛОЧПЪРВО ТЯХ ПОД НОЖА И НА БЕСИЛОТО,ЗА ДА СЕ ПРОЧИСТИМ ВЪТРЕШНО..ИНАЧЕ ОПРАВИЯ НЯМА
62
2
 
5
 
! Отговори
до 73 преди 12 години
Слушай какво бе Г-н НИКОЙ--софия не ти е България,ясно ли ти е...Знаеш ли че извън софия има още една територия която и викат БЪЛГАРИЯ? Там извън софия има хиляди градове и села с тотална Безработица,заплати за 300 лв и Геноцид? Знаеш ли бе ***?
61
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
пловдиврехабилитатор в Пловдив - 270 лв.чистачка в Асеновград - 400 лв.данните са от сайта на Бюрото по - труда изнесени от управляващата партия :???
60
3
 
7
 
! Отговори
гроб преди 12 години
Ел Енергията ни е най СКЪПА в ЕвропаГоривото ни е най СКЪПО в ЕвропаХраните ни са едни от най СКЪПИТЕ в ЕвропаТелекомуникационните услуги ни са най СКЪПИ в ЕвропаТехниката ни е едно към едно по цени с ЕвропаЗаплатите ни са най мизерни в Европа--Пример: Една месечна заплата в България-Една НАДНИЦА в ДАНИЯПовече няма какво да говорим...ГЕНОЦИДизход: ТЕРМИНАЛ 1 ТЕРМИНАЛ 2
59
4
 
5
 
! Отговори
@65 преди 12 години
Ще ти кажа какъв пазар на труда има: за 3 месеца съм провел около 25 интервюта за добре платени позиции. Половината от кандидатите бяха крайно неподходящи. Извинявай, но да ми обясняваш, че няма работа, а фирмите да не могат да намерят квалифициран персонал е малко странно. В крайна сметка като няма работа за точно твоята специалност, можеш да се преквалифицираш. Това е практика по цял свят. Университетите бълват "кадри", които не са нужни или съобразени с търсенето... Проблемът не е от вчера ;)
58
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
пловдив рехабилитатор в Пловдив - 270 лв.чистачка в Асеновград - 400 лв.данните са от сайта на Бюрото по - труда изнесени от управляващата партия :???
57
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Казано с едно изречение - ДПС и мафия са партии на потурчените ***. Айде къш! Едните към Анадола, другите към Индия.
56
1
 
1
 
! Отговори
до 68 преди 12 години
Точно там ги има тези обявиИ между другото в Джобс бг ---50 % от обявите са нереални....Аз имам доказателство за това
55
4
 
3
 
! Отговори
До 56 преди 12 години
Пожелавам ти успех, man.Но не е само Сливен!Потърси други начини. Вече сме част от Европа.Целия свят се глобализира.Все пак това е пазар.Некадърността и западането на Сливен не е от 2г. Верно, че бойко искаше да наложи отново Данчо ***, но и не става Бойко да отиде в Microsoft и да им каже да открият представителство в Сливен, за да имат работа сливналии.Пожелавам ти успех!
54
0
 
1
 
! Отговори
за 58 преди 12 години
58....ти мой знаеш ли какво е касиране на избори?
53
6
 
8
 
! Отговори
до 61 преди 12 години
Е *** спри да Драскаш че вече ЯКО ДРАЗНИШ ,ясно ли ти е?Какъв пазар на труда има в Абсурдистан бе ***? Тука няма нито индустрия нито производство.Обявите за работа са следните:СервитьоркиБарманкиСтриптизьоркиПроституткиКомпаньонкиТанциьоркиМомичета на повикванеШивачкиМагазинеркиИ тук таме някои миячи на мивкиТова ли е ПАЗАРА на ТРУДАЕййй много си долен *** ей
52
1
 
1
 
! Отговори
Do 60: преди 12 години
Umnoto mu e 4e ot 22 godini pravi kakvoto si iska s koyto si iska, za razlika ot drugi lideri i partii, i za tova trqbva da si umen.
51
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Mirizliv kozel, mqstoto ti e na dravnika.nabu4en na kol v mirizliviq ti g.z
50
7
 
15
 
! Отговори
FU преди 12 години
В момента има НЕДОСТИГ на квалифицирани кадри - ФАКТ!!! Който има ценз, познания, умения и опит, гладен не е останал ;) Аз какво съм виновен, че много хора ги е мързяло да четат книги и учебници когато е трябвало??? Пазарът на труда изисква от хората да са конкурентно способни т.е. да има какво да предложат.