Хизбула готви голям терористичен акт в София?

Правителството опроверга, че службите ни разполагат с информация
Обновена: 6 яну 2012 14:35 | 5 яну 2012 17:40, Елка Василева
186
Хизбула готви голям терористичен акт  в София?
Поддръжници на Хизбула. Снимка: Reuters

Информация за подготвяни терористични актове срещу израелци по летищата в Европа и на първо място в София са получили израелските служби за сигурност, съобщава сайтът cursorinfo.co.il.

Според официални източници шефът на управлението за сигурност в израелското транспортно министерство е помолил европейските си колеги да засилят мерките за сигурност на полетите, с които пътуват израелци.

България се оказала в центъра на подготовка на евентуален терористичен акт поради многото израелци, които посещават зимните курорти в страната, както и други туристически обекти.

Агентурната информация била предадена от израелските служби за сигурност на българските им колеги, пише сайтът Izrus, като се позовава на Walla!.

Военни източници уточняват, че терористичните актове се подготвят от групировката Хизбула в навечерието на четвъртата годишнина от ликвидирането на лидера на военното крило на организацията Имад Мугния – 12 февруари, пише сайтът.

Междувременно правителствената пресслужба съобщи, че нашите спецслужби не разполагат с информация за подобен терористичен акт.

Във връзка с публикувани статии в израелски медии, че на територията на България се подготвя мащабен терористичен атентат, информираме, че българските специални служби не са получавали и не разполагат с информация за подготвянето на подобен акт, се казва в съобщението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
0
 
3
 
! Отговори
тя преди 11 години
От евреин добро не очаквайте.
179
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съжалявам за невинните жертви! Аз съм за пълна подкрепа на израелците и против всякакви ислямски фундаменталисти, които напоследък се навъдиха в България. /По-точно от средата на 90-те/. Израел е и си остава единствената демокрация в Близкия Изток. Това няма да е последният атентат защото много от турско говорещите ***/миллет/ се радикализираха и са готови за това. За съжаление, това ще е бъдещето... ислямски тероризъм с цел налагане на исляма като световна религия.
178
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
О, колко си ***, има ли смисъл с теб да говоря...Такова ОВЧЕ сравнение си направил с припева на "Черната овца", че нямам думи, бива да си агнешка майка, ама то твоето е прекалено. Искал си да кажеш нещо "умно", но мисълтта т ие изтекла леко У лево...
177
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ето,че се случи в Сарафово шест месеца по-късно
176
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не било Хисбула, било Социалистическата партия и не било терористичен, а онанистичен акт. Толко от нашите любими социалисти, за толко им стига силицата. Накрая Станишката ще излезе с обляно от пот чело (което масите няма да знаят защо е в пот, но тайно ще си мислят, че и той като тях е работил), ще посочи напред с ръка и ще обещае Септември да стане Май, а те блаженно ще слушат и ще примляскват с уста...
175
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фидел Кастро в новогодишно обръщение предупреждава ,че светът е на прага на 3 световна ядрена война , той твърди ,че по време на карибската криза не сме били толкова близо до ядрена касапница кубинския лидер говори за намерението на сащи съюзниците и да започнат война с Иран с цел въвличането в тази война на Китай и Русия ,явно Кастро знае какво се готви на човечеството
174
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Страх и пак страх! Ей така се управлява стадо! Виждали ли сте овце как пасят и кучето с ръмжене им показва посоката, докато овчаря ги побутва с гегата? Ей това е света в който живеем. Овча му работа! Как беше онази песен- "Аз сам си избарх тази садба, вечната черна овца!"
173
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе щом се налага да ги пазят на всякъде евреите не им е чиста работата. А иначе може да си ги хвалите колкото искате.
172
1
 
4
 
! Отговори
VDCH преди 12 години
Хизбула няма да извърши никакъв атентат, ни то в София нито където и да било просто защото тази организация не извършва такива атентати. Вярно е обаче, че Хизбула е много силно въоръжена организация, но това е друга тема. За справка ви предлагам статията 'Hezbollah expected to launch 100 missiles a day at Tel Aviv' публикувана преди месеци в Аарец. Там освен за това, че в бъдеща война могат да изпратят по 100 ракети на ден с/у Тел Авив и 36 000 с/у Израел са описани с какви оръжия разполагат.
171
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да ама не,нас родната полиция ни пази бе ей терористите
170
7
 
19
 
! Отговори
Петьо-Евреи преди 12 години
там къде има ислам няма мир факт
169
1
 
3
 
! Отговори
SOS преди 12 години
DO 172:I TI NE ZNAESH ZASHTO JIVEESHTI PROSTAKO,PROST.RUSNACITE TI VINOVNI CHE SI ZATANAL V GLAD MIZERIA NISHTETA I BEZDUHOVNOST.TAKIVA KATO TEB TRIABVA DA IZMRAT OT BULGARIA TIA DA BADE IZCHISTENA OT BOKLUKA TOGAVA SHTE SE OPRAVI VSICHKO.
168
22
 
7
 
! Отговори
Ne e werno! преди 12 години
До 169 - руснаците са виновни дори само зашото дишат и хабят въздуха. Нация от впиянчени, нагли и надменни грандомани, чужда на всякакви човешки ценности, морал и култура. И няколкото всеизвестни руски творци са доказателство за това. От 300 млн. народ - 30 човека нормални и то с немско потекло. Пълни бостани! Ако нямаха петрол досега да са измрели от глад! Никой не обича русия. Освен няколко *** комунисти в БГ. Всички съседи на руснаците ги мразят! Защо ли?!
167
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Понеже прочетох някакви коментари, че евреите били гадни... Е пичове, вие какво си мислите, че понеже евреите се подкрепят помежду си и си помагат, а българите се прецакваме... евреите са виновни. :D :D :D Не говоря за онзи еврейски елит, който държи банките. Познавам много евреи. Никой от тях не е беден, но и никой от тях не е само със средно образование, никой не стои без работа, защото евреите просто си помагат и ако някой остане без работа, друг ще му помогне да си намери. евреите са страхотни хора, поне тези, които аз познавам. От 10 евреи - 1 е лош. От 10 българи - 3 -*** са добри. Правете си сметката сега.
166
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Атентат в София?!?! Може би атомна бомба? Само за едно се моля, да е по време на парламентарния контрол.
165
1
 
12
 
! Отговори
хм преди 12 години
до 155Я ми кажи в какво са виновни руснаците?
164
6
 
8
 
! Отговори
ivo преди 12 години
Gadnite evrei vinagi sa bili goneni.Zastoto sa mnogo dobri.
163
8
 
22
 
! Отговори
Мамантос преди 12 години
Чифуто-масонската *** управлява ЕС и САЩ.
162
3
 
8
 
! Отговори
?! преди 12 години
и колко са евреите в България по последното преброяване - хиляда човека имат ли, че чак и голям терористичен акт ще им организират
161
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** фламбе-красота.Дано да не гръмнат 'Шалом' у Варна,че наблизо е Новата Алба.