(ДСБ) Демократи си Събраха Багажа

Шефове и членове на столични ръководства напуснаха Костов
Обновена: 25 апр 2012 14:03 | 25 апр 2012 14:00,
221
(ДСБ) Демократи си Събраха Багажа
Напусналите обвиняват ръководството на ДСБ в подмяна на ценности. Снимка: Булфото

Председатели и членове на районни ръководства на ДСБ-София обявиха, че напускат партията на Иван Костов.

Декларацията им е подписана от 17 души, сред които четирима председатели на районни ръководства в районите "Кремиковци", "Лозенец", "Възраждане" и "Студентски".

Пълната липса на активна политическа и обществена дейност на местните структури на ДСБ, както и липсата на контакт и санкция от редовите членове са само част от причините, довели до решението ни за напускане, посочват те в писмото си до медиите.

Сред останалите мотиви на напускащите са неучастието в местни инициативи, което да легитимира партията сред избирателите, превръщането им в инкасатори на членски внос и логичният резултат - рязкото спадане на броя на членовете и симпатизантите, както и отказът да се търсят и отстраняват причините за неблагополучията в ДСБ.

"Цялата тази нездрава атмосфера доведе софийската организация на ДСБ до катастрофално състояние, при което духът и енергията на свободомислещите в ДСБ бяха употребени за оцеляването на тесен кръг хора в партията", посочват още напускащите.

В декларацията си те обвиняват още ръководството на тъмносините в подменени ценности, а депутатите - в имитирането на опозиция, която не защитава интересите на гражданите.

Още по темата

"Решението ни е трудно и въпреки него запазваме добрите си чувства към онези наши приятели, които ще изберат да останат в ДСБ", завършват те.

Под документа подписите си са поставили:

Мина Дедова – член на Националния вътрешно-партиен арбитраж на ДСБ

Тодор Сантов – член на Софийското ръководство на ДСБ (до март 2012)

Иветка Петрова – председател на ДСБ р-н Кремиковци. Втори мандат заместник кмет на район "Кремиковци"

Лилия Христова – председател на ДСБ, р-н Лозенец

Константин Симеонов – председател на ДСБ, р-н Възраждане

Силвия Диманова – председател на ДСБ, р-н Студентска

Александър Борисов – кмет на с. Кокаляне, р-н Панчарево

Стефан Павлов – зам.-председател на ДСБ, р-н Студентска

Дафинка Йончева – зам.-председател на ДСБ, р-н Кремиковци

Драгомир Бояджиев – член на ръководството на ДСБ, р-н Лозенец

Елена Андонова – член на ръководството на ДСБ, р-н Лозенец

Величка Драганска – член на ръководството на ДСБ, р-н Възраждане

Калин Гетовски – член на ръководството на ДСБ, р-н Студентска

Валентина Иванова – член на ръководството на ДСБ, р-н Студентска

Людмил Тишев – член на ръководството на ДСБ, р-н Студентска

д-р Светлана Мурат – член на ръководството на ДСБ, р-н Панчарево

Иво Иванов – член на ръководството на ДСБ, р-н Панчарево, както и много членове на районните организации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още по темата: напускащиДСБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
1
 
16
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
186, Точно и ясно. Милиционерите няма да се предадат без бой, разбирай подли номера. По-добре мишките да избягат сега, а не когато е късно.
137
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега прогнозите сочеха , че герб ще трябва да прави коалиция със сините след изборите и веднага се започна цепенето на сините. Целта е да влезне Б отбора на герб , кунева, с достатъчно проценти, че сините да са ненужни. Същият филм вече го видяхме в парламента с яне янев и атака. На третия път обаче стомната обичайно се чупи, така че очаквам на тези избори сините да имат даже по-висок резултат от последните прогнози
136
2
 
22
 
! Отговори
до #183 преди 12 години
За кои *** говориш - за самия ББ, ЦЦ, Цецка, Велчев, Плевнелиев или някой от останалите 56 депутати от БКП в ГЕРБ? Ако е за тях, напълно съм съгласен - те са най-голямата група на компартията в парламента от 1989 г. насам.
135
1
 
13
 
! Отговори
ДС преди 12 години
Сигурно Пръмова ги привлича с идеология в зелено,непорочност и обет за аскетизъм и смирение пред бога хихихи
134
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП... Та дотук за антикомунистическата реторика на слабоумника!
133
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ и БСП са най-отвратителните шайки управлявали някога по тези географски ширини! Никога не бих гласувал за подобна *** като мутренския ГЕРБ !
132
4
 
