Капка до последна капка ще се бори за "Атака"

Сидерова разбрала последна за изневярата на Сидеров с Гаджева
Обновена: 17 яну 2012 16:02 | 17 яну 2012 10:40,
149
Капка до последна капка ще се бори за "Атака"
Изтече времето на семейството на Капка и Волен. Снимка: архив, Булфото

Ако има достойнство, Волен Сидеров трябва да подаде оставка. Това заяви Капка Сидерова пред bTV в коментар за семейно-политическата драма в „Атака“, която доведе до разрив в партията.

Тя категорично отрече твърденията, че е била обсебила „Атака“ и е разбила партията. Сидерова е категорична, че тя трябва да продължи да съществува, след като лидерът й се оттегли. Ако това не стане обаче, Капка имала и план „Б“.

Тя разбрала за изневярата на Сидеров от медиите, когато през лятото видяла негови снимки във вестник. В началото Волен отричал, лъгал, че обикаля структурите из страната, за да подготвя президентските и местните избори, а всъщност бил с Гаджева.

„В началото бях наранена. След това приех, че такива неща се случват в много семейства. Бяхме 20 години един тандем, една смазана машина. Това обаче се промени, след като се появи друга жена в живота му и отношенията се развалят“, разказа Сидерова.

Тя разбрала за Деница последна, след като това било групова тайна в парламента и в редакцията на партийния вестник. Все пак обаче тя се е опитала да спаси семейството си.

„Цяла година се опитвах да спася семейството си и да предотвратя последиците, които виждах, че очакват партията. За съжаление безуспешно. Когато един човек е политик, трябва повече да внимава с поведението си и да носи своята отговорност за последиците от това, което върши“, смята Сидерова.

Деница Гаджева била съученичка на Димитър Стоянов. Именно доведеният син на Сидеров я вкарал в политиката.

„Говорила съм с Волен, че това е огромна грешка. Навсякъде по света се случват такива неща.  Но любов, любов, но когато си политик, тогава ти поемаш отговорността и избираш едното или другото“, смята Сидерова и даде пример с Бил Клинтън и Доминик Строс-Кан.

Според нея обикновено такива истории са фатални за един политик.

„Тогава бях готова да простя в името на партията и на това, което сме създали“, призна още Капка.

Тя твърди, че отцепниците от „Атака“ не са напуснали заради нея, а по свои лични мотиви – заради промененото отношение на Сидеров към тях, което станало преди година.

Като причина за оттеглянето им Сидерова посочи и слабата предизборна кампания, която се провела с грешни послания. Отношение към кампанията имали, „както ги наричат в парламента тричленката“ – Павел Шопов, Деница Гаджева и Десислав Чуколов.

Според Сидерова оттук нататък партията трябва да продължи да съществува.

„В никакъв случай не се отказвам от партията. Това е все едно да се откажеш от детето си. На първо място трябва да се запази идеята, каузата на „Атака“. Смятам, че има място за такава партия. Дори името да не е „Атака“, категорична е Сидерова.

Още по темата

Това, че нейният лидер е допуснал някаква грешка, това не означава, че трябва да рефлектира и да унищожи цялата партия, смята още тя. Капка прогнозира, че до няколко месеца парламентарната група няма да съществува.

„Ако има достойнство, Волен Сидеров трябва да подаде оставка. Ако не го направи и тръгне да унищожава това, което е градил, то тогава това ще бъде видяно от всички. Аз не знам за какво той се бори всъщност“, е позицията на Сидерова.

Тя каза, че не би се борила за лидерския пост, а по-скоро партията да оцелее. Капка отхвърли тезата, че ГЕРБ се опитва да разбие „Атака“.

„ГЕРБ няма сметка да разбива „Атака“. Те имаха повече полза да имат добър партньор в политиката, какъвто ние бяхме две години", смята Сидерова.

Тя все пак призна, че има идеи за друга партия, но още разчита, че Сидеров ще подаде оставка.

„Той се промени, стана друг човек. Волен беше интелигентен и добър, в момента не знам какъв човек е вече", каза още Сидерова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
1
 
3
 
! Отговори
ЛЕГИОН преди 12 години
Махай се от Атака и от политическата сцена дърта,грозна паряснице,жадна да даде власта на синчето си въпреки природната му тъпота!!!!
120
1
 
4
 
! Отговори
Читател преди 12 години
Дали не е по-добре да спрете да ни занимавате с одисеята Волен-Капка- синът на Капка?! Вече не е интересно, има си съд и там Капка да се разбира с Волен! Тя стана една: Капка и синчето й се държат, все едно цяла България се върти около тях! Накрая ще стане като с БББ на Ж.Ганчев: Имаше БББ, имаше бая заможни хора като трапезата; сетне тези хора си повярваха ,че ще работят без Жорж и накрая всички вкупом хвръкнаха зад перилата. Дори си спомням,че Цв.Кънчев беше се намърдал с парите си там...
119
1
 
3
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 12 години
Типично по нашенски.Далеч не съм фен на "Атака",по-скоро напротив,ама бива ли така,на нивото на махленски клюкарки,да се разруши партийна структура?Значи толкоз са и били и устоите.Ясно е,че на следващите избори и името й няма да се чуе,но защо по този начин?
118
2
 
