Порожанов спря далаверите и ги разсърди!

Премиерът коментира побоя над шефа на фонд „Земеделие“
Обновена: 30 дек 2011 12:30 | 30 дек 2011 12:30,
68
Порожанов спря далаверите и ги разсърди!
Снимка: архив, БТА

Причината за побоя над шефа на Държавен фонд „Земеделие” Румен Порожанов е заради това, че той спрял възможностите за изтичане на средства, заяви премиерът Бойко Борисов в Министерския съвет.

Порожанов беше нападнат вчера пред дома му от двама маскирани и удрян жестоко с бухалки.

„Той им отряза всички тези възможности. Стотици милиони изтичаха в неразорани или разорани отгоре-отгоре ниви, уж засети, след това по фотокартите излизаше, че примерно язовир се води нива и подобни.

Когато всичко това беше прекратено, ясно е, че тези, които са взимали тези пари, сега са недоволни. Затова трябва да им се върне със същото - да бъдат задържани и съдени", коментира премиерът и добави:

„Много далавери бяха прекратени в Държавен фонд „Земеделие”, това не може да не е разсърдило някой“.

Още по темата

Румен Порожанов оглави фонд "Земеделие" през март тази година, като преди това заемаше поста началник-кабинет на финансовия министър.

Борисов посочи, че над 54.5 % повече пари са усвоени от ДФ „Земеделие” от миналата година досега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: Румен Порожанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чакай, другите от Министерския съвет защо не ги бият? Или те не са спряли възможностите за изтичане на средства! Конфуз, значи...Все пак, един честен има!
64
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Причината за побоя над шефа на Държавен фонд Земеделие Румен Порожанов е заради това, че той спрял възможностите за изтичане на средства, заяви премиерът Бойко Борисов в Министерския съвет.
63
0
 
2
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 12 години
Един побой срещу мъж(не заради това,че носиш *** в гашите),не прави нищо,освен мъжа,понесъл го,по достоен!Явно,че нечии интереси са настъпени,и ето ти повод за сплашване.Знам,че няма да се получи,сплашването де.Законно оръжие с патрон в цевта нося,чудя се как ли би завършило това при мен,ще имат работа гробарите...
62
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Причината за побоя над Порожанов е заради това, че той се е включил в грабежа и така бандитите на ГЕРБ ще трябва да делят средствата между повече бандити.
61
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя калтак нищо не е спрял, просто герберите взеха цялата далавера в свои ръце и джобове!
60
4
 
10
 
! Отговори
До 56 преди 12 години
Българино от чужбина, с чужда пита помен лесно се прави. Ако толкова ти харесва, върни се вБългария, при Бойко и ГЕРБ.
59
1
 
6
 
! Отговори
IrD $ DGD преди 12 години
Човекът е обществено животно. Обществото е изобретило три способа да се държат хората в робство: насилие, пари и свобода.Цялата власт произтича от народа и никога не се връща към него. Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина.В парламента половината от депутатите говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се говори.Обещават ли ви да превърнат мечтите ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността ви в мечта.По-добре е да паднеш на лешоядите, отколкото на политици. Първите ядат мъртвите, а вторите живите. В Индия никой не знае броя на свещените крави, а у нас броят на свещените ***.Който изгуби честността си, не може повече нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат само законите там, където няма нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък нищо. Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле. Докогато това е истина,това ще е истината!
58
0
 
4
 
! Отговори
CHETETE BIVOL преди 12 години
---- Прикрепено писмо (до БНТ и Вяра Анкова) ----Подател: евгени славков <evgeni70251***abv.bg>До: news***bnt.bg, office***bnt.bg, sales***bnt.bg, director***bnt.bgОтносно: до БНТ и Вяра АнковаДата: Петък, 2011, Декември 30 21:47:23 ЕЕТБнт,не се ли засрамявате да разпространявате чрез предаванията си от типа "Вяра" и БНТ-NEWS,лъжите,които са угодни на управляващите ????! Защо поставяте на децата 666 с посредничеството на попове и папи ????! Попитайте ги могат ли да се аргументират с Божиите заповеди и библята, или Словото ги нарича-"звяра".Не знам каква ви е облагата и тази на Вяра Анкова,но едно е сигурно,че получавате заплата от продадени души на лукавия чрез неговите заблуди.Другото ,което е, че вече е и ясно КОЛКО СА ОПЗИЦИЯ -Първанов и Борисов. Трипода срещу кого ????! Едно е сигурно,че срещу българския народ .А вашата роля каква е ????! Просто медия ????!
57
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Директорите на Държавен фонд "Земеделие" са "набий единия, нае*и другата".
56
13
 
11
 
! Отговори
Българин от чужбина преди 12 години
Браво Герб, браво Бойко! България е с вас!
55
0
 
5
 
! Отговори
marasev преди 12 години
nisto ne e sprial vijte ak a kapitan andreevo si pribiart vetirinarite pari s postaven afirma D i S deto bese na edna svilengradska dama polstvo 200 evro ot kamion bilo predstavite
54
8
 
17
 
! Отговори
Честният преди 12 години
Точно при тебе Тикво престъпна , България достигна приза по корупция , а сега дерзай да не ни измести някой!!! Лапай комисионните от магистралите и се небой !!!
53
8
 
18
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Кога ли господин Борисов ще разбият и твоя нос? Мисля че ще е скоро след празниците!
52
5
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 12 години
Порожанов им взе далаверите и ги разсърди!Борисов посочи, че над 54.5 % повече пари са усвоени от ДФ Земеделие от миналата година досега.Познайте кой ги усвои?Отличниците!
51
5
 
14
 
! Отговори
снегурачка преди 12 години
Скъпи пенсионери....увеличение на пенсийките през 2012г. пак няма да има ...880 милиона пак с магастралки......Честита нова година...:)))
50
7
 
19
 
! Отговори
gtf преди 12 години
спрял на едни - пуснал на други, далаверата другарю никога не е спирала... няма защо да се правите на шущер в медиите, всички виждаме кво правите ...
49
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали Мирослав Найденов ти беше добър министър?! Ако Дянков не беше пратил човек от Министерство на Финансите,друг път щяхте да спрете далаверите.То там е и конфликта между двамата, а ти се чудиш как да угодиш на Ем,Димитров и другите ти големи спонсори,ама те е страх от Дянков.А един ден като се сети някой да погледне какво се случва в горите,особенно с парите на данъкоплатците в залесяването,ще настъпи голяма паника.
48
1
 
13
 
! Отговори
белчо и сивушка преди 12 години
дано ги е спрял далаверите,ЩОТО АКО СА САМО НА ЕДНИТЕ ,ПАК ЩЕ ЯДЕ БОЙ
47
9
 
25
 
! Отговори
4 преди 12 години
спрял бил далаверите ти луд ли си бе,цялата държава е една *** далавера за съжаление
46
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По логиката на Боко, то всеки път опозицията му казва истината, че е некадърен и той им е все сърдит:)))))) Всъщност той наистина е.....некадърен:))