Г-н Борисов, може ли без подлости?!

Меглена Кунева все по-решителна да оглави партия
Обновена: 16 фев 2012 10:30 | 16 фев 2012 10:19,
209
Г-н Борисов, може ли без подлости?!
Снимка: архив, БТА
"Г-н Борисов, не може ли без подлости". 
 
Така председателят на сдружението "България за гражданите" Меглена Кунева се обърна към министър-председателя по повод отправените директни обвинения, че първият ни еврокомисар е отговорен за търговското споразумение срещу фалшифицирането АСТА. 
 
Според Кунева това са много отчаяни опити управляващите "да се извъртят подло", тъй като "не искат, не умеят и не знаят как се носи политическа отговорност". 
 
По думите й говорителят на ЕК категорично е отрекъл, че тя има нещо общо с преговорите и с нейния ресор като еврокомисар.  
 
Тя беше категорична пред bTV, че българското правителство не е знаело какво преговаря. 
 
"След като се опита да се измъкне, казвайки, че това е моя вина, смятам, че Трайков наруши иначе доброто си намерение да поеме отговорността", добави Кунева. 
 
Според нея българското правителство се е изложило по безпрецедентен начин в Европа, като е въвлякло ЕК "в някакви вътрешни доста подлички спорове".  
 
"Тази последователна политическа подлост непрекъснато да се обвинява някой друг, да се търси някой друг виновен", заяви Кунева, като добави, че  няма друга страна, която да е хвърлила вината върху някой друг или върху ЕК заради АСТА.  
 
Според нея отговорност за всичко това носи премиерът Бойко Борисов. И за пореден път повтори, че Комисията еднозначно и категорично е формулирала, че тя че няма никакво участие по АСТА. 
 
Относно очакванията сдружението "България за гражданите" да стане партия, Кунева заяви, че не може да го обещае на 100%, но ставала все по-решителна. 
 
"Аз участвам в политически битки "за". Ако направя партия, ще го направя не заради ГЕРБ", а заради хората, които ми повярваха и се чувствата непредставителни", обясни намеренията си Кунева. По думите й има очаквания тя да направи партия. 
 
"Партията идва тогава, когато има цел и когато има отчетлива нужда за представителство на тези хора. Аз съм все по-решителна след атаките, които са отправени срещу мен, които идват най-вече от г-н Борисов", заяви Кунева и добави, че знае колко го е страх. 
 
По думите й позицията на политически балансьор, която й отреждат социологическите проучвания като четвърта сила, ако оглави партия, не я блазни. 
 
"ГЕРБ е балансьор, балансира между интересите на ДПС и собствените си интереси. Балансира с БСП по други важни въпроси. Това ги задържа на власт", заключи Кунева. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
1
 
7
 
! Отговори
бондюел преди 12 години
аман от партии,готови да опоскат,това което е останало от тази държава.
171
4
 
2
 
! Отговори
skanager преди 12 години
g. kuneva pravete kakvoto mojete , kucheta vinagi shte lajat, ima v bulgarija i normalni xora.gospod sas VAS.
170
0
 
1
 
! Отговори
tinko преди 12 години
kakvi sa tij bonuse be,za6to na obiknovenij rabotnik nikoi ne da va bonus pone 500 lv a na 6efkata na kasata 12 000 tova sa ot parite na trude6tiqt se 4ovek.za tova boiko pederast4a gadno pomisli kak upravljva6 6ibanata darjava.
169
12
 
18
 
! Отговори
qwer преди 12 години
"Б-я на гражданите",а селяните на коя държава остават бе *** червена,да не би да ги изриташ в Габон да секат дървета по джунглите ? Дали се намират още *** в Б-я които да се заглеждат в пируетите на тази гадна червена твар която би продала и родната си бабука заради власта на парите ?
168
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
крият ги бесепарчетата от днес бг
167
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Къде са коментарите?
166
4
 
7
 
! Отговори
ачо от факултета преди 12 години
гласувах за тая за еврокомисар а тя подло остъпи мястото си на тони фарма в европарламента. това се нарича предателство към гласоподавателите госпожа париба.
165
7
 
19
 
! Отговори
az esm преди 12 години
Извинете ме за първосигналния рефлекс,но защо ли ми иде да и се изплюя на очилата.....
164
5
 
