БСП купи изборите в Кюстендил, обяви Борисов

Премиерът се оправда, използвайки думи на левицата
Обновена: 14 май 2012 14:53 | 14 май 2012 14:47,
199
БСП купи изборите в Кюстендил, обяви Борисов
Снимка: архив, Булфото

БСП купиха изборите в Кюстендил. Така премиерът Бойко Борисов коментира защо ГЕРБ загуби вота за общински съветници в Кюстендил.

Управляващите непрекъснато са атакувани от опозицията, че изборите през миналата година са били  най-нечестните и манипулирани.

На последния парламентарен контрол пък червената Мая Манолова изрази съмнения, че се готвят манипулации на вота в Кюстендил, заради което влезе в конфликт с премиера.

Още по темата

"Видяхте, че отново БСП сгрешиха. И ако трябва да им отговоря по същия начин – защото БСП купиха изборите. В другите места пък ГЕРБ спечели", коментира Борисов.

Той призова да се преброят гласовете за БСП и ГЕРБ в ромската махала в Кюстендил, като по негови данни разликата била 1000 гласа.

След окончателното преброяване на гласовете в Кюстендил стана ясно, че най-много мандати в новия Общински съвет  получава Коалиция "Кюстендил"- 14. Седем са мандатите за БСП, по 4 - за ГЕРБ и "Лидер". Три мандата получава РЗС, два - ЗНС.

По един мандат взимат Коалиция "Инициатива за Кюстендил-Осогово" и ДСБ. В ОбС влиза и независимият кандидат Кирил Станчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още по темата: Кюстендилизбори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
20
 
! Отговори
nemam nervi преди 11 години
Червения камион на ЦЦ си изигра ролята
73
6
 
39
 
! Отговори
ss преди 11 години
НА Б.Б. СА МУ ВИНОВНИ КОМУНИСТИТЕ И ЧЕТИРИТЕ ГОДИШНИ ВРЕМЕНА. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА ОЧАКВА ОЩЕ ПО ЛОШИ РЕЗУЛТАТИ.
72
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А някой може ли да ни подсети какъв беше резултата в Кюстендил през октомври ?
71
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
3 години стигат :)))
70
3
 
34
 
! Отговори
Пича преди 11 години
Сега за изтънчените глупендъри като тебе може всичко да им се привижда. А иначе аз вярвам на баш Тиквуна като каза за пръв и единствен път нещо вярно на миньорите в Кърджали:"Аз съм *** и вие сте ПРОСТИ та за туй се разбираме". След неговото искрено признание има ли изобщо място за спор?
69
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
4 Общински съветници :)))) мухахахахахахаха
68
3
 
42
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 11 години
Ама Боце пак счупи тъпометъра :))). Абе Боцко ми ако *** са купили изборите и ти го знаеш де дреме твоя авер Цуцко? Айде комунистите лоши, корумпирани. Ама нали властта е ваша бе пич? Как тъй оставяте да се вършат престъпления под носа ви, а после пак само оправдания. Да не би пък за туй да сте пътници?
67
32
 
4
 
! Отговори
до 82 преди 11 години
електоратът на червените *** е такъв, кух и необразован !
66
0
 
20
 
! Отговори
partiite vs naroda преди 11 години
Може би това е начина- местно самоуправление, сдружения, организации . Не могат да ни пречупят - ни византийци, османци,ни комунисти, капиталисти и пр " gospodari".
65
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от край време БСП- вървят ръка за ръка с измами,кражби и подлости.
64
7
 
45
 
! Отговори
10% Мухахахааа преди 11 години
Господин Бойко,ако от БСП бяха купили изборите щяха да са първи!Моля дайте доказателства вие сте премиер,а не лека жена от околовръстното на София!
63
5
 
51
 
! Отговори
СБОГОМ БОЙКО! преди 11 години
НА БОЙКО ПАК ВЪЛНАТА МУ ПРЕЧИ. НО НЕ Е ТОВА ПРИЧИНАТА БОЙКО ОТ ДНЕС НАТАТАК НАРОДА ЩЕ ГЛАСУВА НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ И ЩЕ ТИ БИЕ ШУТА. БРАВО НА КЮСТЕНДИЛ-КАЗАХА НЕ НА МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ. БОЙКО ГУБИШ ВЕЧЕ ПОЗИЦИЙ И СИ БИТА КАРТА. СБОГОМ *** СБОГОМ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
62
40
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И като Борисов бъде свален от власт ,кой ще дойде? Гоце, Р.Овч ,Пикаещия ... техните мутри! Борисов поне прави нещо ,а ония само огледала,гьолове и крадене! Гагаузов си пафкаше в министерството ,а Драгомир Драганов ще си карааа пиян!!! НА БЪЛГАРИНА МУ ТРЯБВА ЗДРАВА РЪКА ... Само напред Бате Бойко!
61
3
 
27
 
! Отговори
роман преди 11 години
В Монтана З.Живков е СДСар ! като не знаеш не пиши глупости и е 3 мандат ! За Враца прочети някой врачанси форум да видиш каква кандидатка имаха ГЕРБ там и ще разбереш защо загубиха Враца ! За Видин е излишно да коментирам , само ще кажа ,че ГЕРБ им взе парите за инфраструктура и ги даде за софийското метро ! как да гласуват за тях ?
60
2
 
36
 
! Отговори
НФБ преди 11 години
Герб/Ипон изпуска парата и губи битката със средната класа!Всички заедно с наказателен вот за дон боко великолепниНЯМА ВРЕМЕ! ОЩЕ ОТ ДНЕС ОБРАБОТВАЙТЕ ВАШИТЕ БЛИЗКИ И ПОЗНАТИ, ПРИЯТЕЛИ И КОЛЕГИ...ДА КАЖЕМ НЕ НА МУТРИЗАЦИЯТА НА СТРАНАТА!ЗА РЕД И ЗАКОННОСТ ДА! НЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ РЕПРЕСИИ!ВСИЧКИ СМЕ ЕДНАКВИ ПРЕД ЗАКОНА!
59
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А...Кюстендил ли? Там има ли шиптъри? Или само чисти ***!
58
1
 
6
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Загубата на ГЕРБ и респективно на БСП да не би да има нещо с присъдата на Братята от Дупница или те не *** в Костенджъл?
57
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕБаджиите са прекалили с черешовата ракия ;)))
56
7
 
22
 
! Отговори
безпартиен преди 11 години
БСП са стари пушки - лъжат, обещават, *** гласове купуват на всички избори.Кюстендил обаче не е София и тук българите гласуват за ЛИЧНОСТИ, не толкова за партии.Тук е голямата грешка на ГЕРБ.
55
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
еми да се кара на цветанов, що дряма, уж череши, уж не знам кво, ама едни избори не можа да спечели в кюстендил