НСО участват в убийства, организираха ловни излети на Първанов

Уволненият от НСО офицер Николай Марков продължава с нападките
Обновена: 22 апр 2012 12:44 | 22 апр 2012 12:37,
157
НСО участват в убийства, организираха ловни излети на Първанов
Службите организирали ловните излети на Първанов според Николай Марков. Снимка: БТА

Полк. Николай Марков, бивш офицер от НСО и уволнен от президента Георги Първанов, продължи с разкритията за злоупотреба с власт от страна на бившия държавен глава.

"Хора на НСО участват в убийства. Ако не минем като държава през пълна реформа и пълно разкриване на тези две специални служби, никога не можем да продължим напред. Имаше хора, които след отчет на Сметната палата се самоубиха. Дал съм това, което трябва в ръцете на господин Плевнелиев и той трябва да се произнесе какви действия ще бъдат предприети", заяви Марков по БНР.

Той отново потвърди позицията си, че знаковите престъпници са наемали гардове и шофьори от НСО, докато те били на работа в спецслужбата.

Още по темата
След като вчера Марков заяви, че Първанов е събирал данни за личния живот на хора от висшите кръгове, днес продължи с атаките и потвърди думите на лидера на РЗС Яне Янев за нерегламентиран лов на Първанов.

Вчера Георги Първанов публично отрече, че с пари на НРС са плащани негови ловни пътувания и нарече това поредната "партенка".

"Ако доскоро казвах, че ГЕРБ се "яневизира", сега имам усещането, че се "яневизира" държавата. Излиза един човек като този, който е в състояние по най-грубо-лъжливия начин, да хвърля подобни димки, защото това е неговият стил, но това е част от една кампания, която върви срещу мен от различни страни, очевидно някой много го е страх от мен", пише в официалната позиция на бившия президент.

"Как Първанов намира очи да лъже, като и аз съм бил свидетел на това как 10-15 души от НСО се занимаваха само с това да организират лов и да го придружават на тези излети", заяви пък в отговор уволненият от НСО офицер.

По думите на Николай Марков той от 4 години обикаля по съдилищата, защото отказал да прави лицеви опори пред охраната на Маргините, съдели го за всичко, включително и за опит на убийство на генерали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
6
 
3
 
! Отговори
Калине, преди 12 години
подлого,почини си малко!Ще ти дойде и твоят ред.
30
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Извинете,днес не е ли неделя?Защо тогава ТИКВОЧИТЕ нямат почивен ден?Това е против закона,от 24 часовият им работен ден,поне в неделя да почиват глупаците!Да се сезират профсъюзите на ТИКВИТЕ!
29
7
 
23
 
! Отговори
Калин преди 12 години
тя прокуратурата .. и комисиите са сезирани от преди години.. гоце е недосегаем мръсно позитанско *** .. не лъжи и не плюй по Николай Марков!!
28
5
 
15
 
! Отговори
3 D преди 12 години
Думи на НИКОЛАЙ МАРКОВ "Това са полуграмотни хора, назначени от Първанов, който реално реабилитира апарата на ДС. Комунистите са работили за БКП, когато партията и държавата бяха едно и също, а този режим е обявен за престъпен в цяла Европа. В Европа на тези хора се отнемат имущества, вкарват се в затвора, 40 души в Германия са в затвора от този режим вече", подчерта Марков.Един шеф на резиденцията тогава ми каза, че Първанов е надминал ловните увлечения на Тодор Живков. Това са комплексир
27
7
 
28
 
! Отговори
Калин преди 12 години
ГОЦЕ Е МАФИОТ .. ВЪЗМОЖНО НАЙ ДОЛНАТА *** .. САМО *** ОКОЛО НЕГО.. САМО ТАКИВА ГО ЖЕЛАЯТ.. В НОРМАЛНИТЕ СТРАНИ .. НЕ ГО ИСКАТ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ .. В ДРУГИ КАТО ХОДИ ПЛАЩА .. НА МЕСТНИТЕ ДИКТАТОРИ.. ЛЪЖЕ ГИ, ЧЕ ШЕ ГИ УРЕДИ С ИМИДЖ ЗА ДА СИ ЗАДОВОЛЯВА МЕРСКИТЕ СТРАСТИ ДА УБИВА ЗАЩИТЕНИ ЖИВОТНИ.. !! ТОЯ *** Е НЕЖЕЛАН В КОЯ ТО И ДА ЦИВИЛИЗОВАНА СТРАНА .. СЪВЕТНИЦИТЕ МУ СА ИЗБИТИ, ВЕЛЧЕВ МУ Е ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ, ПЕНГЕЗОВ, КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД.. ТАНЧЕВ НЕНКОВ, ТОЯ ИМА КВОТА ВЪВ ВСС.. *** МАФИОТСКИ
26
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво ни съобщавате известни на всеки неща??
25
2
 
