ГЕРБ натисна "Атака" за вота, ядосва се Станишев

"Ако това е начинът да се опази единството на групата - да са живи и здрави"
19 апр 2012 17:32,
135
ГЕРБ натисна "Атака" за вота, ядосва се Станишев
Станишев остана недоволен от решението на Атака. Снимка: Impact Press Group

Очевидно е имало натиск върху депутатите от "Атака", за да оттеглят подписите си за вота на недоверие към правителството заради отказа от АЕЦ "Белене", заяви в Хасково лидерът на БСП Сергей Станишев.

Той научи за променената позиция на партия "Атака" от медиите и заяви, че може да изрази само своето съжаление, защото тази позиция не е принципна.

"Ако това е начинът да се опази единството на групата - да са живи и здрави", коментира Станишев.

На въпрос от кого е натискът Станишев отговори: "От партия ГЕРБ! Добро утро!".

Лидерът на БСП допълни, че настоящият парламент не изразява волята на българските избиратели по темата "Белене".

Още по темата

"За 20 години това е единственият модерен проект, който гарантира бъдещето на ядрената енергетика, енергийната ни независимост и сигурност“, допълни бившият премиер.

Той бе категоричен, че БСП ще инициира създаването на комитет за събирането на 500 000 подписа за провеждане на референдум, за да могат хората да се произнесат по въпроса са АЕЦ "Белене".

В Хасково Станишев отрече между него и Георги Първанов да има конфликт, но все пак не скри, че не споделя идеите на експрезидента.

Той допълни, че партията, която спечели следващите парламентарни избори, ще завари една абсолютно разбита държава с опоскана хазна, изяден фискален резерв.

"Ще бъде много трудно, трябва да сме честни и почтени към българските гражданите", подчерта лидерът на социалистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
7
 
3
 
! Отговори
emigrant преди 12 години
tozi *** stani6ef i da se na-ka pak GERB 6te sa mu vinovni
26
6
 
18
 
! Отговори
Miro преди 12 години
СТРАНДЖА ПРАВ СИ ! ЕТО КЪДЕ НИ ОТИВАТ НАШИТЕ КЪРВАВИ ДАНЪЦИ И РОБСКИ ТРУД ! НО ТАКА ГЕРБ И АТАКА САМО ПРОДЪЛЖАВАТ С НЯКОЛКО МЕСЕЦА АГОНИЯТА СИ ! ЩЕ БЪДАТ 1-ТЕ УПРАВЛЯВАЩИ В НОВАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ КОИТО ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ И ИЗПРАВЕНИ ДО СТЕНАТА ! ТОВА ВРЕМЕ НАБЛИЖАВА !
25
0
 
5
 
! Отговори
животни!!! преди 12 години
я карайте с 100 евро!!!!!
24
9
 
7
 
! Отговори
Unufri преди 12 години
И откъде е "очевидно", че е имало натиск бе аланкоолу? Само натиски, репресии и тем подобни простотии са ти в главата...
23
2
 
17
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Ето къде са парите за пенсии ! Къде отиват нашите данъци ,здравни осигуровки,къде отиде фискалния резерв и Сребърния фонд ! Герберските родоотстъпници да плащат на такива като Болния за да ги подкрепя,а същевременно той да издържа и купува нови коли и апартаменти на любовницата си,шампанско от 3.600 лв. и уиски от 390 лв. Браво герберски предатели и псевдонационалисти !
22
3
 
8
 
! Отговори
Живко Сталев преди 12 години
Ако някога по някаква причина гласувам за тоя иначе симпатичен, но реално много слаб политик, да не кажа измамник, лъжещ и кондом на Доган...тогава да умра!
21
0
 
5
 
! Отговори
do 29 преди 12 години
Bog da go prosti Bateto,po edna tv kaza predi vreme 4e Balgariq nikoga nqma da se upravi,opredelen krag ot xora imal polza ot tova,ako ne si go razbral 4oveka qsno i to4no go kaza
20
1
 
3
 
! Отговори
До 19 преди 12 години
Ти бе аз, тои, тя, ние, вие, Баламурниците които измираме от ракови заболявания!
19
1
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
ne razbiram ot politika ama ne6tata savsem zagrubqxa ,bezrabotnite 6te stanat kolkoto pensionerite,toka nagore,gazta nagore cenite nagore,naftata kak ne e prexvarlila 3lv nezznam ama i tova lqto 6te stane tova a pravitelstvoto ot4ita uspexi za kakvo za texniq li4en jivot li
18
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко е виновен
17
2
 
6
 
! Отговори
до Анонимен преди 12 години
Забравяте само 1 нещо, кой ще плати сметката за Белене плюс лихвите.
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ми те к..ските номерца нямат край
15
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сергейчо не се ядосвай той и Воленчо е с обратни наклоности що не си направите коалиция и няма да се отмята толкова!
14
3
 
