Дания ни иска скоро в Шенген

Кризата ще е предизвикателство за датското председателство
Обновена: 20 яну 2012 15:32 | 20 яну 2012 14:52,
50
Дания ни иска скоро в Шенген
Снимка: архив, Reuters

Датското председателство на ЕС подкрепя скорошното приемане на България и Румъния в Шенген. Това каза посланикът на Дания в България Коре Янсон на пресконференция за приоритетите на датското председателство.

Дания ще бъде активна в подкрепа на членството на България в Шенген, въпросът ще присъства в дневния ред на Европейския съвет, увери Коре Янсон.

Коре Янсон акцентира върху тежестта на икономическата криза в Европа и изтъкна справянето с нея като най-важен въпрос през 2012 година. По думите му основните усилия ще бъдат насочени към стимулирането на растеж в Европа.

За европейците е от ключово значение Европа да продължи да съществуват като глобална икономическа сила, с която всички се съобразяват, смята датският посланик.

Според него след 30 години членство в ЕС българското население ще се радва на толкова високи доходи, колкото гръцкото население, ако не и на по-високи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още по темата: Данияпредседателство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
8
 
4
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Гарантирано от ГЕРБ!
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еми да, сега като фалира Гърция и заплатите им станат колкото нашите, даже ще ги стигне за 5 години само в ЕС.Или пък е искал да каже, че и след 30 години заплатите в БГ ще са същите?!? ;))) Май това ще да е.
4
1
 
12
 
! Отговори
ттт преди 12 години
аз пък искам в Дания!
3
2
 
13
 
! Отговори
романеско преди 12 години
А вие мислите ли,че Румъния пък са по-добре от нас?
2
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според него след 30 години членство в ЕС българското население ще се радва на толкова високи доходи, колкото гръцкото население, ако не и на по-високи.---------------------------------------------------------------------Хаахахахахаха. Фантазьор!Ние отдавна дълбаем дъното, какви 30 години, какво гръцко население???? С тези темпове и след 300 години няма да се оправим! Е*бати заблудтените датчани!
1
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А какво мисли Холандия по въпроса с приемането на корумпирана мафиотска България в Шенген?