Борисов звъни предобедно на Путин за АЕЦ "Белене"

"Дали ще го отрежа или не, нека да не правим изводи"
26 мар 2012 08:55,
205
Борисов звъни предобедно на Путин за АЕЦ "Белене"
Премиерът в размисъл преди разговора с Путин. Снимка: Impact Press Grouр

Очаква се днес премиерът Бойко Борисов да съобщи на руския президент Владимир  Путин решението на България за АЕЦ "Белене".

"В 10,30 часа утре имам разговор с Путин, ще му кажа това, което сме взели като решение за АЕЦ „Белене”, за да не научава от медиите. Коректно е да се съобщи на партньора от другата страна", коментира вчера пред TV7 министър-председателят ни.

Още по темата

Борисов обаче отказа да каже какво ще бъде решението за втората атомна централа у нас.

"Дали ще го отрежа или не, нека да не правим изводи", призова той.

Премиерът обаче припомни заявените от него преди позиции по енергийните проекти.

"По „Бургас – Александруполис” - не е изгоден, застрашава екологията, в рамките на моя мандат ще го приключим. АЕЦ „Белене” – ако не намерим голям европейски или американски инвеститор да диверсифицираме този проект, аз няма да го продължа. Той умишлено е бавен от предишното правителство – Станишев и Първанов трябва да си признаят, че с това, че не дадоха крайна цена в проекта, не го направиха необратим в строителството", каза Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
0
 
0
 
! Отговори
Дърт сиганин преди 12 години
Трябва да има Белене! Кат станем 5 милиона ,братята *** отде ток да топлим чаветата,а мама ви бугарска??!Хем ще я платите , хем и скъпия ток слет това ще ни плащате , иначе че ви съдим у Стаскобугр!!
158
2
 
2
 
! Отговори
дидо преди 12 години
Кой си ти бе, господин милиционер, че ще режеш Путин. Той да не ти е лентичка на поредната бензиностанция Лук Ойл ?
157
2
 
5
 
! Отговори
?? преди 12 години
Що си тъй умислен мили ми генерале?Днеска що нема лентички?
156
1
 
5
 
! Отговори
ей,дечица преди 12 години
комунисти,фашисти,и всякакви ***-тука става вече дума,за съществуването на БГ-нещо с което само вашия идол не се съобразява-а иначе ,и преди ,и след 9 септември,се е градила Бг ,нещо което вашите избраници за 23 години сринаха,и от износители на ток,ще станем вносители,ако има с какво да плащаме-но за чалгарските тикви това не е от значение...Тате носи,мама меси...да живей ,живей труда-е това сте повечето..Безмозъчни овчици...
155
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аве оняяяяя,тва не ти е лентичката на полупостроен тротоар та да я режеш,нещо мноооо си се объркал,хахаха
154
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този от снимчицата ще "отреже" Путин? Е, момчето-мутра съвсем си повярва. Остава да му се хванем на безумните самохвалства!
153
1
 
13
 
! Отговори
ред преди 12 години
С АЕЦ БЕЛЕНЕ ЗАВИСИМИ БЕЗ АЕЦ БЕЛЕНЕ ДВА ПЪТИ ЗАВИСИМИ
152
4
 
4
 
! Отговори
Не е верно! преди 12 години
Ш' си игризе ноктети таз *** на снимката!!!! Бъди мъж бе, пу.ко заспала! Кайи на руснака, че кончето си няма да разиграва!
151
1
 
4
 
! Отговори
Чета преди 12 години
27 милярда? Това дори Станишев не е знаел!
150
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На мене па баба ми казваше юбава поговорка:- Тя гаргата скача, скача по оградата ама се накрая ше си набучи *** на некой кол...
149
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нашия бабаит Боко защо ще праща Добрев в Москва?Защо Боко не отиде в Русия да каже в очите на Путин за намеренията си СОБСТВЕНИ?Казвам СОБСТВЕНИ защото Боко еднолично се разпорежда с налудничавите си идеи,а не народа какво иска! Платил Боко над 60 000 000лева за нова операционна система Windows 8,само че тя не става за изгърмели дънни платки КАКВАТО Е И НЕГОВАТА!!!!!
148
1
 
8
 
! Отговори
Акъл море преди 12 години
За последно България е била независима при Симеон Велики.Тя винаги е търсила някой силен да я дундурка.Не искате Русия,но други кандидати няма!САЩ няма да си мръдне пръста за БГ!Ние сме само инструмент,с който те дразнят Русия.Колкото и да се натискате САЩ няма никакво намерение да прави БГ-то Ю.Корея!Ако имаха такова намерение,нямаше да позволят на партийните кадри да ограбят парите и на СДС да разруши всичко читаво.*** надежди!Проста неблагодарна ***!
147
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"...Ще ти намеря IP-то, знам поне три начина, ще те докопам...Предупреден си..."ха ха ха, паднах от стола от смях
146
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 178,аз не се крия, в кафето до позитано съм и се наслаждавам на паметника "комунисти по голяма нужда"и моля те запомни, първо: комунизмът е престъпление срещу човечеството, и второ: фашизъм в нашата татковина не е имало
145
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Звъни бойко на Путин:- Ало, Владо, как си бе дребосък?- Аааа, Тиква, мараба!- Делаверата в белене пресъхна...- Ей, ей, вай, вай
144
2
 
9
 
! Отговори
krasi преди 12 години
Някой се взима много сериозно, но явно и следобедно няма кой да го забележи.
143
5
 
14
 
! Отговори
георги преди 12 години
след 20 г. българия ще внася ток от румъния,ще копуваме и тока от фотоволтаичните и ветропарковете на олигарсите.........ако можем да го платим.предпочитам да имам един партньор-коректен и верен,от колкото три с които да се надлъгвам-това е мнението ми за диверсификацията.американските интереси пречат на българия и на всеки друг народ.това е страна която те прегръща с една ръка,докато с другата ти бърка в джоба.елементарноото се оказва адски трудно за политиците-справка изказването на доган
142
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фашизъм в България не е имало, а Вапцаров го убиха комунистите за да не ги издаде. Имало зверства на комунистите и убийства без съд и присъда на стотици хиляди истински БЪЛГАРИ. Фашизмът е мит измислен от убийците които затънали в реки от кръв на невинните искаха да оправдаят кланетата след 1944г. Книгите в които пише за измисления фашизъм в България не се цитират, те се въргалят в пунктовете за вторични суровини. Така наречените антифашисти са обикновенни нагаждачи които поддържат лъжата жива.
141
1
 
7
 
! Отговори
Професора преди 12 години
Този какво се прави,че от него зависи нещо.Явно в момента САЩ и Путин се разбират какво да се прави и после ще го съобщят на Борисов.Каквото и да е решението на големите играчи накрая Борисов ще се пъчи все едно той им е размахал пръст и е защитил интереса на България!
140
16
 
6
 
! Отговори
На 146 преди 12 години
Просто нещо, не пиши едно и също! Крайно време е да прочетеш една книжка.В България е имало фашизъм, имало е Закон за защита на държавата, имало е репресии срещу журналисти и учени хора. Кой разстреля Вапцаров?Много просто нещо и не заслужаваш внимание. Светът, пръдливо безработно ***, е тръгнал и се е развивал, независимо от глистите като теб, които плуват в ***, а мислят, че е шоколад.Противно ми е, че ти обръщам даже внимание на простотията.