9
 
! Отговори
антикомунист преди 12 години
Общесвените тайни, станаха обществени НЕтайни.
24
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Г-н полковник, като гледам нямаш поникнали мустаци, кога втаса да станеш полковник и кой те направи? До като смучеше от НСО ти беше добре, като те изритаха реши да плюеш. Знай че никой няма повече да те иска, защото си фурнаджийска лопата или влашка престилка, което ти харесва повече. То и министъра на МВР е физкултурник, ама за него мълчиш. Като си знаел за тия нарушения защо не сезира прокуратурата или така ти беше по-уютно? Срамно е за един полковник да плюе така. Но ти нямаш явно срам.
23
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само псевдо-комунизъм и мутри за вас, не сте народ, а стадо стригани алчни овце!
22
7
 
25
 
! Отговори
Калин преди 12 години
ГОЦЕ Е ***, ПОЗОР И НАЦИОНАЛЕН СРАМ.. ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ.. ТОЯ ЛЪЖЕ МАЗНО И НАГЛО.. ФАКТ НЕОСПОРИМ!!НЯМА .. ПО ДОЛНО ЛИЦЕМЕРНО И НАГЛО СЪЩЕСТВО.. ОТ ДОН ГОЦЕ .. !!ЛЪЖЕЦА.... А БОКО .. Е МЕКА КИТКА .. БИВА ГИ В ЕДНО ДА ПРАВЯТ МЪРСНИ НОМЕРА .. И ДА СЕ ВАЛЯТ В КРЕВАТИТЕ С ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ ...В ЛОВНОТО СТОПАНСТВО ПАЛАМАРА !!
21
2
 
18
 
! Отговори
!? преди 12 години
Първанов в нашата читалищна библиотека?????Сигурно е влязъл там за снимката!!!!!
20
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че нали Сумиста му беше съветник.........това обяснява кой гръмна Кюлев
19
6
 
21
 
! Отговори
един от вас преди 12 години
Триперливия досега беше сама чукач на ученички и ловец........сега се оказва,че е престъпник, Дали червената издънка , главен прокурор ще се осмели да пипне свещенната крава на мафията ?!
18
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма да се учудя ако се "самоубие" скоро Николай Марков.
17
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоцето омазан до шия в ла.ната. Сега чак ли разбрахте че е престъпник тоя комунистически ***?
16
2
 
14
 
! Отговори
до 21 преди 12 години
Не му бяха такива думите. Много плоско се опитваш да подмениш думите "Аз не съм като Първанов и си изпълнявам поетите задължения, затова махни проверката..." и т.н
15
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Помните ли думите на Борисов към В.Танов: Поел съм ангажимент към Парванов, махни проверката от Мишо Бирата!Всичко е цирк и пародия ,те си играят заедно а ние страдаме! *** омитайте се!
14
6
 
24
 
! Отговори
До ИСТИНАТА преди 12 години
Радвам се,че ги избиха тия.Трябваше да продължат,но така щяха да гръмнат и ТИКВАТА,ето защо спряха.Има още *** за измитане!
13
11
 
37
 
! Отговори
даскал преди 12 години
И децата знаят, че Гоцю е кръстника на мафията.......
12
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоце е престъпник купен от Борисов за да разцепи бсп за да няма опозиция, същото направиха и с атака и със сдс. А пък всички заедно с Доган ограбват България. Всички медии са на Доган но се скъсват да хвалят правителството, в замяна държавните поръчки за знакови обекти се изпълняват от фирми на Доган. Сащ пък държът Борисов в шах с доказателства за перстъпното му минало и той им играе по свирката. Гнус ме е от тези ***! Всички са за затвора. ОСтавка!