Махналите се от ДСБ вън и от СОС, зове Командира

"Политиката ми носи разочарование, но това не ме разколебава"
Обновена: 10 апр 2012 16:41 | 10 апр 2012 16:40,
92
Махналите се от ДСБ вън и от СОС, зове Командира
Иван Костов - разочарован, но непоклатим. Снимка: БТА

Лидерът на ДСБ Иван Костов призова напусналите партията да напуснат и Столичния общински съвет. Вчера Прошко Прошков, Даниел Митов, Петър Николов и Христо Ангеличин обявиха, че напускат ДСБ. Ангеличин и Николов разкриха, че смятат да работят за сдружението на Меглена Кунева.

Общински съветници в СОС от четиримата обърнали гръб на Командира са Прошков и Ангеличин. 

„От името на Синята коалиция, която ги е подкрепила за общински съветници, настояваме те да излязат от общинския съвет на София“, каза Иван Костов.

Според тъмносиния лидер излизането от СОС ще е чистият начин да използват възможностите и качествата си в политиката на друго поприще. Той посочи, че не могат да инвестират в "хора, които не носят доверие".

По думите на Костов Прошков и останалите не са поели никаква част от отговорността за провала на местните избори, в които са участвали.

Лидерът на ДСБ добави, че освен това са поискали още по-отговорни позиции в партията, които са им били отказани. Като пример той даде участието на Прошков в избора за лидер на столичната организация на ДСБ. Прошков не успя да спечели доверието на организацията, посочи Костов.

Най-разумната стъпка от наша страна е да инвестираме в други хора, които ще са много по-отговорни и ще ценят това, което се прави за тях, обясни Костов.

Още по темата

„Разочарование политиката носи непрекъснато, на мен - в големи порции, но ако питате дали това ме разколебава, отговорът е „Не”, отсече Командира.

Запитан как ще коментира изказванията на напусналите, че идеята и каузата на ДСБ се се изчерпали, Костов посочи, че са се появили идеята и каузата на Меглена Кунева. Не вярвам в тези лесно изчерпващи се и бързо появяващи се каузи, добави лидерът на ДСБ.

Колегата му от Синята коалиция Мартин Димитров също коментира темата. Той посочи, че тези хора ще предадат Меглена Кунева по същия начин, както са предали  ДСБ.

В политиката винаги има кебапчета, има кебапчийски котараци”, каза той. Колкото по-рано подобни хора напуснат Синята коалиция, толкова по-добре, категоричен беше Мартин Димитров. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
6
 
0
 
! Отговори
PAVE преди 12 години
ABE,MUHLU NEKUDUTEN,TI DOVEDE BULGARIQ I NARODA I DO ***.TI SI VINOVEN ,ZA IZKOLVANETO NA KRAVITE I OVCETE PO SELATA, SUS RAZDUJAVQVANETO.TI I BAKURDJIEV STE ZA RASTREL.EDINIQ SUSUPA JIVOTNOVUDSTVOTO,DRUGIQ IKONOMIKATA I INFRASTRUKTURATA.VIE DVAMATA STE ZA SUDA V HAGA.
55
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пълни глупости ни говори другаря Костов. Тези другари дето са напуснали потъващия кораб на ДСБ построен от БКП се качват на новопостроения кораб от БСП наречен Кунева. Другари и другарки нищо не се губи!
54
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Симеончо прецака работата. Ако Костов имаше още 1 мандат щяхме да сме доста по добре. Това със Саймън беше кофти номер срещу всички нас. Разбира се, че Костов не е идеален, но е доста по - добър от другите. И сега го доказва. И приказката му е приказка и поведението му е поведение.Предателите никой не обича, и ако веднъж са предали ще го направят отново. Кунева е еднодневка, нищо повече от ново лице, което да замести някакво празно пространство.
53
3
 
13
 
! Отговори
edin_bulgarin преди 12 години
Костов само може да се радва, че предателите напуснаха партията. Да ходят при онази комунистическа *** Кунева и да не се връщат. Само, че нея я чака същия нож в гърба.
52
9
 
4
 
! Отговори
мога да разчитам преди 12 години
Другарят Борисов: Винаги мога да разчитам на другаря Костов!
51
4
 
7
 
! Отговори
ДО 59 преди 12 години
А Бг народа ,какво завари ,след 20г.преход .....?
50
9
 
