(ДСБ) Демократи си Събраха Багажа

Шефове и членове на столични ръководства напуснаха Костов
Обновена: 25 апр 2012 14:03 | 25 апр 2012 14:00,
221
(ДСБ) Демократи си Събраха Багажа
Напусналите обвиняват ръководството на ДСБ в подмяна на ценности. Снимка: Булфото

Председатели и членове на районни ръководства на ДСБ-София обявиха, че напускат партията на Иван Костов.

Декларацията им е подписана от 17 души, сред които четирима председатели на районни ръководства в районите "Кремиковци", "Лозенец", "Възраждане" и "Студентски".

Пълната липса на активна политическа и обществена дейност на местните структури на ДСБ, както и липсата на контакт и санкция от редовите членове са само част от причините, довели до решението ни за напускане, посочват те в писмото си до медиите.

Сред останалите мотиви на напускащите са неучастието в местни инициативи, което да легитимира партията сред избирателите, превръщането им в инкасатори на членски внос и логичният резултат - рязкото спадане на броя на членовете и симпатизантите, както и отказът да се търсят и отстраняват причините за неблагополучията в ДСБ.

"Цялата тази нездрава атмосфера доведе софийската организация на ДСБ до катастрофално състояние, при което духът и енергията на свободомислещите в ДСБ бяха употребени за оцеляването на тесен кръг хора в партията", посочват още напускащите.

В декларацията си те обвиняват още ръководството на тъмносините в подменени ценности, а депутатите - в имитирането на опозиция, която не защитава интересите на гражданите.

Още по темата

"Решението ни е трудно и въпреки него запазваме добрите си чувства към онези наши приятели, които ще изберат да останат в ДСБ", завършват те.

Под документа подписите си са поставили:

Мина Дедова – член на Националния вътрешно-партиен арбитраж на ДСБ

Тодор Сантов – член на Софийското ръководство на ДСБ (до март 2012)

Иветка Петрова – председател на ДСБ р-н Кремиковци. Втори мандат заместник кмет на район "Кремиковци"

Лилия Христова – председател на ДСБ, р-н Лозенец

Константин Симеонов – председател на ДСБ, р-н Възраждане

Силвия Диманова – председател на ДСБ, р-н Студентска

Александър Борисов – кмет на с. Кокаляне, р-н Панчарево

Стефан Павлов – зам.-председател на ДСБ, р-н Студентска

Дафинка Йончева – зам.-председател на ДСБ, р-н Кремиковци

Драгомир Бояджиев – член на ръководството на ДСБ, р-н Лозенец

Елена Андонова – член на ръководството на ДСБ, р-н Лозенец

Величка Драганска – член на ръководството на ДСБ, р-н Възраждане

Калин Гетовски – член на ръководството на ДСБ, р-н Студентска

Валентина Иванова – член на ръководството на ДСБ, р-н Студентска

Людмил Тишев – член на ръководството на ДСБ, р-н Студентска

д-р Светлана Мурат – член на ръководството на ДСБ, р-н Панчарево

Иво Иванов – член на ръководството на ДСБ, р-н Панчарево, както и много членове на районните организации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още по темата: напускащиДСБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
2
 
7
 
! Отговори
до 156 преди 12 години
Както казах разпродаде на ПАРЧЕ. Под това може да разбираш това което правят *** в момента с откраднатите железа.
117
5
 
9
 
! Отговори
Райкова преди 12 години
Страхливците бягат от потъващият кораб!Но той няма да потъне!А Вие бягате към БОНУСИТЕ и далаверите - там избягаха и други вкл РЗС на Янето!Бягайте да не останете без голямо парче баница!Продажници!За да не бъда обвинена ще кажа за публиката ,че не съм член на ДСБ ,а на БСП!Омерзена съм от продажниците в тази държава!Хора без морал.Дълбоко ме трогнаха сълзите на "железният" Иван Костов с толкова ранима детска душа.Горе главата Костов!Всеки ще отговаря един ден за делата си.Горе главата!
116
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този трябва жив да го дерат. Дано има Господ.
115
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
до 149 ще ти обясня просто барем разбереш . България беше фалирала 1990 година защото Луканов спря да плаща външния дълг и обяви мораториум тогава този дълг беше 100% а при Жан Виденов отиде и на 120% , ако спреш да плащаш на банката какво се случва според а А Луканов спря да плаща защото икономиката се срути , от никъде свежи средства , никакви инвеститори , разрушени оазари , остаряло амортизирано оборудване , стари технологии, чудовишна енергийна ефективност , какво искаш повече.
114
11
 