5
 
! Отговори
иво преди 12 години
Съдбата на Сидеров ще бъде същата като на Н.Петков.
13
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Серго, за къв *** им е на ГЕРБ да натискат АТАКА като другите партии казаха, че няма да ви подкрепят във вота което означава, че този вот е безмислен !!! Истината е, че миналата седмица депутатът от АТАКА който отказа да подпише за вотът пред БТВ заяви, че ако АТАКА не оттеглят подкрепата си за вотът ще напусне АТАКА което означава, че АТАКА се разпада и покрай това и клюпачката за Волен.Серго да ти кажа .... не ме вълнува политиката, но от както ГЕРБ е на власт ти стана много нагъл!
12
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Белене1.15 000 работни места в срок от 5-10 години.2.Над 1000 високо квалифицирани ядрени специалисти.3. 30% от оборудването ще бъде произведено в България.4. Централата ще бъде изплатена в срок от 20 години като е предвидена да работи 60.Всичко това повреме на най-голямата криза. Няма такъв проект който да даде толкова много хляб за толкова различни сектори на икономиката ни и да задържи толква високо квалифицирани специалисти
11
4
 
4
 
! Отговори
иво преди 12 години
ХА-ХА-ХА,Така са викали и след 9 сеп. 1944 год.И са разбрали , че е дошъл ...КОМУНИЗМЪТ и БКП.
10
4
 
9
 
! Отговори
измамен избирател преди 12 години
За 23 години в България не се намери нито един честен, доблестен и съвестен политик, но като тая ***, която в момента ни управлява- парламент и правителство, просто не е било. За тия 3 години нито веднъж не бе изразена позиция, която да е добре обмислена, мотивирана и да се отстоява. То не бе ставката за ДДС, доходи, Белене, аста....днес- така, утре- на 180 градуса. По- голяма некомпетентност у нас не е имало. Само сметки и подмолни игрички. А България и българите не заслужават това!
9
1
 
14
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Истината за Сидеров и защо винаги е предател !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Лидерът на партия Атака Волен Сидеров забравил за идеалите на партията. Свикнал с много пари, сега не може да се примири, че губел част от парите (субсидията). В интервюта говорил за пари. В парламента говорил за пари. В главата му имало мисли само за пари. Водил епическа битка с ГЕРБ за пари (субсидията). Не можел да се примири с реалността, че пак ще има пари, но много по-малко. Бивши депутати от Атака споделиха, че ако още някой си тръгне и Атака остане без парламентарна група, т.е. без субсидия, Сидеров ще лудне. За пари бил готов да гази и мачка, пред нищо нямало да се спре.Явно има истина в думите на депутатите които напуснаха Атака. Калина Крумова заявила категорично, че ще съди ръководството на Атака за психически тормоз над семейството й. Бившата атакиска разказала, че майка й получила писмо от контролния съвет на Атака . В писмото пишело, че дъщеря й била предател и завършен крадец. Откраднала от партията 17 000 лв. и щяла да краде всеки месец по толкова пари. Тези пари дъщерята щяла да взима от джоба на данъкоплатците и щяла да ползва за лични нужди. Заплашили майката, че ще сизират за кражбата прокуратурата, НАП и Сметната палата. Вбесена Калина Крумова заяви, че ще съди тези които упражнявали психически тормоз върху майка й. Депутатката била възмутена от дъното на душата си от долната и жалка постъпка. Не е предполагала, колко ниско може да падне човек .Била убедена, че лично Сидеров стои зад безумната идея, да тормозят психически майка й, въпреки, че писмото било подписано от Адриян Асенов, Димитър Димов и Гален Момев.
8
6
 
23
 
! Отговори
Б.БОРИСОВ преди 12 години
УВЛЕЧЕНИЕТО НА ПЕНСИИТЕ ОТ 1 ЮЛИ СЕ ОТЛАГА ! СЪЩО ТАКА ОТНОВО НЯМА ДА ИМА КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ДОБАВКИ ! СЪЩЕВРЕМЕННО ОТ НАЧАЛОТО НА ЛЯТОТО УВЕЛИЧАВАМЕ ТОКА С 10 ПРОЦЕНТА И ПРИРОДНИЯ ГАЗ С 16.8 ПРОЦЕНТА ! ПРИЧИНАТА - НАЛОЖИ СЕ ДА ЗАПАЗИМ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА НА "АТАКА" И ДА ПРОДЪЛЖИ ДА ПОЛУЧАВА ПО 380 000 НА МЕСЕЦ СУБСИДИЯ ЗА ДА Е С НАС ! ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА НЕ ОСТАНАХА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ,ЗАПЛАТИ И ДОБАВКИ ! САМО ЗА БОНУСИ ЩЕ НАМЕРИМ !ПРЕСЦЕНТЪР НА П.П. ГЕРБ