Борисов и Димитър Стоянов готвели преврат в "Атака"

Сидеров поиска доведеният му син да напусне ЕП
Обновена: 20 ное 2011 13:21 | 20 ное 2011 13:21,
305
Борисов и Димитър Стоянов готвели преврат в "Атака"
Волен Сидеров заедно с майката на Димитър Стоянов - Капка Сидерова. Снимка: архив, Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви, че премиерът Бойко Борисов пробва опит за преврат в "Атака" заедно с хора, които са били в централното ръководство на партията и дължат своята политическа кариера на Сидеров.

Вчера доведеният син на Сидеров Димитър Стоянов беше изключен от партията, след като стана ясно, че е поискал оставката на лидера.

По думите на Волен Сидеров "очевидна е връзката и взаимодействието между премиера Бойко Борисов и бившия заместник-председател на "Атака" Димитър Стоянов - с идейката да се направи преврат в партията". Плановете за преврат са съчинени в нечии щабове и точно така се приемат действията на изключения вчера и от партията и от Централния сбор Димитър Стоянов, заяви Волен Сидеров.

За раздялата със съпругата ми Капка Сидерова причината не е друга жена, а е принципна, защото има опит да бъде обсебена партията, която съм създал с усилия, със сърце и душа, заяви Сидеров. Той добави, че не е фолк или шоу звезда, за да се интересуват медиите толкова много от неговия личен живот.

Сидеров каза, че вижда пряка връзка и сговор между премиера Борисов, който познава лично и майката на Димитър Стоянов - Капка Сидерова, и използването сега на "една лична и семейна история, за да се постигнат политически резултати и да се направят политически удари срещу партия "Атака".

Още по темата

"Реакцията на Димитър е реакция на син, който иска да защити майка си. Вероятно е използван, по-късно ще го разбере”, коментира Сидеров. 

Ако е коректен, Димитър Стоянов би трябвало да напусне поста си на евродепутат, но вероятно няма да го направи, заяви Сидеров. Той допълни, че няма юридически механизъм, по който една партия да "извади" депутат от европарламент или от национален парламент.  По думите на Волен Сидеров властта в България е монополизирана от партия ГЕРБ, от нейния лидер и той имал възможността да прилага цялата репресивна машина срещу лидера на "Атака".

Според самия Димитър Стоянов изключването му от партията е незаконно и противоуставно. "Аз съм избран за член на Централния сбор на "Атака" от конгреса на партията - Националния сбор, и това е единственият орган, който може да ме освободи от позицията на заместник-председател и да ме изключи, посочи Стоянов пред БТА.

Така че аз все още съм заместник-председател на "Атака" и имам право да участвам в заседанието на Националния сбор на партията, каза Димитър Стоянов. Той заяви намерението си да се включи в заседанието на конгреса на "Атака" и декларира, че там отново ще поиска оставката на лидера на партията Волен Сидеров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
294
0
 
0
 
! Отговори
до 302 преди 12 години
Ако пишеш с ирония,.извинявай!:)
293
0
 
0
 
! Отговори
хаххаха преди 12 години
Браво 302,каза една истина,Волен засяга по най-брутален начин,това е едиственото вярно нещо от всичките ти просташки драсканици!Та да довърша приятелю Волен засяга ЕТНИЧЕСКИТЕ БЪЛГАРИ КОИТО МУ СЕ ДОВЕРИХА С ТОЗИ ЦИРК!!*** МУ ДОВЕДЕНО СИНЧЕ ДЕТО СТАНА 150 КИЛА И ТО СЪЩО!
292
1
 
2
 
! Отговори
Унищожиха го преди 12 години
Хора хора хора. Аз имам много просто обяснение за Волен.Може да се обзаложим че на тоя човек са му направени най-малко 150-200 магии.Значи турците и *** си правят магии за дреболии-само за това че единия погледнал лошо другия.Представяте ли си какво се случва с "гръмоотвода"(Волен Сидеров) засягащ и подтискащ целите им маси по най-брутален и публичен начин?!Дали затова не е добре с нервите и психиката,и замеря стюардеси,и го блъснаха на тракия и загуби дете,а после и семейство, и партия?
291
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Борисов използува всякакви средства, за да унищожи противниците си, видяхме го на изборите.
290
0
 
0
 
! Отговори
anonimna преди 12 години
a sega ot kogo 6te pravim sapun
289
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който не може да бъде купен с пари - се купува с много пари. Справка - бившите депутати от Атака и РЗС, включително и лидерите им - Сидеров, Янев, Митака мамин и ......
288
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе каква е тая семейна партия смешна :)) тея семейството не могат да оправят, пък искат държавата да управляват
287
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бареков преди малко каза ,че младата депутатка от атака заради която е скандала си е била камшика от партията , и сега и волен и доведения му си остават на ***
286
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Луд умора няма !
285
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дали ако беше отишъл на балотаж, щяха да го изоставят?
284
2
 
8
 
! Отговори
Клара преди 12 години
Волен дали някога е спал с Капка?До 45 години фотографче , снимаше се гол по вестници и после хоп ожени се за Капка с двама готови сина.Работата е ясна какъв е.
283
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истината е, че Сидеров е проект на Капка. ;)
282
2
 
8
 
! Отговори
гацо преди 12 години
когато и най близките са против теб,какво следва-че си пълен ***.
281
1
 
2
 
! Отговори
UMEN преди 12 години
cyalata istina e 4e iskat da zamajat o4ite na horata s nyakakvi skandali i da skriyat realnite i istinski problemi na durjavata kak vinagi kato 6te stava ne6to vajno v durjavata i hop stava nyakakf seir v druga nasoka i se izbyagva osnovniya vupros i sega pak su6tata rabota 6te pravyat reforma v bdj i hop skandal i vsi4ki gledat seira
280
6
 
12
 
! Отговори
антиЕС преди 12 години
ако не беше Сидеров ,туй *** нямаше и да помирише евродепутатския стол,до живот трябва да му е благодарен
279
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Българските политици тотално изпростяха. Развяват си мръсните чаршафи пред обществото, което за съжаление ги е избрало.
278
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може, но трябва да лети с парашут за всеки случай
277
0
 
11
 
! Отговори
Lufthansa преди 12 години
Ние,ръководството на авиокомпания Луфтханза,обявяваме че считаме г-н Волен Сидеров за наш почетен пътник и клиент и като такъв му предоставяме правото да пътува с нашите самолети напълно безплатно.Г-н Сидеров може да се ползва от това свое право пожизнено.Генерален директор:Von Flockenstoffen (подпис)Главен мениджър:Herr Flick (подпис)
276
5
 
8
 
! Отговори
Киро преди 12 години
Човека иска нещо по-свежичко, по-младо, няма да се занимава с тази дърта пъстарма Капка.
275
1
 
21
 
! Отговори
Распутин преди 12 години
Волене, ти я създаде "Атака", но и ти я УБИ! АМИН!