16
 
! Отговори
олеее преди 12 години
Има много загубени хора който си мислят, че Костов спасил България.Момчета и момичета Костов е палача на България. От личен опит знам че затвори буквално печеливши предприятия/заводи който правеха милиони долари и ги разпродаде на парче. След това същите станаха само административни структури с цел издръжка от наем.Това престъпление го направи Костов и неговия слугинаж.Някой да се запита защо не ги продаде на частници или на чужди инвеститори ???За другите грехове няма смисъл да говорим!
113
10
 
10
 
! Отговори
АС преди 12 години
(ДСБ) Демократи си Събраха БагажаНормално, на никой не му се ходи след няколко години в затвора, където ще бъде Драгалевският крадец и доктор по Политикономия - другарят Костов!
112
2
 
8
 
! Отговори
мечо пух преди 12 години
Аз пък така и не разбрах от статията, отцепниците сега къде са решили да се залепят.
111
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 142 не съм 135 но съм сигурен ,че не знаеш колко се е приватизирало чрез РМД , но от мен да знаеш по голямата част се приватизира през касова приватизаия , но основен играч в нея се оказаха Приватиозационните фондове , които набраха капиталите си от вас баламурници , така ви излъгаха комунистите като ви подхвърлиха приватизационните бонове и ви задължиха да ги регистрирате към някой от техните фобдове , които после вио ги изкупиха на безценица , ама какво да ви обяснявам като сте ***.
110
5
 
7
 
! Отговори
до 118 и пич преди 12 години
Стига с демагогии и идеологеми. България имаше силна държавна промишленост и защо изобщо трябваше да се приватизира и разрушава! В Израел 2/3 от промишлеността е държавна а бият 200 милиона араби и не им пука
109
2
 
4
 
! Отговори
ДЖАБА преди 12 години
ХЕЙ ПИСАТЕЛИ ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО СТАНА С нишожеството наречено ЛУПИ Май никога няма да влезне в пандела .....!!!
108
10
 
20
 
! Отговори
Разбирачев преди 12 години
Само банките, които Костов подари струваха няколко десетки милиарда ...
107
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе 141, за съжаление хич не са спали а са действали и то активно за разорението на България!
106
3
 
7
 
! Отговори
до 118 пич преди 12 години
Мнението ми съвпада с твоето почти на 100% :) само че мисля, че целта ти е непостижима...Няма как да успее човек да обясни на хората, които са на "вие" с политиката, какво е направил Костов за тях, защото винаги го свързват с приватизацията и го обвиняват еднолично, а още по-невъзможно е да се обясни на тези същите, кой и защо приватизира така българските предприятия и какво щеше да се случи с българите и България, ако бяха продадени на пазарни цени на чужди инвеститори...
105
9
 
8
 
! Отговори
до 135 преди 12 години
Ами смятай, ако изобщо можеш. Колко раздадоха чрез РМД, колко струва Кремиковци, Балкан, Плама, заводите във Враца, Ямбол, Ст. Загора.Имахме силна действаща промишленост, силна лека промишленост, само колко консерви произвеждахме. Най-добрата цигарена промишленост в Европа....
104
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един бивш финансов министър и още по бивш зам.финансов ми сподели в частен разговр , че са спели в министерството на финансиите в началото на управлението на ОДС за да оправят бакиите на комунистите и са свършили адски много работа но не са тръбели а по повод приватизацията с типичното му чувство за хумор каза : Можеш ли да продадеш стар Москвич за нов Мерцедес , това беше нашата стара родна соц. индустрия . толкова примери мога да ви дам че ви е бедна фантазията, а сега плюйте колкото искате .
103
10
 
7
 
! Отговори
Бай-Илия преди 12 години
напускат потъващият кораб,тази партия няма бъдеще,костов си мисли още че е 97-*** година ,Бог да го прости ! :))))
102
6
 
4
 
! Отговори
@@ преди 12 години
УРААААААА ЕДИН *** ПО МАЛКО .
101
7
 
17
 
! Отговори
БРАД МИТ преди 12 години
Мотиви за напускането, е че няма какво да се краде .Няма рудници, заводи ,авиокомпании и Кремиковци . Няма вече..... всичко се изцица а и Бойко не разрешава да се плячкосват еврофондовете. И ДДС измамите са намалели, защото се гледа всичко с лупа ! Та затова няма далавера и мародерите полека-лека си хващат пътя...
100
1
 
1
 
! Отговори
до 122 преди 12 години
Леле, мен, как само точно си го казал.
99
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 130 къде ги видя тези 30 млрд , ало финансиста , кой те излъга , Слави ли защото той си ги плещеше такива и само мозъци като теб могат да му повярват.