Кунева ще буди тези, които вярват в промяната

Аз съм против това, че се правят договорки на тъмно, обяви бившият еврокомисар
Обновена: 19 фев 2012 13:43 | 19 фев 2012 13:38, Красимир Ангелов
284
Кунева ще буди тези, които вярват в промяната
Снимка: Impact Press Group

"Отношението ми към НДСВ е на изключително разбиране, но аз не участват активно в партийния живот и няма да го правя, защото "България на гражданите" е изключително изискващ проект, който е свързан с поне 15% от хората, които са гласували за мен, но се надявам, че е проект, който може да събуди тези, които вярват в промяната”.

Това заяви председателят на гражданското сдружение "България на гражданите" и бивш еврокомисар Меглена Кунева в предаването "Неделя 150” на БНР.

Кунева бе категорична, че никога не е била срещу партиите и тяхното съществуване, но е „против сивотата, против това, че се правят договорки на тъмно”.

"Бих искала всички да излезнат на светло – така се прави икономика, така се прави и общество, така се прави и демокрация”, допълни Кунева.

Още по темата

Бившият еврокомисар отново коментира и въпроса с ролята на България при приемането на ACTA.

"Истината е, че решението за подкрепа на АСТА е подписано от министър – председателя и е минало цялата съгласувателна процедура през Министерски съвет, без никой да го обсъди с гражданите”, заяви Меглена Кунева.

Бившият еврокомисар съобщи още, че ще изиска информация от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма за всички преписки, които са се водили по АСТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още по темата: Меглена КуневаACTA
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
0
 
25
 
! Отговори
Я па Я преди 12 години
Чърчил, за какво "производство" пишеш, бе, човек? Тия алчни хиени които се направиха на приватизатори смазаха всичко построено до момента!!! Вече нямаме заводи, фабрики...... Нямаме си нищо! Имахме една АЕЦ, но Пръмова - Кунева подписа затварянето на ЧЕТИРИ напълно усъвършенствани реактора!!! За какво "производство" пишеш?! В момента произвеждаме само мутри, монополисти и кредитни милионери!!! От тук нататък - ако тия въпросни мутри останат на власт - ЖАЛНА НИ МАЙКА!!! :(((((((((((((((
197
0
 
23
 
! Отговори
jan преди 12 години
Гладни сме, голи сме, студено ни е - БЕДНИ СМЕ . И не само като индивиди, а и като държава, като нация. Но не сме бавноразвиващи се. Тази мисли, че ние сме овце и ще и повярваме. Няма. Аз лично не вярвам на никой, който си мисли, че е роден да управлява - особено от номенклатурни фамилии. И най-голямото шоу днес по НОВА - госпожа 50 съпруга(М. Ангелова) влиза в ГОРД и, дори намеква за депутатстване. Кошмар - каква е тази супернаглост.
196
0
 
25
 
! Отговори
Бръчков преди 12 години
Пак промяна ни чака ! Така повярвахме в Царя , в коалициите , после в тъпанарщината и простащината на Бойко ....и какво , пак същото ! Ама такъв народ , това и заслужава !
195
0
 
23
 
! Отговори
canaris преди 12 години
Поредния проект на мафиотите и доносниците. "България на гражданите" Ами ние селяните или както ни нарече псевдожурналиста бАреков "развилнялата се провинциална пасмина" за кого да гласуваме? Пък и вече ни писна от "промени".
194
0
 
24
 
! Отговори
Уинстън Чърчил преди 12 години
Уинстън Чърчил: "Корупцията е смазочния материал на демокрацията." Съотношението според него трябва да бъде в размер на 20% корупция и контрабанда към 80 % прозрачност и легална икономика .В България обаче инжинер Ганев(целият български народ) има нова икономическа теория за демокрацията 80% корупция и 20% прозрачност.Това не води нито до по-добро образование ,нито до увеличаване на производството нито до увеличаване на демогравския потенциал на населението и просперитет.
193
0
 
29
 
! Отговори
марти преди 12 години
Може ли лицето на Измамата да бъде същевременно и лице на Промяната???Само хората,които могат да четат между редовете могат да си отговорят на този въпрос!!!
192
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нов бардак със стари ку-ви не става , още повече с комунистически такива !!!!!!!!
191
0
 
