"ДимКа" на Димитър Стоянов и Капка Сидеров цепи "Атака"

Майка и син още мислят име на партията, която ще се роди в неделя
Обновена: 22 мар 2012 09:53 | 22 мар 2012 09:52,
42
"ДимКа" на Димитър Стоянов и Капка Сидеров цепи "Атака"
Майка и син още мислят име на новата си партия. Снимка: Булфото

20 общински структури на "Атака" се цепят от Волен Сидеров и отиват в новата партия на доведения му син Димитър Стоянов и доскорошната му спътница в живота Капка Сидерова.

"Десетки други симпатизанти на националистите също се канят да станат последователи на новото движение. Причината – хората били разочаровани от "Атака", обяви Стоянов пред bTV.

Още по темата
"Амбициите на всички нас е да не се зачеркват усилията, положени досега", коментира той и обясни, че разцеплението в "Атака" е било в резултат на лошия за партията изход от последните избори, а личните драми в семейството на Сидеров са били една малка част от проблема.

"Проблемът ескалира, когато се видя, че "Атака" не може да вземе 4% от гласовете - т.е. ако не се промени нещо, няма да влезе в следващия парламент", поясни евродепутатът.

Димитър Стоянов не беше категоричен в отговора си на въпроса дали той ще оглави новата политическа формация.

"Очаквам да ме изберат за председател, но това още не е решено. Засега ще бъде направена първа стъпка към учредяването на партията и ще се съобщи нейното име", каза Стоянов, отхвърляйки появилите се в медиите имена като Съюз на свободата или Национален патриотичен съюз.

"Името е избрано така, че да показва идеите на партията. Няма да е близко по звучене до "Атака", увери той.

Димитър Стоянов поясни, че новата партия няма да е на всяка цена срещу правителството. Дори напротив – ще се стреми да го подкрепя, доколкото политическите възгледи на двете страни го позволяват.

"Прагматичният подход в момента е да има стабилни правителства, да не се предизвикват излишни сътресения – затова бихме подкрепили управляващите", завърши евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
22
 
! Отговори
ИМЕТО ЩЕ Е 'ПУХ преди 12 години
ПОМАЛКО И ОТ ДВАМАТА - ПУ*КА И ***
17
0
 
14
 
! Отговори
aaa преди 12 години
неее Национален патриотичен съюз. без такива !!! Никакви националисти не са тези нито патриоти!!! и съюз не е майка и гладното и синче... и ако са националисти и патриоти то 100 % трябва да са против настоящото правителство ,защото то е против народа и страната,никой нормален националист няма да гласува за тия паляци :) Национален Фронт за Спасение на България - ето това е патриотична партия ! :)
16
3
 
1
 
! Отговори
Bruder преди 12 години
До Schweizer- Защо ми звучи ката Schwester? Виж този, смесването на белия човек с хомо-мутанти на човешкия род и други *** не е за радване!Може би имаш някакви сексуални отклонения и мераци за животинскси секс, че защитаваш перверзии вместо да пазиш висшата култура и европейската цивилизация/дали я имаш нещастнико?/.
15
0
 
13
 
! Отговори
Белчо преди 12 години
ЕЕиии Тарикат-Митак по-добре да я бяхте кръстили КаДим доста по-вече щеше да ви отива!
14
0
 
24
 
! Отговори
Иван Иванов преди 12 години
Тези *** са жив ***. Гледайте простотията българска до къде води. Абе пичуви от къде ще вземете пари да питам аз за тази партия, за обиколки из страната, за разходи и разходи ааааа ? Кой отново и отнова си прави *** с БГ народа. Вие сте толкова ясни, че няма накъде повече. На изборите дали и всичките Ви роднини ще гласуват за Вас КАК МИСЛИТЕ БЕ ?
13
2
 
13
 
! Отговори
Наакан националист преди 12 години
Атака1 е на Волен Сидеров Бардака,а Атака 2 на Митко Бордея ли ще е?
12
3
 
19
 
! Отговори
Учредител преди 12 години
Това продажно и коварно *** му се приискало да стане председател на партия! Волене, как го отгледа този неблагодарник? Ами че той фъфли и няма кармата за водач на патриоти...Интерес-чия, промъкнал се в АТАКА за "гювеча"!И други имаше такива/Славчо бандита,напр./ и сигурно още има! Волене, обърни внимание на кадровата си политика защото там си най-слаб и половината те предадоха!И, възмездие трябва да има!Търси кадри в низовите организации-там са достойните синове на България!
11
14
 
10
 
! Отговори
Schweizer преди 12 години
Колкото и партите да създават, проблема е че национализма в същността си е античовечна, антихуманна, антипрогресивна идеология и вирее само сред мозъци, с най-ниско ниво(почти животинско) на интелигентност, които могат по най-лесен начин да бъдат промити. Ако светът бъде изчистен от всякаква *** от рода на националисти, комунисти и релиозни фанатици, тогава би станало наситина едно по-добро място за живеене.
10
0
 
14
 
! Отговори
! преди 12 години
Че то остана ли за крадене?!
9
0
 
29
 
! Отговори
optimist преди 12 години
До тук бяха :) Моля следващата партия еднодневка да заповяда.
8
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За да направиш националистическа партия не трябва ли първо да си националист по убеждения?
7
1
 
34
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 12 години
"Майка и син още мислят име на партията, която ще се роди в неделя"...нали знаете какво се ражда от майка и син - изродче.
6
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МНОГО ПРОСТЕ ТОЯ МИТАК, АМА МНОГО !
5
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
уд, по-луд, най-луд, АТАКИСТЪ !
4
0
 
31
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Капка по Капка...Митак,Митак по Митак....карабатак
3
6
 
23
 
! Отговори
Доган и Местан преди 12 години
Ние също ще гласуваме за нея.
2
0
 
31
 
! Отговори
за 1 преди 12 години
Мите, стига бе.
1
44
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БРАВО НА КАПКА ,СИЛНА И УМНА ЖЕНА ,ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