ГЕРБ натисна "Атака" за вота, ядосва се Станишев

"Ако това е начинът да се опази единството на групата - да са живи и здрави"
19 апр 2012 17:32,
135
ГЕРБ натисна "Атака" за вота, ядосва се Станишев
Станишев остана недоволен от решението на Атака. Снимка: Impact Press Group

Очевидно е имало натиск върху депутатите от "Атака", за да оттеглят подписите си за вота на недоверие към правителството заради отказа от АЕЦ "Белене", заяви в Хасково лидерът на БСП Сергей Станишев.

Той научи за променената позиция на партия "Атака" от медиите и заяви, че може да изрази само своето съжаление, защото тази позиция не е принципна.

"Ако това е начинът да се опази единството на групата - да са живи и здрави", коментира Станишев.

На въпрос от кого е натискът Станишев отговори: "От партия ГЕРБ! Добро утро!".

Лидерът на БСП допълни, че настоящият парламент не изразява волята на българските избиратели по темата "Белене".

Още по темата

"За 20 години това е единственият модерен проект, който гарантира бъдещето на ядрената енергетика, енергийната ни независимост и сигурност“, допълни бившият премиер.

Той бе категоричен, че БСП ще инициира създаването на комитет за събирането на 500 000 подписа за провеждане на референдум, за да могат хората да се произнесат по въпроса са АЕЦ "Белене".

В Хасково Станишев отрече между него и Георги Първанов да има конфликт, но все пак не скри, че не споделя идеите на експрезидента.

Той допълни, че партията, която спечели следващите парламентарни избори, ще завари една абсолютно разбита държава с опоскана хазна, изяден фискален резерв.

"Ще бъде много трудно, трябва да сме честни и почтени към българските гражданите", подчерта лидерът на социалистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
6
 
9
 
! Отговори
Само БСП !!! преди 12 години
Разбира се, че ГЕРБ действат с милиционерски похвати - изнудване, притискане, шантажи и заплахи.Точно, когато опозицията реши да иска вот на недоверие срещу кабинета "Борисов", точно тогава някак странно в Атака един дупетат взе да се колебае дали да напусне групата. Напусне ли още един - парламентарната група на Атака се разпада.Ултиматумът към Волен бе ясен: Или оттегляш подкрепата за вота, или нашите платени мекерета в Атака напускат групата и тя се разпада.Сидеров избра първото !
46
0
 
12
 
! Отговори
Супер анонимен преди 12 години
Дори и да имаше вот, нима някой си е въобразявал,че Винету ще падне от власт?
45
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБери активни ли сте?Не писах за форума, тук виждам, че сте активни.Питах за обратните ви креватни наклонности.Активни или пасивни?
44
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Днес е добър ден за българската демокрация."--АЛ. ЙОРДАНОВ.Ако сега беше в парламента Ал.Йорданов със сигурност би казал това и щеше да бъде абсолютно прав....както винаги.
43
4
 
7
 
! Отговори
Костов преди 12 години
Ха-ха-ха!*** пак останаха сами!
42
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПРОФЕСИЯ-ЧЕРВЕЙ(ЛИДЕР НА БСП)
41
2
 
8
 
! Отговори
поп с кадилак преди 12 години
Парите не миришат......Миришат /и то лошо/хората,които ги вземат на всякаква цена....
40
5
 
12
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
НА ТЕРОРИСТИЧНАТА ПАРТИЯ БСП(БКП) ВИНАГИ ЗА ВСИЧКО СА И ВИНОВНИ НОРМАЛНИТЕ,РАБОТЛИВИТЕ,ЧЕСТНИТЕ,ПРЕДПРИЕМЧИВИТЕ,СМЕЛИТЕ ХОРА.И ТОВА Е ТАКА ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА КОТЕРИЯ.НО ВЕЧЕ НИКОЙ АМА НИКОЙ НЕ ИМ ВЯРВА ОСВЕН НАЙ-ДЪРТИТЕ И НЕОБРАЗОВАНИТЕ БЪЛГАРИ.А ТЕ СА МНООООГО МАЛКО И ВСЕ ПО-МАЛКО ЩЕ БЪДАТ....РАЗВИТИЕТО И ПРОСПЕРИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ГО ИМА САМО И ЕДИНСТВЕНО БЕЗ БСП(БКП)...НЯМА РАЗВИТА И БОГАТА ДЪРЖАВА НА ТОЯ СВЯТ КОЯТО ДА НЕ Е УНИЩОЖИЛА И ИЗХВЪРЛИЛА КОМУНИСТИТЕ НА БУНИЩЕТО....
39
1
 
