НСО участват в убийства, организираха ловни излети на Първанов

Уволненият от НСО офицер Николай Марков продължава с нападките
Обновена: 22 апр 2012 12:44 | 22 апр 2012 12:37,
157
НСО участват в убийства, организираха ловни излети на Първанов
Службите организирали ловните излети на Първанов според Николай Марков. Снимка: БТА

Полк. Николай Марков, бивш офицер от НСО и уволнен от президента Георги Първанов, продължи с разкритията за злоупотреба с власт от страна на бившия държавен глава.

"Хора на НСО участват в убийства. Ако не минем като държава през пълна реформа и пълно разкриване на тези две специални служби, никога не можем да продължим напред. Имаше хора, които след отчет на Сметната палата се самоубиха. Дал съм това, което трябва в ръцете на господин Плевнелиев и той трябва да се произнесе какви действия ще бъдат предприети", заяви Марков по БНР.

Той отново потвърди позицията си, че знаковите престъпници са наемали гардове и шофьори от НСО, докато те били на работа в спецслужбата.

Още по темата
След като вчера Марков заяви, че Първанов е събирал данни за личния живот на хора от висшите кръгове, днес продължи с атаките и потвърди думите на лидера на РЗС Яне Янев за нерегламентиран лов на Първанов.

Вчера Георги Първанов публично отрече, че с пари на НРС са плащани негови ловни пътувания и нарече това поредната "партенка".

"Ако доскоро казвах, че ГЕРБ се "яневизира", сега имам усещането, че се "яневизира" държавата. Излиза един човек като този, който е в състояние по най-грубо-лъжливия начин, да хвърля подобни димки, защото това е неговият стил, но това е част от една кампания, която върви срещу мен от различни страни, очевидно някой много го е страх от мен", пише в официалната позиция на бившия президент.

"Как Първанов намира очи да лъже, като и аз съм бил свидетел на това как 10-15 души от НСО се занимаваха само с това да организират лов и да го придружават на тези излети", заяви пък в отговор уволненият от НСО офицер.

По думите на Николай Марков той от 4 години обикаля по съдилищата, защото отказал да прави лицеви опори пред охраната на Маргините, съдели го за всичко, включително и за опит на убийство на генерали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
48 преди 12 години
Не се обожествявай,и ти си произлязал от смрадлива...
50
0
 
2
 
! Отговори
до 64 преди 12 години
Еееее, Кременка..къде се изгуби бе душа? Всякакви филми ми се въртяха из главата какво става с теб...даже и най-лошото си помислих. Радвам се че си жива и здрава и на линия.Чест и почитания!Лефтеров!
49
1
 
5
 
! Отговори
до 63 преди 12 години
Какви деца са 18-20 годишни мюсюлмански индивиди членуващи в партии?
48
4
 
2
 
! Отговори
KREMENA ST ZAG преди 12 години
Vapriki 4i sam agtivisdtka na GERP,as ni moga da vaspriema tindentziata 4i GOZE potpisva smardtni prisadi za OBIISTVA...toi e fvszashtdnusdt homanen filandtrob.
47
0
 
12
 
! Отговори
до 41 преди 12 години
Има начин! Ей така за неизпълнени предизборни обещания да влиза по един Брайвик в НС от чисто хигиенична гледна точка...*** да се разкара. На следващите избори да знаят ония точилите се за властта че там някъде има Брайвик и ги чака.Гърците си имат Брайвик- ценностната си система и скачат и пшротестират. Ние сме овце. За да имаме Брайвик в себе си трябва да се промени манталитета ни.Това е непосилна задача...обаче...така ми се струва.Жалко! Може би 5 века робство са ни направили робски души
46
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отвратително!!!!!!!!!!!!!
45
1
 
28
 
! Отговори
Йуй преди 12 години
гоце параванов е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ДОБРОВОЛЕН *** НА БЪЛГАРИЯ ЗА 20 и 21 век.Но радостното е че, вече е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЧЕРВЕНОВМИРИСАН ТРУП.
44
1
 
37
 
! Отговори
гоце мафиота преди 12 години
Гоце, Гоце, почнаха да излизат нещата за теб, а още колко има да излиза !!!!
43
1
 
18
 
! Отговори
Престъпници ! преди 12 години
Партията им е такава и лидерите им са такива. Но съществуват толкова десетилетия заради част от народа ,вместо да отидат по затворите. ББ само вдигаше лозунги срещу кумунистите докато вземе власта и нищо не напраеи за обявяване на режима за престъпен.
42
7
 
25
 
! Отговори
АТИЛА преди 12 години
Членовете, Симпатизантите и Поддръжниците на Руската Славяно Комунистическа Терористична партия БКП- БСП, оперираща на територията на Задунайска губерния създадена преди 134 години от Руски *** за 32 тона злато трябва да се ИЗБИВАТ и ще се ИЗБИВАТ !Комуниста не е дошъл на власт с избори, той дойде с Оръжие, Преврат и Руски Танкове и може да се свали само и единствено Българско Оръжие и Българска КЪРВАВА РЕВОЛЮЦИЯ !
41
0
 
10
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Ako Vsicko tova e istina tezi sluzbi triabva da badat razformirovani i otgovornite prateni vav zatvora ako sme biala darzava
40
1
 
17
 
! Отговори
! преди 12 години
Първо крадат и се ояждат без срам и свян, после ги махат и започват да огладняват, после полудяват от бяс и глад и започват да бълват истините, в които те самите не бяха цвете на времето, а тези, които още са в играта се зъбят насреща и казват, че всичко е лъжа. Излязат ли от схемата и или се "самоубиват " или се потулват вдън земя. Калинке- къде си, как е туморчето?
39
2
 
30
 
! Отговори
Ангелин преди 12 години
"Той отново потвърди позицията си, че знаковите престъпници са наемали гардове и шофьори от НСО, докато те били на работа в спецслужбата." Ако другите държави си имат мафия, то нашата мафия си има държава.
38
2
 
21
 
! Отговори
Калин преди 12 години
ПОЗИТАНЦИ СА ОСОБЕННО НАГЛО .. И НЕЧИСТОПЛЪТНО ПЛЕМЕ.. ОЛЯЛО СЕ ОТ ВЛАСТ И ЗА ВЛАСТ .. ГОЦЕ Е ТЕХЕН ПРОДУКТ.. МАЗЕН И ВМИРИСАН.. !! ТЕ И ЗА ТОВА БЕСНЕЯТ .. ИЗКАРАТ ЛИ ТОЗИ .. ЧЕРВЕЙ НА СВЕТЛО!!
37
3
 
5
 
! Отговори
44 преди 12 години
Не плагиатствай,тиквата е една-жълта и куха!
36
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дон Корлеоне с химикал в ръка- ей го на на снимката.
35
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГОЦЕ, българите те мразят, ти си предател.
34
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След управлението на Филип Димитров /и то неспособно, но поне честно/, всички следващи са затънали в ***. Няма сини и червени. От един дол дренки са. И няма да се оправим. Енергичните и инициативни млади хора отдавна емигрираха. Завършващите университет се махат при първа възможност. Кой ще подкрепи едно движение за "прочистване" на България?Пиша от чужбина. Тук следим как е в Родината, но никой няма желание да си остави работата и да се връща в ***.Къде е изходът? Какво да се прави?
33
1
 
1
 
! Отговори
Калин преди 12 години
не плаши.. не се плаша лесно.. *** мръсен
32
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истината е една- Кольо е ***!