Махналите се от ДСБ вън и от СОС, зове Командира

"Политиката ми носи разочарование, но това не ме разколебава"
Обновена: 10 апр 2012 16:41 | 10 апр 2012 16:40,
92
Махналите се от ДСБ вън и от СОС, зове Командира
Иван Костов - разочарован, но непоклатим. Снимка: БТА

Лидерът на ДСБ Иван Костов призова напусналите партията да напуснат и Столичния общински съвет. Вчера Прошко Прошков, Даниел Митов, Петър Николов и Христо Ангеличин обявиха, че напускат ДСБ. Ангеличин и Николов разкриха, че смятат да работят за сдружението на Меглена Кунева.

Общински съветници в СОС от четиримата обърнали гръб на Командира са Прошков и Ангеличин. 

„От името на Синята коалиция, която ги е подкрепила за общински съветници, настояваме те да излязат от общинския съвет на София“, каза Иван Костов.

Според тъмносиния лидер излизането от СОС ще е чистият начин да използват възможностите и качествата си в политиката на друго поприще. Той посочи, че не могат да инвестират в "хора, които не носят доверие".

По думите на Костов Прошков и останалите не са поели никаква част от отговорността за провала на местните избори, в които са участвали.

Лидерът на ДСБ добави, че освен това са поискали още по-отговорни позиции в партията, които са им били отказани. Като пример той даде участието на Прошков в избора за лидер на столичната организация на ДСБ. Прошков не успя да спечели доверието на организацията, посочи Костов.

Най-разумната стъпка от наша страна е да инвестираме в други хора, които ще са много по-отговорни и ще ценят това, което се прави за тях, обясни Костов.

Още по темата

„Разочарование политиката носи непрекъснато, на мен - в големи порции, но ако питате дали това ме разколебава, отговорът е „Не”, отсече Командира.

Запитан как ще коментира изказванията на напусналите, че идеята и каузата на ДСБ се се изчерпали, Костов посочи, че са се появили идеята и каузата на Меглена Кунева. Не вярвам в тези лесно изчерпващи се и бързо появяващи се каузи, добави лидерът на ДСБ.

Колегата му от Синята коалиция Мартин Димитров също коментира темата. Той посочи, че тези хора ще предадат Меглена Кунева по същия начин, както са предали  ДСБ.

В политиката винаги има кебапчета, има кебапчийски котараци”, каза той. Колкото по-рано подобни хора напуснат Синята коалиция, толкова по-добре, категоричен беше Мартин Димитров. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само като видят Гаргамел и Класната как няма да избягат.иначе Костов ще е най печално тръгналия си политик.
35
9
 
12
 
! Отговори
хипхю преди 12 години
Сините са ходещи политически трупове от години.
34
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе тоя на какво е лидер и командир?Те тия сините на пръстите на едната ръка се броят вече.Надявам се скоро да го последва Боко ***.
33
3
 
11
 
! Отговори
Иван Бухов преди 12 години
Ако са мъже и искат да се занимават с политика, задължително трябва да напуснат СОС и започнат от начало в новата партия!!! Аз не съм гласувал никога и няма да гласувам никога за Миглена Кунева, за Царе, Патриарси и всякакъв друг вид Мисии!!! Да напускат "Синята коалиция" и да си трошат главите където искат. В СОС няма "Независими депутати"!!! Марш на такива въжеиграчи, интерисчии, бояджии и т.н.!!! Ангелини сутринта по БНТ беше отвратителен!!!
32
8
 
10
 
! Отговори
Чичо Тиквичка преди 12 години
Луд умора няма, Командире-нещастнико. Може би има общо 100 ***, които ти все още вярват. Минало-бешело, костов. Стой си при бабичката, катери се по Витоща с придружители и не се обаждай повече.
31
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"кУмъндиРъ" вън от парламента зова АЗ
30
3
 
13
 
! Отговори
memphis преди 12 години
БКП навсякъде е снесла и продължава да снася червени кукувичи предатели.Деветдесетте години 90% от СДС бяха такива инфилтрирани ***!
29
11
 
3
 
! Отговори
,,LARI,, преди 12 години
TO4NO ,,TI,, ,SASIPA NARODA. ...
28
14
 
10
 
! Отговори
dragko преди 12 години
Абе какъв Командир може да е този страхлив плъх!Много грехове ще изкупува.Рано или късно ще е там където му е мястото.Крадлив некадърник/грреформи,грреформи....../Казах!
27
2
 
12
 
! Отговори
ф-1 преди 12 години
С откраднати пари лесно се подкупват безпринципни и алчни хора.
26
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Иван костов никога не е бил член на БКП. Кандидатствал е няколко пъти, но не са го взели поради некадърност!
25
15
 
5
 
! Отговори
IQ 146 преди 12 години
Ако Костов беше и имаше КОМПЕТЕНТНИ управленци, а и ако милееше за народа си, щеше да направи оздравяване на закъсалите държавни предприятия и да ги продаде КАСОВО! Точно работа за около 4 годинки... С парите от тази КАСОВА ПРИВАТИЗАЦИЯ, не по-малко от 30-40 млрд., можеше да възстанови ОТКРАДНАТИТЕ от КОМУНОИДИТЕ преди 60 години пенсионни фондове! И нашите родители сега НЯМАШЕ да се молят на всяка власт за къшей хляб... А той с държавното имущество "нахрани партизаните", които "Го следваха"... Бая партийни, от партията СДС, милионери създаде Костов...
24
1
 
21
 
! Отговори
Violetta преди 12 години
Най-мразя продажни лицемерни кариерисчета, които не знаят какво означава думата лоялност. тепърва им предстои да разберат с какво са се захванали избирайки най-продажния политик Меглена Кунева.
23
4
 
17
 
! Отговори
lelia_marche преди 12 години
Да се взимат с Кунка , тази долна комунистическа *** и да си хващат пътя!! Вън не само от СОС но и от държавата! Долните предатели навън само!! Толкова са смешни и прозират, че направо ми иде да върна обяда си върху тях! Кунева, НЯМА да стигнеш до далече, моето момиче;)
22
16
 
11
 
! Отговори
lyka преди 12 години
*** които окраде балгариа а не командир
21
1
 
13
 
! Отговори
Мила от Марс преди 12 години
Много добре казано - кебапчийски котараци! Водят се по аромата на сочната ***, а не по принципите и разума си. Ще видим и малката кебапопродавачка докъде ще сколаса и какви схеми готви. С нетърпение очаквам да чуя целите на новите й политически превъплъщения. Със сигурност ще са в крак с времето. Тя винаги си подновява идеите, така че да е винаги актуална и модерна:)
20
3
 
21
 
! Отговори
Mihail_Kasabov преди 12 години
Командира отдавна е преценил що за човек е Кунева, и не смятам че бърка в преценката си. Коалиция с нея трудно би се получила, а вижданията и са много странни, непостоянни и не достатъчно твърди.
19
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***
18
12
 
11
 
! Отговори
славянин преди 12 години
Еничарски ***, а ти кога ще се махнеш от този свят!?
17
2
 
20
 
! Отговори
Луцифер преди 12 години
Аз се чудя,герберите как не са усетили,че ГЕРБ си отива и не са хукнали при Кунева.Очаквам го.