До петък добрият Дянков, от понеделник лошият Цветанов

Борисов за бонусите на заседанието на правителството
Обновена: 3 мар 2012 17:31 | 3 мар 2012 17:31, Елка Василева
141
До петък добрият Дянков, от понеделник лошият Цветанов
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов е получил задача от премиера Бойко Борисов - да предлага структурни промени в кабинета от понеделник, ако има висши държавници, които не са върнали получени през миналите две години бонуси. Това става ясно от стенограмата на Министерския съвет от заседанието в сряда, 29 февруари, публикувана днес.

“До петък изпълнението на тази задача възлагам на вицепремиера Дянков, а от понеделник подготовката на структурни промени в парламента, ако има неиздължил се - на вицепремиера Цветанов. В случая имате възможността с добрия Дянков да се справите до петък, в понеделник ще е лошият Цветанов”, казва премиерът Бойко Борисов на заседанието на министрите в сряда.

За бонусите на областните и заместник-областните управители пък отговаря секретарят на Министерския съвет Росен Желязков, става ясно от стенограмата.

Още по темата

На правителственото заседание Бойко Борисов заяви, че всички министри, заместник-министри, областни управители и началници на политически кабинети, които са получили бонуси за работата си през последните две години, трябва да ги върнат в срок до петък. Той беше категоричен, че в условията на криза няма да вземат допълнителни пари.

Премиерът призова парите от бонуси да бъдат върнати и от предишния кабинет, който по думите му "в пъти повече са взели от нас".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това правителство се държи като ударен самолет. Оглеждайте се , защото не се знае къде ще се разбие.
43
1
 
6
 
! Отговори
до 65 преди 12 години
Той премиера да вземе да направи нещо за теб-например безплатно регулиране на щуромера ти.
42
0
 
14
 
! Отговори
до 65 преди 12 години
Сега остава да кажеш какво точно е направил за хората!!!!!
41
2
 
22
 
! Отговори
ние преди 12 години
вярвате ли че боко не е знаел че се раздават боноси - и сега се прави на велик .
40
3
 
22
 
! Отговори
лошият Цецо преди 12 години
Пожарникарят: на всички взели бонуси, лошият Цецо ще им вземе бонусите за себе си, за следващия апартамент!
39
0
 
6
 
! Отговори
lyka преди 12 години
dobria i lohia policai znaeme vi igrite samoce nie obednavame a vie stavate po bogati
38
1
 
22
 
! Отговори
ЗИГ ХАЙЛ БОЦ преди 12 години
ХАЙЛ БОЙКО! И ТОВА ДОЖИВЯХМЕ. ДОСЕГА СЕ ДЪРЖЕШЕ С ДЕПУТАТИТЕ И С МИНИСТРИТЕ КАТО С ДЕЦА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА.ОТ СЕГА КАТО ЩУРМБАНФЮРЕР С КОНЦЛАГЕРИСТИ. КАКВО ЛИ НИ ЧАКА ОТ ТИЯ НЕНОРМАЛНИЦИ.
37
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахаха, клоуните от цирк ГЕРБ почнаха да го играят представлението "доброто и лошото ченге".
36
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТАКА НЕ СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА! РАЗДАВАЛИ БОНУСИ, ПОСЛЕ СИ ГИ ИСКАТ.......СМЕШНО Е!
35
0
 
10
 
! Отговори
дзвер преди 12 години
51-ви, кое обещание, че те станаха толкова много, та не мож им хвана края.А кога сутрин обещае едно, по обед се врътне малко, а вечер се обърне като фурнаджийска лопата?Тоз Рапонь си мисли, че сите сме проЗти като него.Тоя, дето подслушва целия висш апарат, барабар с министрите се прави на "ни чул , ни видял".Да си хване главата за ушите и да я фрасне в земята...
34
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По време на 3ната коалиция всички вземахме 13та заплата, имаше и работа за всички. Когато ГЕРБ постигнат това - ще си върнем 13тата заплата за 2008ма!
33
0
 
26
 
! Отговори
Пенсионер преди 12 години
След като Бойко призовава и тези дето са получили бонуси от Тройната коалиция- питам: Дали важи и за мене пенсионера, където през м. декември 2007 година ми дадоха 13 пенсия. Все пак това си е бонус, а през лятото на 2008 година ми индексираха пенсията.Къде да ги върна тези бонуси?Трябва да изпълняваме заповидите на Б.Б. ивначе ще ни уволни от понеделник и ще ме даде на Цецо - крадеца.
32
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мале, ако има по некомпетентен да избира хора за държавната администрация от Боко - то това е Цоко....
31
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това ,че онези били взели не доказва ,че вие не сте взели ---ама понежи ваз хванаха и веднага почвате ---и онези взеха...и онези не сме само ние и онези.....и онези....Ама и вие доидохте с лакти и колена за бонусчетата --- признаите си де ???? Като ви набараха ,ами ще ги вьрнем ,ама ако не ви бяха набарали ,,,взимаи парите и бягаи,, Па и ви са толкова сладки паричкщите ,че законче искате да си ги озаконите , ако е за нещо друго закон няма ,ама щом ви е за кяра сте много експедитивни.
30
0
 
11
 
! Отговори
Командира преди 12 години
Бойко готви изнеди за върналите бонусите в срокПо списък ще бъдат наградени с медал "За заслуги към политическата власт".Те това е награда какви са тези парични средства. На война като на война - има си медали, за най-заслужилите и ордени.Един командир на танкова рота отговаря за 60 войника и техника за 13 млн лева, а не му даваме бонуси. Да не говорим за летци, ракетчици, моряци за каква техка отговарят и за колко човека, а са само на една заплата.Разликата е че не са политически лица
29
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
браво
28
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако ББ спази обещанието си , ще гласувам за ГЕРБ!!!
27
1
 
10
 
! Отговори
Десен преди 12 години
Някой ще каже ли в крайна сметка колко са тия бонуси и за какви пари става въпрос.Цялата държава вече няколко дни се занимава с някакви смешни бонуси, това е висша форма на популизъм присъщ на крайно леви политици.А нали ГЕРБ претендират за дясна партия.Ако не беше толкова жалко за наша сметка и на наш гръб щеше да е адски кумично и забавно
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Как ще застанат на този празник довечера и ще оскверняеат името на Ботев и Левски???
25
2
 
22
 
! Отговори
спонсор на МВР преди 12 години
Не се оставяйте да ви лъжат! И Дянков, и пожарникарят и Цецо Лажецо са лоши!