Делян Добрев – един министър на 33 години

Бившият депутат от Хасково наследява Трайков
Обновена: 16 мар 2012 14:56 | 16 мар 2012 10:10,
243
Делян Добрев – един министър на 33 години
Делян Добрев. Снимка: Impact Press Group

Делян Добрев ще е новият министър на икономиката и енергетика, съобщи премиерът Бойко Борисов.

Той беше заместник на подалия оставка Трайчо Трайков с ресор енергетика от 18 май 2011 година.
Делян Добрев е роден през 1978 г. в Хасково. През 2002 г. се дипломира като икономист в Wesleyan University, Мидълтаун, Кънектикът, САЩ.

Специализирал е счетоводство и финанси в Лондонския университет по икономика и политически науки.
Добрев е експерт по управление на европейски проекти, финансово и данъчно законодателство.
Професионалната му кариера започва в консултантската компания KPMG в Торонто, Канада и Нютон Финанс Мениджмънт Груп – София, България. 

След завръщането си в България Добрев работи в Областната управа на област Хасково и като ръководител проекти с европейско финансиране в Агенцията за подпомагане развитието на малкия и средния бизнес, Районен съд – Хасково, Алианс за регионално сътрудничество и развитие и други.

До назначаването си за заместник-министър е народен представител, член на Комисията по бюджет и финанси и на Комисията по икономическа политика, икономика и туризъм в парламента, където е избран за заместник-председател.

Още по темата
Кандидатурата на Добрев за икономически министър предстои да бъде одобрена от парламента. Структурни промени във ведомството няма да се правят.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още по темата: делян добрев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
13
 
! Отговори
фръцла преди 12 години
Подигравка е това назначение, но подигавка за нас. А на въпроса защо аджеба се е върнал от Торонто и отишъл в Хасково да работи, трябва да го попитаме да видим какво ще отговори.
104
2
 
21
 
! Отговори
Още една нула преди 12 години
Още една нула в нулевия кабинет на зануления пожарникар!
103
8
 
1
 
! Отговори
Anon преди 12 години
@101 - казармата, казваш? Това ли според теб е институцията която подготвя един специалист по икономика и индустрия? Още те е яд че си су губил времето там, признай си :)
102
3
 
17
 
! Отговори
тиквата на тиквата преди 12 години
Искаме тиквата на тиквата!
101
18
 
7
 
! Отговори
така си е за жалост преди 12 години
За българина има нещо гнило във въодушевлението и младостта. Веднага го застигат визии за орален секс и подкупи. Така е, защото чуждото въодушевление и житейски успехи го боцка като трън в седалището. Защото въодушевлението е друго равнище, доста по-високо от оцеляването: въодушевлението е насочено към нещо положително.Друго си е да си седиш в мизерната кочинка и да ругаеш анонимно всичко и всеки.
100
3
 
21
 
! Отговори
зрител преди 12 години
Дали са му проверили истинността на дипломите? Че се нагледахме на калинки....Тоя връщал ли е бонуси?
99
29
 
8
 
! Отговори
солидарен с 91 преди 12 години
Успех на Делян !!! (като попрочетох малко коментари не мога да се сдържа и да не им кажа на всички озлобени шушумиги - *** OFF )
98
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Оф, няма ли да нападаме вече Германия, или някоя подобна европейска държава, да ни поробят и да се свършва...
97
7
 
18
 
! Отговори
Лисан преди 12 години
Още един чужд агент значи. И той ще ни оправи като Милен Велчев и Дянков. Видя ли аз, че някой министър е завършил в чужбина, ясна ми е работата. Изпратили са го обратно в България, за да граби.
96
4
 
1
 
! Отговори
Fen na ETAR VT преди 12 години
" ... във хасково на гарата наливахме се ние, обилно с бира астика, за да може Етър пак да бие"91 година ги разбихме тез *** и им показахме ,ч е "... там дето са Болярите, всички други са ***!"ПС. цитираната песен на агитката се пее с мелодията на шотландската народна " For auld lang syne""
95
5
 
13
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 12 години
...ТОЯ Е ДИВА ШМАТКА..БАЦЕ КВИ СА ТИЯ БЕ....!
94
5
 
24
 
! Отговори
Брокер преди 12 години
Този ако е толкова голям финансист нямаше да се занимава с България и да работи в Общината в Хасково а щеше да си върти милоните на борсата и да го бара на плажа в Маями.Ама явно не е.
93
7
 
18
 
! Отговори
156516516616511 преди 12 години
Маджо, Маргините, Митьо очите сменят Трайков, Дянков,Мирослав Найденов и Константинов. Начело на Б. Борисов - тъпата мутра, да живее Герб, България - фалира
92
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Младежът роден 1978 година, завършва през 2002 година и става напрво директор, видно от биографията му. Работил нещо по някакви проекти, е как може да е специалист по счетоводство, финанси, финансово и данъчно законодотелство без практика? За да е специалист му трябва минимум 5/пет/ години практика, по всяко едно направление, а той има-няма и 8 съсе специализациите, когато не е работил. Такъв не може да подреди и документи, дори за чистач не става, защото не е ходил в казармата.
91
7
 
19
 
! Отговори
работещ преди 12 години
ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ, тове пичлеменце на снимката горе - Делянчо е като МАЛОЛЕТНО КОПИЕ НА ВЪРХОВНИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ ОТ НДСВ МИЛЕН ВЕЛЧЕВ И НИКОЛАЙ ДОБРЕВ. Помните ли ги? Освен това, ДОСЕГА Е БИЛ ЗАМЕСТНИК НА ТРАЙЧО, ПАПАЛ Е СЪЩИТЕ СРЕДСТВА ОТ ДМС КАТО НЕГО (55 000 лв. тая година, ако не се лъжа). Приказките на Борисов, че в министерството им имало много започнати дела, но никакви завършени СЕ ОТНАСЯТ С ВСИЧКА СИЛА И ЗА ДЕЛЯН. Откъде тогава Борисов знае, че щял "да се справи много по-добре"? ЛАПАЧИ!
90
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това назначение за пореден път показва, че никой сериозен професионалист не ще да става министър при ББ.
89
18
 
20
 
! Отговори
Българска му работа преди 12 години
Ейй няма угодия!Ако е стар и изпече, се почва:"Ами тоя е номенклатурчик, бивш комунист, изпечен мошеник и т.н...и т.н......"Ако е млад, необременен и незабъркан в ***, пак се почва:"..ами тоя е много малък, ама кой е баща му, ама дядо му, баба му..."Спрете се бре неразумний!Засрамете се!
88
26
 
11
 
! Отговори
ХАсковлия преди 12 години
Успех на Делян !!! (като попрочетох малко коментари не мога да се сдържа и да не им кажа на всички озлобени шушумиги - *** OFF )
87
6
 
9
 
! Отговори
Един Българин преди 12 години
Деляне, внимавай с руските проекти!!! Особено с Белене и да не вземеш да строиш Бургас-Гюмюрджина!
86
25
 
12
 
! Отговори
БУРГАС преди 12 години
А не можете ли да допуснем, че макар и млад този човек ще се справи?Или типично по български първо ще го оплюем?На нас май няма как да ни се угоди, ако е стар ще кажем, че със стари к......нов бардак не се прави, ако пък е млад ще кажем, че е твърд млад и нищо не разбира, еми какъв да дойде тогава?