ГОРД-и обира недоволните от Дал и ДПС

Гражданското обединение бе учредено днес в Шумен
4 фев 2012 19:03,
75
ГОРД-и обира недоволните от Дал и ДПС
Недоволни от Доган и Дал станаха ГОРД-и. Снимка: архив Булфото

Гражданско обединение за реформи в държавата (ГОРД) учредиха в Шумен бивши членове на ДПС и такива, които бяха обявили подкрепа за Касим Дал, но се разочаровали от него, след като се ориентирал към ЕНП на Мария Капон.

ГОРД засега е регистрирано като неправителствена организация.

В учредителният документ подписите си положиха 18 от пристигналите в Шумен около 50 души - представители на областите Шумен, Добрич, Русе, Ловеч, Силистра, Търговище и Варна.

Още по темата
13 яну 2011 12:45
124

За председател на сдружението бе избрана Сание Сютлю - бивш заместник-кмет на село Иваново, Русенско, а за заместник-председател - Александър Маринов, адвокат от Ловеч.

Александър Маринов обясни, че ГОРД е регистрирано като неправителствена организация, но впоследствие може да се трансформира в политическа партия.

Целта, която си поставят учредителите, са да бъдат изслушват хората, да се намира решение на проблемите им, да се разяснят възможностите им за развитие, за работа, за образование.

В организацията могат да участват всички, с изключение на хората, свързани с бившата Държавна сигурност, уточни Маринов.

Той отбеляза, че при учредяването на организацията хората не са се разделили на етноси, а на "политици и на неполитици".

"Ние казваме, че е време да се промени цялата политическа система и е необходимо да се приеме нова конституция, тъй като в сегашната правата дори да са прокламирани, реално не са защитени", допълни Маринов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още по темата: ДПСКасим Дал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
2
 
! Отговори
ос.аха се преди 12 години
направо акат вече дето им падне и никой нищо ....... на колзет замяза политическото пространство във БЪЛГАРИЯ и на всичкото отгоре смърди , като стар запушен градски кенев , който въпреки всичко продулжава да се исползва!!!!!!!!!!! Тез пък били ,,горд,, ..... от какво горд бе *** , вие пък от какво сте горди - нито сте турци с турците нито сте БЪЛГАРИ с БЪЛГАРИТЕ - НЕЯСЕН КАРАШИК НЯКЪВ -ИЛИ БЪЛГАРИ ДЕТО ДЯДОВЦИТЕ ИМ СА СИ ДАЛИ ВЯРАТА ..... КАКВИ СТЕ И ЗА КАКВО СТЕ НИ ????????
63
1
 
0
 
! Отговори
до 51 преди 12 години
Ше се присъединим на опашка
62
0
 
6
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 12 години
с "медийната" подкрепа на днес."бг"
61
3
 
4
 
! Отговори
До 63 преди 12 години
Ти не си никакъв БГ турчин, а си най-обикновен *** ***.
60
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***,смахнатия и извратен *** е от ДПС?!***,колкото цицкахте,цоцкахте до кокала стигнахте,одрахте ни ептен...скоро във властта няма да влвзете нито ДПс,нито компанията с която драхте безогледно,че чак Европа се потресе от вас и ви спря ***.500 години турци не са ни драли така както тройката...Вий като скакалците бе -не ядяли асфалт-и цимент,и асфалт,тухли всичко цоцкате.
59
1
 
4
 
! Отговори
До помак преди 12 години
*** , ти си гнусно изчадие!
58
0
 
2
 
! Отговори
Фердо преди 12 години
Какви реформи? Стига с тези реформи! Работа се иска, работа!
57
1
 
5
 
! Отговори
ДА! преди 12 години
Нерде Сание Сотлю,нерде Аамет Доан....
56
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
,,Читак Корпорейшън,, ООД . Нова касичка за Доган.
55
5
 
2
 
! Отговори
Алов преди 12 години
да добавя също,че като бяхме на власт бате ми Меди Доган много ме уважаваше.Отзад,отпред,всяка дупка в мен я уважаваше,а сега какво - седя на сухо....
54
3
 
8
 
! Отговори
ждс преди 12 години
*** ви рязана...
53
3
 
12
 
! Отговори
бг турчин преди 12 години
Трябва да има закон за лустрацията.Членове на БКП, агенти на ДС, и въобще хора на ДС да нямат право на държавна работа.Да бъдат изгонени от църкви, джамии и синагоги.Да се прочисти държавата.Иначе каква демокрация е това?Щом като всички са комунисти?
52
13
 
6
 
! Отговори
Алов преди 12 години
Да живее ДПС . Като бяхме на власт имаше работа и по разни програми кинти вземах , банкети и какво ли не , но пак ще се завърнем на върха !
51
3
 
19
 
! Отговори
Време е преди 12 години
А БСП кога ще започне да се рои? Айде, време им е и на червените хомосексуалисти да поемат по пътя на СДС :)))
50
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе щом искат нека правят.Има нужда от клапан през който да се изпуска напрежението на мюсулманите в БГ.Чак като ДПС едвали ще се развият,но няма и как да не им се разреши да си правят гражданско обединение.Та нека си лае кучето,важно е кервана да върви.
49
13
 
2
 
! Отговори
синоптик преди 12 години
Касим е новия премиер.
48
4
 
2
 
! Отговори
ибрикчия преди 12 години
машала аферим
47
3
 
22
 
! Отговори
Недрет преди 12 години
Сание Сютлю е една долна *** изхвърлена от ДПС поради некадърност и заради далавери за стотици хиляди лева. За да не остане гладна от полвин година денонощно виси във фейсбук и мъти главите на наивници като Сайме и още 20-30 цървуланковци , белким създадат някоя партийка с цел да цедят пари от държавата и от еврофондовете.
46
4
 
13
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
ТУРЦИЯ ЩЕ Я ГЛЕДАТЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН:)А ШЕРИАТА И ИСЛЯМСКИТЕ ПАРТИИ...САМО НА КИНОМНОГО СЕРИАЛИ ГЛЕДАТЕ:)
45
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не са ти проблем турските партии, виж ги колко % имат, проблем са си самите българи