За Лиляна драма няма, само леко слягане по "Тракия"

На всеки две седмици министърката щяла да ходи на магистралата
Обновена: 12 апр 2012 17:55 | 12 апр 2012 17:55,
211
За Лиляна драма няма, само леко слягане по "Тракия"
Министър Павлова дава наставление на шеха на АПИ Лазар Лазаров. Снимка: БТА

Строителният министър Лиляна Павлова бе категорична, че няма сериозни дефекти по доизграждането на автомагистрала "Тракия".

Все пак има неустойчиви пластове при строежа й, призна Павлова, която вчера провери строителните работи по аутобана.

По думите й винаги има дефекти в процеса на строителството, които обаче се отстранявали в хода на работата.

Още по темата
"Няма драма. Всеки един обект има пропуски, неслучайно има контролни органи, които да го проверяват и контролират. Важно е, че дефектите се отстраняват в процеса на строителство, а не след като го пуснем в експлоатация", каза тя и допълни, че именно затова е разпоредила всеки ден да се правят проби.

"Там, където са вземани пробите – и преди, и сега, пластовете са устойчиви. Вземахме проби там, където са основните пластове", каза Павлова.

Министърът бе категорична, че ще прави проверка по магистралата на всеки две седмици.

Тя обаче обори вчерашните си думи, че има вълни по магистралата, защото все още Лот 2 и Лот 3 не били асфалтирани.

"На Лот "2" има слягане, а не нагъване. Има слягане и на три от двайсетте съоръжения и трябва да  бъдат довършени насипите по тях", каза тя.

Павлова уточни, че в момента върху пътните участъци "2" и "3" на магистралата е положен последният пласт преди асфалта - биндер, и по тази причина не може да се говори за нагъване.

"Строителите препотвърдиха, че ще пуснем Лот 2 и Лот 3 на 1 юли", похвали се обаче тя.

Лиляна Павлова обяви още, че има сериозен напредък и по Лот 4.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
5
 
! Отговори
55 преди 12 години
ТАЗИ ЗНАЕ ЛИ КАКВО ДА ГЛЕДА? ДЕФЕКТИТЕ ЩЕ СА СЛЕД 2 ГОДИНИ. А СЕГА ТРЯБВА ЕЖЕДНЕВЕН КОНТРОЛ ЗА ВЛОЖЕНИ МАТЕРИАЛИ И СПАЗВАНЕ НА ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА СТРОИТЕЛСТВО.ДРУГОТО Е КАТО БАЩИЦАТА й PR РЕКЛАМА... И ГОЛЕМИ РАЗХОДИ ЗА ТОВА
90
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази ялова свинка може ли да различава камък от пръст и асвалт от бетон , че тръгнала да проверява качество на пътищата. Ало полуграмотна чиновничке стига сте лъгали до всичко до което се докоснете е брак.
89
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"На Лот "2" има слягане, а не нагъване...Освен това има напън, опън, натискане, стискане, налягане и подлагане. Накрая пълна излагация!"
88
1
 
6
 
! Отговори
нагото преди 12 години
какво очаквате от трейс цялото е мафия п реди една година казах провелете ги нямят нито един работник само чиновници кой им подарява обектите
87
1
 
12
 
! Отговори
радо преди 12 години
Драма няма,има трагедия , но герберските министри на черното ще кажат бяло за да приберат големите рушвети от магистралите.
86
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По думите й "Няма драма... Къде е драмата?Къде съм аз? Кажете!В гърдите ни опрян е за стрелбана времето барутно пистолета. Та можем ли да любими скърбимс наивната ви лековерност?Гърдите ни са пълни с дим,а дробовете ни с каверни. Така ли срещаме на пътлюбимите сис лимузини? Изгрява любовта нив труд сред дим,сред саждии машини. И после... Сивия живот,борба за хлеб,мечти неясни;и вечер тесното легло,в което неусетно гаснем... Това е то.Това е драмата.Станалото е измама.
85
1
 
15
 
! Отговори
до 96 преди 12 години
След телохранителя на Тато ще ни натресат една странна коалиция между милиционери, снахата на Пръмови и остатъци от НДСВ промъкнали се по другите партии. Не се знае Доган ага дали няма да им удари едно рамо. Види се на турците от ДПС рахатлъка не се развали и по време на управлението на Бойко. Днес Доган си има президент на България-*** и е повече от доволен.Пишман демократите на Костов я влезнат, я не в следващия парламент. Ако все пак ги добутат вътре, ще подкрепят този Франкенщайн
84
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще видите след 10 г -- ще питате дали пияни моряци са я строили.....
83
0
 
18
 
! Отговори
Леле,леле,леле ... ! преди 12 години
И магистралите им като всичко останало на ГЕРБ ...
82
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
какво ли следва след охранителите на Партията... Кой ли ще ни натресат след герберите? Направо нямам идея как може да се скапе повече ситуацията. Ама кукловодите са изобретателни.Сега Дянков и Борисов като опаткат и Сребърния фонд, резерва и като вземат нови заеми, майще се бяга от Родината.
81
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гордоста на мутро-милиционерите магистралите се прецакват-идва видьов ден и трябва нещо пак да се лъже...
80
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В основата на магистралата се насипаха отпадъци от разкривките на кариерите за да излезе цената и комисионните. Боко лъже много лъже или го лъжат но веднага след откриването и магистралата ще е за ремонт.
79
0
 
18
 
! Отговори
ДА! преди 12 години
След Боко Тиквата и компания-ПОТОП!!...Дори и едни магистрали не успя да построи! Цялото им управление е една имитация,пунтиране,че правят някакви реформи,докато си пълнят джобовете от контрабандата и лобисткото ликвидиране на печеливши проекти като Белене!...И потоците мъни,които преминават през правилните банки,като тази на уж бившето гадже Цветелина...Задава се и голямата далавера САНИРАНЕ!! *** са направо аматьори в сравнение с тия наглеци....
78
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кво барне гербер, все се прецаква.
77
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
магистралата да издържи до изборите, иначе требе да измислят друга измама (НДСВ, ГЕРБ...).
76
17
 
2
 
! Отговори
2 преди 12 години
Тва много *** народ.........След 22 години демокрация се прави нещо положително,правят ни път както в белите държави......и на всеки ,които е написал някакъв позитивен коментар са сложени по 100 минуси......Просто да питам по добре ли е да си разбиваш колата,заради дупките по пътищата?Добре ли е да караш 6 часа от София до Варна,като по принцип това разстояние се взема за 3 и полвина в нормалните държави??Бати комплексарите бро...
75
0
 
12
 
! Отговори
Гербераст преди 12 години
Много ме надървят дебели гербокурви! Какво ли не бих дал да я пипна там, където явно само тя се пипа! Пък е и време да разнообразя - стига съм си представял всенароден генг-бенг върху Боко!
74
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Магистрала Люлин цели 20 км построена от "световно"известната строителна фирма Мапа Чингиз,гордоста на премиера се руши.Когато Сергей им казваше,че им е некачествено строителството на Тракия,те не признаваха.Сега се сетили пък,че догодина преди изборите ще вдигат пенсиите.Цецо пък ужажва *** оправдавайки зверствата и грабежите с приказки,че били гладни и безработни.Пак ще се опитат да манипулират вота и да купятциганските гласове.
73
0
 
19
 
! Отговори
Турски тираджия! преди 12 години
На всеки две седмици министърката щяла да ходи на магистралата!Ашколсун! Машала!Чок гюзель ханъм!
72
0
 
19
 
! Отговори
kapo преди 12 години
Ако уплътним магистралата с лой от дебелия и ***, няма да поддава 30 години...