Външно продава 12 имота зад граница. Догодина

Ремонтираме посолствата ни в Брюксел и Вашингтон
Обновена: 8 ное 2011 17:13 | 8 ное 2011 15:36,
31
Външно продава 12 имота зад граница. Догодина
Българското посолство във Вашингтон

В проектобюджета на МВнР за 2012 г. има заложена продажбата на 12 имота зад граница.

Говорителят на Външно Весела Чернева посочи, че тази цифра не произтича от допълнителното съкращаване на мисии.

В отговор на въпрос тя каза, че средствата от продажбата им ще могат да бъдат използвани от МВнР за капиталови разходи.

Чернева каза още, че в новия бюджет се предвиждат ремонти на две сгради зад граница - приоритетно това са посолствата на страната ни в Брюксел и във Вашингтон.

"И двете сгради са в конструктивно опасно състояние", обоснова ремонтът им тя.

Попитана за наследени натрупани задължения, свързани с имоти зад граница Чернева посочи, в бюджета за 2012 г. има предвидени средства за частично изплащане на такива задължения, между които основната част са към властите в Германия и Франция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
до 28 преди 12 години
Всичко беше ясно още 2008-2009. Знаеше се докъде им стигат интелектуалните възможности. Но матриала е такъв - гласува ли гласува. Изхода -Терминал 2 или революция
30
1
 
2
 
! Отговори
хахахах преди 12 години
Пак далавери....ей тия скапани комунисти много имоти оставили на държавата....демократчетата се сцепиха от кражби и още има....!!!
29
1
 
6
 
! Отговори
Котарак от кръго преди 12 години
И аз така.Докат ми даваше работа един туквоч,'раних пипирудите.После разпродадох всичко да 'раня фирмата, а сега намерих друг туквоч........
28
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всичко ще продадат, до последно. След тях- потоп. Ние нямаме правителство. Тази шайка, която е застанала начело няма никаква представа как да ни измъкне от кризата, задълбочава я Всеки един учил, недоучил, покерджия, пияница и неудачник ще се справи с управлението точно така, както ГЕРБ. Продава се всичко...и после до контейнера.
27
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей, аман от хейтъри! Ми за какво са й на държавата имоти, от които няма полза, но трябва да поддържа? Данъци плаща, глоби за това, че се рушат... А смисъл от тях - никакъв! Да ги продават, поне за тях да не плащаме...
26
0
 
11
 
! Отговори
е, преди 12 години
Чужденец разглежда българско село,.. стари опушени къщи, кални улици, само в центъра на селото асфалтиран път и нова двуетажна бяла къща.- На кого е тази хубава къща ? -попитал чужденеца- На партийния секретар, - отговорили селяните.- А какво работи той ? - пита чужденеца.- Партиен секретар - отговорили селяните.- Това вече го чух, но не разбрах какво работи, каква му е професията, работата ?- Партиен секретар ! - отговорили всички в един глас
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
19Абе пич,гледам събрал си 19+ и 2-????На изборите май пропорциите не бяха такива,а?!Кво стааа брато?май некой *** се пребоядисаха отма ,а?!
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Такова разпродаване и по турско не е имало.Да обяваим празника на тиквите за национален.
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Новите крадци обират паницата до дъно.
22
1
 
12
 
! Отговори
комисар Молдован преди 12 години
е...ми новите-стари трябва да се облажат бе...цвтелинка нъл тряя и тя да поживеЙ горката...мислят след революцията къде ще живеят ***!САЩ-страната приютила всичките ни мутри и крадци!!!да жувей!!!
21
2
 
19
 
! Отговори
озадачен преди 12 години
Като си помисля, всички кметове, които разпродадоха на безценица общинските имоти, вместо в съда и прокуратурата, бяха издигнати от ГЕРБ за кметове в този мандат. ГЕРБ ясно ни демонстрира кого харесва и подкрепя, пък ние си ги избрахме. Сега се възмущаваме, защо? Парите, с които ни купиха гласовете ли свършиха? Едва ли сме седнали да разсъждаваме, защото времето за това мина. Това искахме, това получихме. Хай със здраве!
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да продаваме недвижима собственост, а да пазиме резерв? Е нема по-тъпо и вредно нещо!
19
6
 
26
 
! Отговори
педерастчо преди 12 години
какво ревете бе, аз ли избрах мяукащия педерастчо за президент, аз ли докарах мутрата на власт, аз ли не излизам на улицата да се бие с полицията и да си отстоявам правата? и земите ще ви разпродадат, и горите, и планините, и за газ ще ви дупчат, и ще плащате за всичко това защото сте овце а нашата полиция ни пази, дуайте супата жертво ***
18
1
 
23
 
! Отговори
Сиганин преди 12 години
Да продадат всичко и последния да дръпне шалтера.
17
0
 
17
 
! Отговори
NRC преди 12 години
Я герберите да разпродават .. каква "изненада" ?
16
0
 
6
 
! Отговори
Язе преди 12 години
моля, коригирайте си грешката в заглавието- благодаря!
15
1
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
off da minavat oshte 3 godini i da se maham ot taq darjava ako nqmah dogovr s neq nqmashe da stoq i den tuka... hora rabotq v za edno miniterstvo 7 god. i tolkova zle nee bilo tragedia.
14
1
 
20
 
! Отговори
Даола преди 12 години
Разпродайте всичко сега, когато е най-неизгодно - браво !
13
2
 
19
 
! Отговори
ПОЕМА ЗА ВЪНШНО преди 12 години
ПърдиадаПърдете, братя, без стеснение,... не се измъчвайте от зор.Защо ви е ограничениетам, дето нужен е простор?Защо ви трябва да се стискате?Пръднете си със силен глас,със тон и тембър, както искате -тенор, сопрано или бас.Пърдете бавно, във андантеили в алегро, в ритъм жив,ту нежно, мазно, тип глисанте,ту рязко - във речитатив.Пръднята е физиологияи рядък кавалерски жест.Във нея няма демагогия,а доблест, рицарство и чест.По принцип тя е облекчениев хранителния ни режим,затуй без свян и притеснениепърдете да се напърдим.*** е ценно качествои имай винаги предвид,че тя е здраво доказателство,че нямаш ти апандисит.Пръднята, братя, дар божествен е,че само здравий *** пърди,а щом е гръмка и тържествена,тя никак, никак не смърди!Пръдни и ти веднъж в живота си,госпожо, без да се срамиш!Аз знам, че всяка нощ в леглото сити без стеснение пърдиш!Пръдни със мен, приятел, здравата,пръдни със мен във ритъм жив,и виж - създали сме в държаватанов самодеен колектив!
12
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Разпродаването на една държава започна! Скоро ще останем граждани на тази държава, но ще бъдем първата държава без имущество:)))