Пребиха жестоко шефа на ДФ "Земеделие"

Румен Порожанов нападнат във входа на кооперацията, в която живее
Обновена: 30 дек 2011 09:02 | 29 дек 2011 22:31,
252
Пребиха жестоко шефа на ДФ "Земеделие"
Румен Порожанов. Снимка: архив, Булфото

Директорът на Държавен фонд "Земеделие" Румен Порожанов е пребит жестоко тази вечер, съобщи Нова телевизия. Информацията е потвърдена и от полицията. 

Румен Порожанов е нападнат във входа на кооперацията, в която живее в столичния квартал "Борово".

Предполага се, че нападателите са били двама и все още се издирват. Порожанов е причакан във входа минути преди 21.00 часа.

Вече е настанен във Военна болница. По първоначална информация няма опасност за живота му.

Все още не се съобщават официални версии за тежкия побой. Полицията работи по всички версии - от грабеж до побой с цел сплашване.

Румен Порожанов ръководи фонда от края на март, когато смени Светослав Симеонов след скандала с „калинките” в земеделието. Преди това беше началник на кабинета на финансовия министър Симеон Дянков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още по темата: Румен Порожанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
0
 
! Отговори
levski преди 12 години
taka da e da gi prbiat vsi4kite men shto ne doidat kato vzema rushvet taka e shte go biat da biaxa go ubili toz borsuk
147
0
 
0
 
! Отговори
krum преди 12 години
ave zaslujava da go
146
0
 
2
 
! Отговори
Форинър преди 12 години
В страната на чалгата, евтините к**ви, бандитизма и българската простащина какво друго да очакваш
145
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пребили са го толкова жестоко!!! че вече са го изписали
144
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МАЛКО са го били
143
2
 
6
 
! Отговори
те всички са за бой преди 12 години
Да би мирно стояло, не бе чудо видяло. И всяка круща си има опашка, така че не му е чиста работата на тоя Порожанов. А и цялото правителство е такова и имат много кирливи ризи, барабар с Бойко. Всички знаят кой е Бойко, от къде започна и сега вижте го КОЙ СЪМ АЗ мислисе едва ли не за Бог. Човек избран от простолюдието, как може да се държи, затова ще ни праща да пасем овцете и да се търкаляме в *** и какво ли не, може би е следващия Кадафи, пази Боже сляпо да погледа. Тешко ни.
142
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
...и понеже знае за какво са го били и кой го е бил, ако не последват санкции изводът е очеваден - ДАЛАВЕРА ДАЛАВЕРАААА.
141
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дали случайно е пребит? И може би не знае защо?
140
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Преразпределение на териториите. Мафиотски работи.И преди и сега все същата работа.
139
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трудно е да се спре народната любов и все по трудно ще става
138
1
 
23
 
! Отговори
123 преди 12 години
В БГ действителността боят за сплашване или слагана на малка бомба е знак, че някой в случая този момък е взел парите, обещал и нищо не свършил. Че е взел парите взел. Сега въпросът е дали ги е отчел в ксата на ГЕРБ полагащо на тях или просто е гледал да зароби бели парици за черни дни. От където и да го погледнеш все е корупция !!!
137
2
 
4
 
! Отговори
pickled cabbage преди 12 години
Въпросните рецидивисти са си мутри,от тези дето бият.Винаги се оставят следи,зависи какъв е периметърът,дано ги хванат...
136
1
 
5
 
! Отговори
Калинка малинка преди 12 години
Не е дал на когото трябва от евро - субсидиите и са го посъветвали.
135
1
 
22
 
! Отговори
до 122 ррр преди 12 години
"Или е много честен..." - не е, познавам го лично. Но е хитър - като мазния миро. Май нещо е объркал сметките...
134
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голям праз - едно пребито ченге, което работи срещу интересите на народа!
133
2
 
9
 
! Отговори
Бай 100-ян преди 12 години
"Ние сме за едновременно разпускане на Варшавския договор и НАТО... Дотогава България ще изпълнява с чувство за отговорност съюзническите си задължения, но и ще работи за по-скорощното премахване на двете конфронтиращи се групировки..." (Предизборна платформа на СДС "45 години стигат - Времето е наше", стр. 13)"Съюзът на демократичните сили ще отхвърли категорично доктрината за ограничения суверенитет... тъй като на практика това е политика, обслужваща чужди интереси и укрепваща международните позиции на номенклатурата. Накърняването на националния суверенитет на страната не може да се оправдава с каквито и да било идеологически или политически съображения." (Пак там, стр.9)"Ние предлагаме модерна пазарна икономика, а не капитализъм от миналия век. Стремим се към цивилизовано пазарно стопанство, което има изпитани в практиката на развитите страни надеждни механизми за предотвратяване проявите на ненаситна експлоатация и грабеж...Вместо администриране ще се отива към държавно регулиране...НИЕ НЕ ПРЕНЕБРЕГВАМЕ СЪЗДАДЕНИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 45 ГОДИНИ МАТЕРИАЛИН ФОНД В НАРОДНОТО СТОПАНСТВО. ТОЙ Е ИЗГРАДЕН С УСИЛНИЯ ТРУД И ПОТТА НА НАРОДА. И НИЕ ИСКАМЕ ДА ГО ЗАПАЗИМ И УМНОЖИМ, КАТО СЪЗДАВАМЕ ПОДХОДЯЩИ УСЛОВИЯ ЗА ТАЗИ ЦЕЛ." (Пак там....)
132
2
 
23
 
! Отговори
До 149 преди 12 години
Хехе, ама няма да стане- хитрата Гуцка Фидосова се покри по Коледа......Търсете я след свинските праници; сега си трае в ***...
131
2
 
11
 
! Отговори
Ван Ромпй преди 12 години
Добре дошли в Шенген!
130
4
 
26
 
! Отговори
хайде де преди 12 години
Тоя с тази *** мутра,как ли се е намърдал на топличко местенце?Сега е ред на дебелата Фидоска и дебелата крава,която е на мястото на Плевнелиев. Ще има да ги лупат по дебелите гъ..ща.Великият кормчия отдавна му е време да го кютекат.
129
2
 
41
 
! Отговори
до 148 преди 12 години
Той ако му е чиста работата - щеше да иде при Цуцо и да каже "абе предлагат ми подкуп, но аз няма да приема" и да направят едно "активно мероприятие" и да окошарят даващия подкупа! Щяха много да си вдигнат акциите. Цуцо щеше да му осигури охрана на човека. А мутрите не бият за добър ден, особенно висши чиновнци. Явно е цицал от две бозки и логично в крайна сметка е изял шамарите.