17
 
! Отговори
IVO преди 12 години
DO 221,GLEDAI SI NO TAKA KATO GLEDASH NE SI LI DAVASH SMETKA CHE TI SI NAI GOLEMIA *** ILI I TI SI IGRAL SAS TIAX SERIOZNITE POLITICI KYNEVA DOGAN KOSTOV STANISHEV TEZI DETO OGLOZGAXA BG,XAIDE SEGA SHTE VI CHAKAM DA SLAGATE MINYSI TOVA NAISTINA ME ZABAVLIAVA
190
0
 
18
 
! Отговори
наш преди 12 години
е така като си повярват и ггледай сеир.добре де много нормални дечица заминаха преди 15тина години да учат навън е няма ли кой да събере една истинска партия от тях и да ги изберем със 92процента и всичко ще се оправи много бързо
189
1
 
28
 
! Отговори
Крадла преди 12 години
Е ПА ТИ САМА ВЕРВАШ ЛИ У ПРОМЕНАТА КРАДЛИВА БЕ ГОСПОЖО !!!!ПУСНЕТЕ РЕАКТОРИТЕ У КОЗЛОДУИДЕ ГИ СПРЕХТЕ И ТОГАВА 4Е ИМА ПРОМЕНА 100%ГАРАНТИРАНО ОТ НАРОДО
188
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хаххахахахха
187
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Честната", "почтенната", "невинната", "неопетнената", "нелицемерната", "неалчната", "заинтересованата за народа" комунистическа снахичка иска да играе роля от другия отбор - да се "разграничи" от червените, ЗА ДА МОЖЕ ТАЗ ***, ГРАБИЛА И ТОРМОЗИЛА НАРОДА 65 Г. ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ПРАВИ ТОВА, СКРИТА ЗАД "НЕВИННАТА" Й МУТРА /ФИЗИОНОМИЯ/.
186
2
 
30
 
! Отговори
КУКЛОВОДА преди 12 години
Това е поредния ми МЪПЕТ (кукла на конци), с който ще ви будалкам вас хората в България докато не ви дойде акъла в глава. Докато лъжете - ще ви пращам лъжци!Докато крадете - ще ви пращам крадци!Докато се биете - ще ви пращам насилници!
185
2
 
29
 
! Отговори
Пръднева преди 12 години
Тази мирише лошо!
184
9
 
23
 
! Отговори
до 221 преди 12 години
Да има ***.Много от тях бяха купени, за да има Роско 1.5 млн гласа.На цяла Европа й стана ясно как ГЕРБ купува избори.
183
3
 
32
 
! Отговори
Кръчмаря със сметка преди 12 години
След като на орезидентските избори се доказа ,че глупендерите са неизтребими и 500 000 гласуваха за снахата , тя реши да осребри глупостта им и на идващите избори? Как?ами за всеки глас според нашите закончета се получава субсибия од държатава, по 12 лева май....който може да смята , да смята
182
1
 
35
 
! Отговори
Ик преди 12 години
Кунева-Пръмова-Велчева от БКП - НДСБ - България на гражданите .Привет от всички бояджии.
181
3
 
33
 
! Отговори
мечо пух преди 12 години
След като години наред ни приспиваше с помоща на крадливия цар и партийката му, сега и дошло на ум да ни буди.
180
23
 
19
 
! Отговори
r2d2 преди 12 години
Като гледам *** коментатори до тук, се плаша на къде отива Родината ми. Единственото спасение е сериозните и принципни политици (Костов, Станишев, Кунева, Кобурготски, Доган) да не си играят на врагове, а да се обединят и повече никога да не допускат до властта въздухари като Тиквата, Гоце, Сидеров и Янев. Защото "великият" ни народ винаги ще се самопрецаква (не защото е лош, а защото е по детински неспособен да разбере какво си причинява).
179
2
 
40
 
! Отговори
Уикилийкс преди 12 години
Меглена Кунева-Пръмова ------------------------------------ затвори 4 блока на АЕЦ- съавтор е на АСТА- активна участничка в кражбите на НДСВ- сега играе и в отбора на БСП...Няма какво да се добави към досието и, освен да стане постоянен абонат на Сливенския пандиз и да се конфискува окраденото...