Делян Добрев – един министър на 33 години

Бившият депутат от Хасково наследява Трайков
Обновена: 16 мар 2012 14:56 | 16 мар 2012 10:10,
243
Делян Добрев – един министър на 33 години
Делян Добрев. Снимка: Impact Press Group

Делян Добрев ще е новият министър на икономиката и енергетика, съобщи премиерът Бойко Борисов.

Той беше заместник на подалия оставка Трайчо Трайков с ресор енергетика от 18 май 2011 година.
Делян Добрев е роден през 1978 г. в Хасково. През 2002 г. се дипломира като икономист в Wesleyan University, Мидълтаун, Кънектикът, САЩ.

Специализирал е счетоводство и финанси в Лондонския университет по икономика и политически науки.
Добрев е експерт по управление на европейски проекти, финансово и данъчно законодателство.
Професионалната му кариера започва в консултантската компания KPMG в Торонто, Канада и Нютон Финанс Мениджмънт Груп – София, България. 

След завръщането си в България Добрев работи в Областната управа на област Хасково и като ръководител проекти с европейско финансиране в Агенцията за подпомагане развитието на малкия и средния бизнес, Районен съд – Хасково, Алианс за регионално сътрудничество и развитие и други.

До назначаването си за заместник-министър е народен представител, член на Комисията по бюджет и финанси и на Комисията по икономическа политика, икономика и туризъм в парламента, където е избран за заместник-председател.

Още по темата
Кандидатурата на Добрев за икономически министър предстои да бъде одобрена от парламента. Структурни промени във ведомството няма да се правят.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още по темата: делян добрев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
3
 
6
 
! Отговори
добричък преди 12 години
Пожелайте му успех и да се услади на руските газови ***! ***!
124
3
 
6
 
! Отговори
оооох преди 12 години
майко мила, откъде ги измисляте тези бе .... скръб, пълна скръб, чак вече ми се плаче
123
10
 
3
 
! Отговори
ХАсковлия преди 12 години
Айде злобари, бая се разпенихте, по кротко ше получите някой инфаркт от завист и злоба :))) VIVA GERB !!!
122
2
 
10
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 12 години
ИКОНОМИКА НЯМА, А В ЕНЕРГЕТИКАТА СА ТОП КРАДЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА.НА КАКВО ЩЕ Е МИНИСТЪР ТОЗИ ЧОВЕК ? НА КАКВО ???????????
121
2
 
13
 
! Отговори
гневен! преди 12 години
Ама каква младост - какви 5 лева, бе! Не ви ли писна да сте опитни мишки на разни ***??? Сериозно ли гледате на това същество като на министър на мегаминистерство ! Айде, че ми писна от "благородни" ненормалници!!!!!!!
120
0
 
1
 
! Отговори
Хасковлия преди 12 години
До 125 - фена на Етър - човече, освен, че си много ***, но доста ти хлопа дъската, :) Айде бъди здрав и върви да си допиеш бирата :) И да не си забравиш хапчетата :)))
119
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Писна ни от малоумното управление което закопава държавата повече с всеки изминал ден!!!
118
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На 33 години - икономически министър ? Защо не казват какво е работил преди да стане депутат ? Как искате да се оправим ? НЯМА КАК освен АТАКА да дойде на власт
117
5
 
4
 
! Отговори
топала преди 12 години
по добре делян пеевски *** боко
116
2
 
12
 
! Отговори
жижу преди 12 години
много дипломи много нещо.хайде да не се надлъгваме а да проверим в бюрото по труда колко лица има с по 2-3 дипломи без работа и то със сериозен стаж до момента и не могат да си намерят работа като продавачки дори... санитарката във фирмата където работя е икономист и финансист с поне 20год. стаж като главен счетоводител но грешката и е че не е крала през това време и в момента всяка сутрин изхвърля коша и мие пода в кабинета ми.честно ви казвам неудобно ми е много е уважавам и ме боли ужасно
115
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
пишете кои са майка му, баща му, чичо му ...че да ни стане ясен произхода на кадърността му
114
1
 
3
 
! Отговори
FEN na ETAR VT преди 12 години
На Хасковлията 119 ще му кажа - ти май се един от тези, дето им направихме меки галвите, а? Малко ви беше, чалгари. Следващия път ще е повече! ;-)
113
3
 
12
 
! Отговори
12654165165161 преди 12 години
Само *** психично болен, или пълен *** може да напише нещо положително за Герб. *** са неграмотни, вярно лудите не са по психиатриите защото няма с какво да ги хранят но не са и пред компютрите. Остават ***, за съжаление все още има такива в България. ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ НЕ СА ОБИКНОВЕНИ ***, ТЕ СА ПЪЛНИ, ЗАВЪРШЕНИ ТАКИВА
112
1
 
8
 
! Отговори
до № 104 преди 12 години
Анон, в казармата старшината следи работата на войника по почистването на спалното, коридора, тоалетната. Ако не почиства добре, непоряд, не по реда си, отново да чисти! Как ти дойде на ум икономиката? Младежа от Хасково да не е бил собственик на мандра, железарска работилница, сергия на женския пазар? Каква икономическа практика има? Ръководител? Без да знае кое как се прави? Направо и веднага шеф? От такива...
111
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боже, спаси ни от този нахален дебеловрат натрапник, че край нямат неговите изцепки, а ние живеем все по-зле и по-зле!
110
1
 
23
 
! Отговори
Ужас преди 12 години
"От 2002 г. до 2004 г. е бил директор на дирекция в областна администрация - Хасково (2002-2004)."Добре де, аз сериозно се чудя и пита, как се става директор на дирекция на 24 години?!? Някой има ли обяснение? Та той тогава е завършил! Има ли го някъде другаде по света да се става директор на 24 години!?????
109
1
 
14
 
! Отговори
Питанка преди 12 години
Много хубаво резюме са му направили на човека, ама не е важно къде си учили и работил, а какви дела си оставил зад гърба си. Незнам за чужбинско, но от собствен опит с Агенцията за подпомагане ... ще кажа, че това агенцията най-слабо усвояване на европейски пари. Бюрократщина и невъзможни условия за малкя и среден бизнес. Освен естествено ако не си със "свои" хора.
108
3
 
1
 
! Отговори
Haskovo преди 12 години
BRAVO na 112
107
1
 
11
 
! Отговори
xxx преди 12 години
Абе г-да управляващи, толкова ли няма хора с опит ми един сополанко на 33г. ще поеме толкова важен ресор. И от къде толкова опит...............да не е започнал кариерата си на 10г. като е завършил в САЩ, да не е хванал "богу за рогу", . Станахме смешна държава със управляващи - смешници. Народе докъде я докарахме...........
106
15
 
7
 
! Отговори
Хасковлия преди 12 години
Не съм очаквал, че по форумите е пълно с *** и ***, абе *** таквиз пожелайте му успех на момчето бе ! А пък ако не може да се справи тогава критикувайте, в рамките на добрия тон. Загубена работа, понякога ме е срам, че съм българин, от такива злобни мекерета - каква е тая злоба , каква е тая ненавист,опомнете се ей ... квичите като бясни *** ! А на фена на Етър ше му кажа - върви ако не са ти изписали хапчета да ти предпишат,че си много зле,ама и ти не предполагаш колко си зян:)