Семейна партия е ГЕРБ, не нашата, разпени се Сидеров

Националистът не се плаши, че негови хора му искат оставката
Обновена: 18 ное 2011 17:25 | 18 ное 2011 17:20,
97
Семейна партия е ГЕРБ, не нашата, разпени се Сидеров
Снимка: Булфото

Ще продължа да правя това, за което съм тръгнал, зарече се в кулоарите парламента лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

"При моето положение, няма личен живот. Личният живот е обществен. Имаше много приказки, че сме семейна партия. Виждате, че не сме семейна партия. Семейна партия е ГЕРБ, защото таткото на депутата сега е докладчик по касирането на изборите. Ще дойде времето, когато ще започнете и по-смело да говорите за това", обърна се Сидеров към медиите.

По повод на слуховете и отношенията му с депутатката Деница Гаджева, националистът посочи, че всеки има личен живот.

"Публична личност съм и няма как да се скрие", бе лаконичният му отговор и веднага поде темата как ГЕРБ иска да разруши и премахне "Атака".

"Ще дойде времето, когато ще стане ясно за двойните стандарти на ГЕРБ, за това, че говореха едно, а правят друго. Ето, "Бургас - Александруполис". Нали бяхме заедно на протеста с тях 2008 г., заедно бяхме против този проект. Минаха изборите и хоп - стана ясно, че ще го правят", обясни националистът.

На въпрос дали се чувства предаден от Димитър Стоянов, който поиска оставката му, Сидеров посочи: "Мога да кажа, че той е израснал и е станал това, което е сега, изцяло благодарение на мен. Това е безспорно и мисля, че няма човек, който да го отрече. Видях доста предателства в тези 6 години. Не мога да очаквам нито нещо, което да ме порази, нито да ме потресе".

Още по темата

Сидеров допълни, че за годините, прекарани в политиката, се е нагледал на какво ли не.

"Така че го приемам като част от мръсната линия в политиката. Политиката е пълна с номера, в които се използват удари под кръста и съм го разбрал. Да се сърдя и да съжалявам - няма смисъл. Има хора, които говорят за моята оставка. Най-вероятно ще се чуе и на конгреса. Не се плаша от това. Тази акция за унищожаване на партията не е нещо ново. Това се опитваше да направи Румен Петков преди години, сега се опитват Цветанов и Борисов", обрисува положението в "Атака" Сидеров.

По-рано днес премиерът Бойко Борисов категорично отхвърли обвиненията, като обвини Сидеров, че си предава важност.

"Ако вътре в нас нямаме необходимите механизми партията да се очиства от всички, които й петнят името, не са ни виновни другите политически партии", коментира Борисов нападките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
9
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Таткото на депутата е единия съдия а другите 12 са назначени от Първанов -таткото на партията с която се коалира Сидеров.Преди Р.Петков - сега Цветанов и Борисов - Митко Стоянов и той му е крив.Скоро ще останат с П.Шопов двамцата.
6
9
 
17
 
! Отговори
Селянин преди 12 години
Специално за Болен Сидеров,този стих на гениалния Христо Ботев:ПатриотПатриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата. И е добър християнин:не пропуща литургия;но и в черква за туй ходи,че черквата й търговия!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?залага си и жената. И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,а вий него със трудът си!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?изяда си и месата.
5
19
 
9
 
! Отговори
Церемониалмайсторов преди 12 години
ОБИЧАМ ТЕ ВОЛЕНЕ!
4
10
 
16
 
! Отговори
-- преди 12 години
А защо не коментира това, че подкрепя БСП и ДПС - нали толкова много ги мразеше? Фурнаджийче е този.
3
8
 
21
 
! Отговори
те преди 12 години
Още един който остава в историята.Който се докосне до герб изгаря като купчина исъхнала слама.........
2
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Ще дойде времето, когато ще стане ясно за двойните стандарти на ГЕРБ, за това, че говореха едно, а правят друго. ..."Воленеее, така е ама нали ти подкрепяше БЕЗРЕЗЕРВНО герб, е и сега изненада като от първия сняг.
1
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Sidere be, ti ostavi Burgas.. kaji kolko pari ti dadoha, che da zastanesh ramo do ramo s DPS?