3
 
! Отговори
mav преди 12 години
койизвоюва отделен държавен канал на турски език ? и кой се изпика наподписката за псирането на емисиите ? - неее не е доган, а волен сидеров.именно той постигна от 5 мин емисия - цял държавен национален канал в БГ на турски език. не дпс !а кой се подигра най нагло в БАТАК с децата в национални носии на трибуната ? кой им спря тока ? мнеее.. пак не познахте.. не е доган, а националния предател волен сидеров.за бат бойко да говорим ли ? че му лиже г.за и от НС официално . - за субсидията...
117
3
 
1
 
! Отговори
mav преди 12 години
атака винаги почти от създаването си е гласувала със дпс/бсп /а иначе от мегафона се плямпаха помпозни глупости/ така и сега примерно по случая със джамията - виновни според атака са кои ?- мнеее, не са радикалните ислямисти , а официално ПП атака се изказа - виновни са единствено и само атакистите ! и нито дума или въпрос към мюсюлманите.справка - вижте официалното изявление във вестника по случая с джамията !просто си измиха си ръцете.
116
2
 
2
 
! Отговори
mav преди 12 години
само *** могат да бъдат изненадани.потвърди се абсолютно всичко казвано за атака, и подлогата -национален предател волен сидеров.именно мъжката *** на доган, и анти-БГ проект с името "атака" , извоюва всичко това за което дпс не бе и мечтало.парадокс ? мнеее.. не е .
115
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАПКА Е РАЗУМНА ЖЕНА И РАЗБИРА ЧЕ ПОЛИТИКАТА НА ГЕРБ Е ПРАВИЛНА.ПОДКРЕПЯЙКИ ГЕРБ ЩЕ СЕ ВДИГНЕ И ПРОЦЕНТА ЗА АТАКА---НАРОДА ЩЕ ГО ОЦЕНИ.
114
14
 
1
 
! Отговори
ГЕРБ преди 12 години
И КВО СЯ...БОЙКО БИЛ ***---НЕКА ДЕ Е *** АМА ИМ РАЗКАЗА ИГРАТА НА УМНИЦИТЕ ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ.БСП ДА СЕ РАДВАТ АКО ВЛЯЗАТ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ.А АТАКА ОТНОВО ЩЕ ПОДКРЕПЯ ГЕРБ В ПАРЛАМЕНТА И ТОВА Е НОРМАЛНО.КАПКА ЗНАЕ ЧЕ ПОДКРЕПЯЙКИ БОЙКО ЩЕ СПЕЧЕЛ;И ИЗБИРАТЕЛИ.
113
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕТО ЧЕ СЪЮЗНИЦИТЕ НА ГЕРБ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ЗНАЧИТЕЛНО.А В БСП-МАФИЯТА ГОЦЕ И СЕРГЕЯ СА СЕ ХВАНАЛИ ЗА ШИЙКИТЕ.
112
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Капка по капка - вир стана и Атака се удави в него.
111
2
 
22
 
! Отговори
столичанин преди 12 години
Стоянов се фукал със снимка на него и майка му и разправял, че това му било гаджето. Тея са болни хора. Капка го родила на 16 като *** и го хвърлила на баба му да го гледа. Самата Капка, по това време, станала известна като най-добрата с...джийка и танцьорка на пилон в столичните заведения докато Сидеров не я приютил от съжаление. Синчето Димитър развил силен едипов комплекс и така до ден днешен. Само така Волене, евала, че ги разкара тия.
110
1
 
21
 
! Отговори
язовира преди 12 години
Капке ти ако имаше достойнство,нямаше да излизаш по медийте да манипулираш Народа..........За пустите пари се продадохте.Вещерка която се занимава с магий си ти капкеееееее.Продажни болни ***!!!!!
109
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сестрата по физиономия на Люба Курволезич Капка и малоумния й смотан син най-добре повече да не се изказват и показват по медиите. Стават за подигравка само.
108
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Капке овца смотана, ти и олигофреничния ти син ли ще заместите Сидеров ***, *** скапана?
107
1
 
27
 
! Отговори
ббб преди 12 години
Хахаха, ако здравната ни система работеше тая щеше да е в психодиспансер хахахахах голямо чучало хахахаха
106
3
 
29
 
! Отговори
атакистът преди 12 години
Защото не ти дава пари вече, затова ли стана ЛОШ Волен? Много си меркантилна Капкееее, помня как ни обиждаше, нас-простосмърните членове на партията. Никога не си била за идеята. И първия мъж те остави и втория, защото разбраха каква вещица си. Радой Ралин не искаше да те вижда и не искаше синът му да има дете от теб, защото те познаваше. Сега те опозна цяла България.
105
2
 
6
 
! Отговори
емин преди 12 години
кво ги показват тия маймуни,и такова откачено семейство не съм виждал през живота си
104
1
 
12
 
! Отговори
Архонта преди 12 години
В тая партия останаха само 2 - *** членуващи, Капка и сина и. Даже и Волен вече се дърпа и иска да бяга.
103
15
 
21
 
! Отговори
Доброжелател преди 12 години
Волен е велик българин-патриот и красив мъж! Хиляди жени биха били щастливи да се сближат с него...и сексуално!Навярно е ощастливил и тази мома Деница...Нищо лошо-направил е добро -дал от себе си за самочувствието и удовлетворението на партийна съратница!Но не е гнусен *** и ***! А тия мерзавци, които пишат и забоклучват форума с ругателства срещу един чутовен българин-патриот, наследник на делото на Ботев,Левски,Раковски да ги срещне най-лошото!Народът ще отмъсти за сквернословията!
102
0
 
3
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Е как какво бре 110....по проекти и план Б.......тя си го е написала