8
 
! Отговори
ггг преди 12 години
,,За голямо съжаление като ги слушам и виждам делата им в устата ми напират единствено псувни''-казваше един мой приятел.
38
0
 
7
 
! Отговори
ии преди 12 години
Факт: 1/3 парите които изкарвам с труда си се управлява от тези мафиоти.
37
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да са ни живи здрави. На нас обикновените българи ни остава да се радваме на поскъпването на тока и постепенно изравняване на сметката за парно и сметката за ток от 500-600 лв. на месец. Само че сметката за ток ще трябва да се плаща и през лятото.
36
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахах пак извъртя г*за болен :)) Вижте си го вожда бе , псевдо националистчета фурнаджииска лопата
35
6
 
3
 
! Отговори
Troll преди 12 години
Интересна онлайн игра. Водим тежка война с Турция и сме на път да ни изтрият от картата на света. Ела и се бий за родината си. Нуждаем се от вашата помощ! erepublik/en/referrer/TrollBG
34
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
атака направи услуга на партията на Бинев "ГОРД"за което се радвам...
33
11
 
13
 
! Отговори
Г.Е.Р.Б. преди 12 години
ОЧЕВИДНО Е ЧЕ БСП ПОТЪВА...ПОТЪВа...ПОТЪва...ПОТъва...ПОтъва...Потъва...потъваааааа.......................В *** НА ИСТОРИЯТА КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ........
32
5
 
11
 
! Отговори
до тъпите гербери преди 12 години
Не съм в деловодството на НС, за да зная внесен ли е, но ако вотът е внесен веднъж, няма как, образно казано, да бъде изнесен, каза още проф. Огнян Герджиков.
31
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И за какво да подкрепи вота? За да дойде нова тройна коалиция ли? Не - благодаря!
30
8
 
15
 
! Отговори
Иван преди 12 години
УВЛЕЧЕНИЕТО НА ПЕНСИИТЕ ОТ 1 ЮЛИ СЕ ОТЛАГА ! СЪЩО ТАКА ОТНОВО НЯМА ДА ИМА КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ДОБАВКИ ! СЪЩЕВРЕМЕННО ОТ НАЧАЛОТО НА ЛЯТОТО УВЕЛИЧАВАМЕ ТОКА С 10 ПРОЦЕНТА И ПРИРОДНИЯ ГАЗ С 16.8 ПРОЦЕНТА ! ПРИЧИНАТА - НАЛОЖИ СЕ ДА ЗАПАЗИМ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА НА "АТАКА" И ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ПОЛУЧАВА ПО 380 000 НА МЕСЕЦ СУБСИДИЯ ЗА ДА Е С НАС ! ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА НЕ ОСТАНАХА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ,ЗАПЛАТИ И ДОБАВКИ ! САМО ЗА БОНУСИ ЩЕ НАМЕРИМ !ПРЕСЦЕНТЪР НА П.П. ГЕРБ
29
1
 
20
 
! Отговори
до тъпите гербери преди 12 години
Понятието "оттегляне на подпис" в правото не съществува - искането на вот на недоверие не е проекторешение, което да се оттегля. Това коментира за Дарик проф. Огнян Герджиков, който беше председател на 39-тото Народно събрание.По думите му, в случая с решението на "Атака" да се откаже от вече внесения вот срещу кабинета, не става въпрос за завещание, което човек да променя или от което да оттегля подписа си. Според проф. Герджиков няма как и да бъде обявено, че вотът не е внасян изобщо, след като това фактически се е случило.
28
1
 
8
 
! Отговори
Пътник преди 12 години
При Сидеров който плаща той поръчва музиката или като оня френския коняк Курвоазие