5
 
! Отговори
Иван КостЕФ преди 12 години
Азе съм си залебил ,като начало с 600милиона $ от Бг хазна ,.........да му мислите ВИЕ ГОЛЬОВЦИТЕ ,КЪДЕТО МЕ ТЪРПЯХТЕ!
49
8
 
4
 
! Отговори
До 59 преди 12 години
Ограбването на народа ли наричаш ред?
48
10
 
12
 
! Отговори
Вижте го ХУБАВО преди 12 години
И този и пожарникарчето.УБИЙЦИ на българския народ.ВЪРЛИ защитници на мафията.Премиера каза: Бензина-7 лева. Що не дойде, за да усети " обичта " ни към мутрягати? Един дол дренки са със *** Иван. Много поздрави на майките им и на цялата им рода!!!!!!!
47
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колкото до правителството 1997-2001, ще цитирам следното; когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари:1. Месечна инфлация 300%.2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал под нивото на възможния минимум.4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.5. Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции МВФ и СБ.9. Дългове към външни кредитори над 13 милиарда долара.10. Пълен блокаж на държавата и разгул на бригадирското движение на мутрите. Власт на СИК, ВИС, ***, 777 и др. такива. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха освободени само назначените от БКП/БСП бизнесмени.2.Какво остави след себе си Иван Костов? Ето какво:1. Месечна инфлация 0,2 % годишна 3%.2. Национална валута 2 лева = 1 долар.3. Валутен резерв 3,7 милиарда долара4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.5. Средна заплта 250 лв = 125 долара.6. Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7. Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8. Възстановени връзки със световните финансови институции МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9. Външен дълг на България- намален до 9,5 милиарда долара.10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.Започна да има ред.
46
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов, ти си за съд!!! Ти и твоите приватизации за жълти, обрекоха хиляди работоспособни в България на безработица, мизерия и недоимък!
45
3
 
9
 
! Отговори
$$$ преди 12 години
ВСЕКИ СЛУЧАЙ,КОСТОВ НЕ Е ЧЛЕН НА АЛКАЙДА, A И в Иран безредиците също не ги организира Костов.НИТО ИМА НЕРЕГЛАМЕНТИРАН КОНТАКТ СЪС СОМАЛИЙСКИТЕ ПИРАТИ,ЗА ДА ГО МРАЗЯТ ТОЛКОВА ТЪПИТЕ И ПРОСТИ БЪЛГАРИ. ТЕ НАЙ-ВЕЧЕ МУ ЗАВИЖДАТ,А И СЕ МАНИПУЛИРАТ ОТ КОМУНИСТИТЕ, КОИТО СЕ Н.....Т,САМО КАТО ЧУЯТ ИМЕТО МУ
44
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Доган и БСП(ДС),стоят извън властта и с вой на отчаяние *** раните си само когато Иван Костов е на власт!
43
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма място за сравнение между Костов , Гоце и Бойко. На светлинни години е Костов от тези интриганти и шмекери! Но българските *** предпочитат андрешковистите. Затова ще си квакат в блатото!
42
10
 
11
 
! Отговори
един лаф преди 12 години
Генерал без армия..............,ще остане КостоФ!
41
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Достоен човек, един от малкото такива в политиката. Жалко, че матриала не го разбира това ами се води по аморални, илитерати като Бойко, Цецко и Гоце
40
1
 
3
 
! Отговори
до Иван Бухов преди 12 години
То бива, бива неграмотност, ама това вече на нищо не прилича!
39
6
 
7
 
! Отговори
Отчаян преди 12 години
Страх ме е да гласувам на следващите избори! Пържоли, Тикви, физкултурници, Командири, СерГЕЙовци, Първановци, Догановци, Сидеровци и сърцераздирателните семейни драми...Като гледам "новите лица" покрай Кунева кои са и ми се повръща! Сега още две "нови лица" Петър Николов и Христо Ангеличин.На тази избори няма дори капчица надежда! Няма дори кой да те излъжа като хората! Аз лично дори не мога да преценя кой ще краде най-малко!Да не гласуваш е най-голямата грешка, но пък за кой...
38
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма да напуснат СОС.Кокалът е твърде вкусен.
37
10
 
5
 
! Отговори
ПОЗДРАВ ОТ БЕЛЕНЕ преди 12 години
Альо Командирът на антибългарските еничари и защо да напускат СОС?Гнусен *** а ти какво говореше за напусналите Атака и РЗС?Ако има патриоти на власт такива като тебе осигурили разгрома на България след 1989г. трябва до края на живота си да чукаш камъни в Слънчев ден!