14
 
! Отговори
марти преди 12 години
Дерзай Кунки,в България дал Бог достатъчно...маймунки!!!Ама дано с времето да са...понамалели,че в противен случай още дълго време ще трябва да се наслаждаваме на...противната ти,двулична и самодоволна физиономия!!!
163
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не може, при него и най-приближените му ценностната система е изродена, няма ги понятията "морал", "чест", "доблест", "достойнство", "справедливост" , не различават "лъжа" от "истина" и от тоя сорт нещаедни мачлета, лентички и станишев му се мерджелеят из мозъка
162
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не съм особен фен на Борисов, но ако тая му е алтернативата - Бойко получава твърди 4 гласа от моето семейство!
161
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не забелязвате ли, че поръчковите медии насила ни натрапват тази никаквица, като алтернатива на досегашните управления. Тези измамници отсега гласят тази "дама" за бъдещия парламент. Хора, не се доверявайте на поредната политическа гимнастика да се наложи комунистическа притурка, под прикритието уж на нещо ново. Не забравяйте, че тази жена беше лансирана от крадец 1 в РБ, който заяви пред Кеворкян, че не иска нищо от България, а я взема цялата. Не вярвайте на тази другарка!
160
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КУНЕВИЦА ЩЕ ЯХНЕ ВЪЛНАТА НА ГЛУПАЦИТЕ! На България не й трябва френска ***!
159
5
 
14
 
! Отговори
До 181 преди 12 години
Заплатата на изкривената ти госпожа засяга целия български народ, защото заради тлъстата френска заплата всяко едно семейство в държавата понесе загуби! Криминалното и ненужно (доказано!) спиране на двата реактора нанесоха страшен финансов удар на страната! И доставиха голяма радост на френските й работодатели! Гнусна си е женицата!
158
9
 
5
 
! Отговори
до 183 преди 12 години
Ти си пълен *** явно ти харесва да правиш цял живот френски ласки на мутри и полицаи, ех защо не може земята да се отвори и да ви погълне всичките до един и тогава да разкрива устата на ***......Като мъжът и е комунист...какво....Боко-Тиквата цял живот е работил и продължава да работи за тях!
157
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз ако направя партия щея направя щото Гоце и Доган ми обещаха 10 цифрена сума а ние чистокръвните комунисти и убийци на БГ-интелигенцията си държим на думата НОВА ТРОЙНА КОАЛИЦИЙКА И БОЙКО Е АУТ ДАМУ МИСЛЯТ ПОСЛЕ МАЛКОТО ОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ ГАРАНТИРАНО ОТ Миглена Пръмова-Кунева що не каже нещо за бившето ТЪМНО ЧЕРВЕНО МЪЖЛЕ И НЕГОВИЯ КЪРВАВО ЧЕРВЕН БАЩА(аец,аец,аец,аец козлудуй а вище саркози какво прави по въпроса)Българоубийца не тъй срам да са показваш с тая РАЗКРИВЕНА УСТА *** ГАД
156
1
 
11
 
! Отговори
Бобсън преди 12 години
Присмял се Хърбел на Щърбел!
155
9
 
8
 
! Отговори
до 179 преди 12 години
Това не е важно, защото тези пари не излизат от нашата хазна. Заплата на г-жа Кунева засяга нея и семейството и. Ти се интересувай от твоята заплата и се моли да я получаваш.
154
7
 
18
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
КУНЕВА...КАЖИ И НЕ ЛЪЖИ...:- КОЛКО ТИ Е МЕСЕЧНОТО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ ОТ "ПАРИБА-БАНК"... И КЪДЕ СИ ПОДАВАШ ДАНЪЧНАТА ДЕКЛАРАЦИЯ... В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ДРУГАДЕ...???- КАК СИ ОФОРМИ ОТПУСКАТА В ПАРИБА-БАНК...?- ОНАЗИ СЪЩАТА БАНКА КОЯТО ФИНАНСИРА РУМЪНСКАТА АЕЦ-ЧЕРНА ВОДА... И ЗАРАДИ КОЯТО БАНКА ТИ ЗАТВОРИ ПЪРВИТЕ ЧЕТИРИ РЕАКТОРА НА КОЗЛОДУЙ..., ПРОИЗВЕЖДАЩИ "БЕЗСРАМНО ЕВТИНА... ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ СПОРЕД МИНИСТЪР ТРАЙЧО... - КОЛКО ТИ Е БОНУСА ЗА ЗАКРИВАНЕТО НА КОЗЛОДУЙ, ТА ТОЧНО ДНЕС ВНАСЯМЕ 400 Mw ТОК ОТ ФРЕНСКО-КУНЕВАТА "ЧЕРНА ВОДА"...
153
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На снимката се виждат старите ***, но не виждам ОЛИМП-ийските надежди на Мадридския мошеник.