8
 
! Отговори
ПФУ! преди 12 години
Ейййй,докато не затрие истинските демократи ДС/бкп(бсп) няма да се спре
131
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ужас, много льош тоя Костов, пак взриви червената мисловна Вселена. Споко милички, този път без него ще се наложи да се измъквате от батака, но си имате слънце да ви води към нови сияйни върхове из блатото :)))). За изход не питайте, с тоз полет на мисълта толкова ви се полага. Костов още дълги години ще мъчи съвестите на продажните души, защото има достатъчно честни българи, които го подкрепят.
130
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Парите на трактора вършат ИДЕАЛНА работа на другарката ПръмоваДоста подкупно племе сме!
129
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов= брутален крадец! А патртията му е просто жалка.Няма смисъл да се коментира.Съществуват само защото Костов, като самостоятелна единица окраде толкова много пари, че няма как да не му се чуе гласът. Костов окраде най-много от всички.
128
3
 
6
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
ТАКА Е...- КЮМУРДЖИЙСКИТЕ ПАРТИИ СИ СВЪРШИХА ЧЕРНАТА РАБОТА(ПО БЕЛЕНЕ)...- НОВИТЕ МОЩНОСТИ В МАРИЦИТЕ ЩИ СА ГЕРБАДЖИЙСКИ...!- ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗТУРЯТ...!!!
127
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** като остане без имунитет най-после ще го пъхнат ли в дранголника????
126
13
 
16
 
! Отговори
Разбирачев преди 12 години
Е, хайде сега и за Жан помним и за Иван помним. Колкото до кризата при Жан, то тя щеше да буде много по-малка, ако СДС-то на Иван не беше извело хора на улиците да бутат насилствено властта. Няма държава в света, която да не фалира при такъв уличен натиск, както тогава фалира България. Така, че много е спорно кой е по-виновен за тогавашната инфлация, дали Жан, дали Иван, ... После Иван взе цялата власт и разпродаде Бълграия - над 120 милиарда подарени за няколко милиарда.
125
7
 
5
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 12 години
Нормлано Червената олигархия не се нуждае вече от дясно... пордаде ни успешно на Запада, които ги легитимираха, лижата и при Русия - няма кой да ги свали от там... а офцете успешно зхапвата на Спасител... Гарагаме, СаксКардецки,Мутрата... ас ега на небосклкона се готви комуянрксата снаха "ЙесСър" Кунева Евроатомката... чух че снощи и лизъл г**а Гоцевия послушник Станислав от Криводол...
124
6
 
17
 
! Отговори
до 118 - пичоранката преди 12 години
То не беше авиокомпания Балкан, Гад Зееви, то не беше Mr. 10%Хайде, хайде, не сме се родили преди 10 години, "пич" ;)
123
4
 
4
 
! Отговори
И Костов да... преди 12 години
И Костов да напуска ДСБ. Да се връща в партията , за която лелееше преди 1989 г. Бойчо и Цвятко също да се връщат в партията - майка. Видяхме резултатите на политическото ренегатство. Нека правят партии различни от БКП/БСП само онези, които са били отритнати от режима на Тато. Това са хора с физически кусури, служили като трудоваци, други от тях са страдали от олигофрения и по тези причини са били утайката на обществото преди 1989 г. Те имат право да се противопоставят на БСП, сега.
122
2
 
6
 
! Отговори
Petrov преди 12 години
Те всички НЕКАДЪРНИЦИ и *** трябва да си съберат багажа от Народното събрание и да го закрият.
121
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Костов, Царя, Станишев, Бойко и другите всички видни демократи трябва да бъдат съдени от нов народен съд! Те погребаха България!
120
9
 
5
 
! Отговори
българка преди 12 години
Аз се чудя как толкова време го изтърпяха този комунист-лицемер. Костов заедно сас своята създателка столетницата разсипаха България ,направиха шепа лакомии като него самият милионери и милиардери с което пък им напълниха съзнанието с необуздан вълчи глад към парите и обезличаването на цял един народ водейки го към дъното.
119
6
 
7
 
! Отговори
ф-1 преди 12 години
Ха познайте кой стои зад сценария хора от трета политическа сила да напускат партията си,и то само за 3-4 месеца.Принципа на моркова и тоягата се бетонира !И.Костов бил ограбил БГ-я вижте на кого са банките,енергийните предприятия,големите фирми,застрахователните дружества!Всичко е в ръцете на хора от бившите служби на ДС,БКП и техните метастази.