Делян Добрев – един министър на 33 години

Бившият депутат от Хасково наследява Трайков
Обновена: 16 мар 2012 14:56 | 16 мар 2012 10:10,
243
Делян Добрев – един министър на 33 години
Делян Добрев. Снимка: Impact Press Group

Делян Добрев ще е новият министър на икономиката и енергетика, съобщи премиерът Бойко Борисов.

Той беше заместник на подалия оставка Трайчо Трайков с ресор енергетика от 18 май 2011 година.
Делян Добрев е роден през 1978 г. в Хасково. През 2002 г. се дипломира като икономист в Wesleyan University, Мидълтаун, Кънектикът, САЩ.

Специализирал е счетоводство и финанси в Лондонския университет по икономика и политически науки.
Добрев е експерт по управление на европейски проекти, финансово и данъчно законодателство.
Професионалната му кариера започва в консултантската компания KPMG в Торонто, Канада и Нютон Финанс Мениджмънт Груп – София, България. 

След завръщането си в България Добрев работи в Областната управа на област Хасково и като ръководител проекти с европейско финансиране в Агенцията за подпомагане развитието на малкия и средния бизнес, Районен съд – Хасково, Алианс за регионално сътрудничество и развитие и други.

До назначаването си за заместник-министър е народен представител, член на Комисията по бюджет и финанси и на Комисията по икономическа политика, икономика и туризъм в парламента, където е избран за заместник-председател.

Още по темата
Кандидатурата на Добрев за икономически министър предстои да бъде одобрена от парламента. Структурни промени във ведомството няма да се правят.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още по темата: делян добрев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
1
 
12
 
! Отговори
ТЯ преди 12 години
Професионалната му кариера много дълга...за толкова кратко време с толкова завиден стаж и 3-4 работодателя
184
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Стакива управленци не ми се мисли , какво ни чака за напред ! Само луд може да вярва , че нещо ще се оправи !
183
17
 
3
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 12 години
VIVA Бойко, VIVA ГЕРБ, мачкайте *** наред !!!
182
1
 
33
 
! Отговори
Житан преди 12 години
Следващия министър го потърсете в детскта градина г-н премиер!
181
1
 
17
 
! Отговори
??2 преди 12 години
Какво прави министъра на икономиката като се знае , че в България няма такава,а енергетиката управлява Боко?Просто е излишен.
180
2
 
25
 
! Отговори
джонатайка преди 12 години
Винаги трябва да се дава път на младите,но в случая момченце на 33 години въобще не му е мястото като министър на икономиката.Просто големите международни енергийни лъвове ще го смачкат като муха.
179
7
 
6
 
! Отговори
ФФ преди 12 години
ДО 164ЕСТОНЦИТЕ СА ХОРА ДРУГО КАЧЕСТВО НЕ ГИ СРАВНЯВАЙ С НАШИТЕ ПРОСТИ ЧОБАНИА И ИМАТ ДУПЕ ЗАЩОТО МНОГО ОТ ТЯХ СА ВОЮВАЛИ СРЕЩУ РУСНАЦИТЕ И ТО В ЕЛИТНАТА ДИВИЗИЯ СС "ВИКИНГ"
178
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки следващ път на избор е по-лош от предходните и така до никъде. И при гербаджиите изглежда надеждите ни отидоха напразно на вятъра. Разочарована и възмутена искам да се махна от България, която така много обичам.
177
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поне да бяхте му избърсали жълтото около устата!Какъв министър е тоя??????????????????/
176
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя ботокс ли си е сложил в устните или Боко му е шибнал една :)
175
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Wesleyan University - private liberal arts college in Middletown___________________________________________________ГолЕм икономист :) завършил университет по искуствата
174
0
 
6
 
! Отговори
06TE EDIN SELQNDUR преди 12 години
I TOZ DE4KO LI 6TE NI OPRAVI ENERGETIKATA??SMQH V ZALATA!! QSNO E EDNO, O6TE EDIN POSLU6KO I POSLE 6UT V ZADNIKA....DOKATO SE NALAPAT SEGA6NITE KRADCI..nQMA 6ANS BULGARIQ S TEZI SELQCI V UPRAVATA, PROSTI NO AKTIVNI ZA VLAST!!
173
0
 
30
 
! Отговори
работещ преди 12 години
Това ли пичлеменце ще бъде министър на икономиката и енергетиката? И ще отстоява българския интерес пред путинците за АЕЦ Белене, за Южен поток, за цената на газа? Това ли ще предприема пазарни мерки за стимулиране и регулация на икономиката? Поучило (завършило ли?) в някакъв канадски университет, уж било в KPMG Торонто (като стажантче за месеци ли?), после - хоп, скочило в Хасково. И кога направило специализация във Великобритания като на 24 г. вече било директорче в община Хасково?Посллушниче.
172
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На тоя проверихте ли му дипломата, да не се окаже Калин и той? Или Боко умишлено поставя ново бушонче да се направи пак на мъж след няколко месеца. Защото на главните виновници за трагичното състояние на държавата -Дянков, Цветанов и Младениов не моне да посегне - те са му спуснати отгоре и не са му в юрисдикцията
171
3
 
37
 
! Отговори
Nemeca преди 12 години
До 179Смея се, защото и аз съм завършил в Германия преди 6 години, знам 3 чужди езика. Работата ми е такава, че компютрите са ми ежедневие. Но ела в Германия да видиш дали има по високите етажи на властта такива младоци. Та в Германия министъра на финансите е 70 годишен. Сигурно германците са най-простия народ на света и затова оставят бански старчета да управляват. Нищо лошо няма в младостта, но за да се натрупа опит си "требе" стаж. Недей ми обяснява, че университета те прави специалист.
170
1
 
15
 
! Отговори
Хуан Минглу преди 12 години
Поредната *** - бушонче... Чудно ми е какво ли са му обещали в замяна...
169
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а дали са се сетили да му проверят дипломата от Wesleyan University, Мидълтаун ?
168
1
 
4
 
! Отговори
Швейк преди 12 години
до 179, стига бе направо ме разстрои. Ти говориш за идеални условия на рабора. Сега си поеми въздух и си повтаряй на глас къде се намираш.
167
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Смей се като ти е смешно! Докато следват в чужбина, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО имат стаж и не са паднали от облаците. Там се учи практика. Тази теория, която изповядвате, е изгодна за нагласилите се предварително. Конфликтът опитни-и млади го преживях, когато постъпих на работа и най-младият ми водеше с 15 години. Аз знаех езици, компютър, много други неща, които се дължат на разлика в обучението на поколенията.Ако знае какви са му целите, ще намери хората и ще ги организира.Нека се справи!
166
1
 
12
 
! Отговори
Швейк преди 12 години
наистина богат опит, хайде всички... "вчера в детската градина ток удари двама трима"