БСП купи изборите в Кюстендил, обяви Борисов

Премиерът се оправда, използвайки думи на левицата
Обновена: 14 май 2012 14:53 | 14 май 2012 14:47,
199
БСП купи изборите в Кюстендил, обяви Борисов
Снимка: архив, Булфото

БСП купиха изборите в Кюстендил. Така премиерът Бойко Борисов коментира защо ГЕРБ загуби вота за общински съветници в Кюстендил.

Управляващите непрекъснато са атакувани от опозицията, че изборите през миналата година са били  най-нечестните и манипулирани.

На последния парламентарен контрол пък червената Мая Манолова изрази съмнения, че се готвят манипулации на вота в Кюстендил, заради което влезе в конфликт с премиера.

Още по темата

"Видяхте, че отново БСП сгрешиха. И ако трябва да им отговоря по същия начин – защото БСП купиха изборите. В другите места пък ГЕРБ спечели", коментира Борисов.

Той призова да се преброят гласовете за БСП и ГЕРБ в ромската махала в Кюстендил, като по негови данни разликата била 1000 гласа.

След окончателното преброяване на гласовете в Кюстендил стана ясно, че най-много мандати в новия Общински съвет  получава Коалиция "Кюстендил"- 14. Седем са мандатите за БСП, по 4 - за ГЕРБ и "Лидер". Три мандата получава РЗС, два - ЗНС.

По един мандат взимат Коалиция "Инициатива за Кюстендил-Осогово" и ДСБ. В ОбС влиза и независимият кандидат Кирил Станчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още по темата: Кюстендилизбори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
33
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега Кюстендил ще стане центъра на вселената - Мая Николова ще осигури работа за всичкото ***.. Кюстендил ще се побратими с Магадан ,а СерГЕЯ ще направи малка кокетна хомо-виличка ...да си се боцка там! Честито *** кюстендилци!
53
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ясно, това което аз разбрах е, че ГЕРБ са стигнали до нивото на Лидер, а техните подгласници от АТАКА въобще ги няма :))) което е добре, най-накрая на народа му е дошъл акъла
52
3
 
34
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
дон боко великолепни унищожи средната класа на България! без средна класа една нация духа кавала!това бе и проблема на соца! когато ромите от чистотата взимаха повече от доктори, инженери, архитекти.. учители....днес зон боко и партия Герб/Ипон повтарят грешката като унижават и унищожават средната класа ...единствената която може да е опозиция на управляващите!
51
5
 
45
 
! Отговори
Големи комедии ! преди 12 години
Когато ГЕРБ печели изборите са честни. Нищо, че по телевизията дават депутатите им да мъкнат чували с бюлетини и да дерибейства в ЦИК. Сега, когато не успяха да купят достатъчно *** се оказа, че изборите не са честни :)
50
2
 
14
 
! Отговори
до 55 преди 12 години
Всъщност част от *** живеят и в София, както и в други градове и села на страната.
49
1
 
5
 
! Отговори
Без коментар преди 12 години
"И ако трябва да им отговоря по същия начин защото БСП купиха изборите."Part of being a big winner is the ability to be a big loser. There is no paradox involved. It is a distinctly Harvard thing to be able to turn any defeat into victory." - Erich Segal
48
38
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В Кюстендил,Перник,Монтана,Видим -червени! Нищо чудно ...доста *** живеят там!
47
4
 
25
 
! Отговори
Справедливост да има преди 12 години
ГЕРБ пък купиха изборите в цяла България. Нека и другите измамници да купят нещичко :)
46
4
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
а защо мин председателя не се замисли..че това може да е наказателен вот за политиката която гроб води спрямо българите..измислени закони налагани му силово и без право на глас и защита?
45
1
 
31
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
задавам си един въпрос....ЗАЩО ЖЕНИТЕ НАПУСКАТ ДОН БОКО СЛЕД КАТО ИМА ПАРИ И ВЛАСТ...ШЕФ НА ИПОН...СЕКРЕТАР НА МВР...КМЕТ...МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛНОРМАЛНО ЛИ Е ЗА МЪЖ НА НЕГОВИТЕ ГОДИНИ ДА НЯМА ЕДНА ЖЕНА ДА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО НЕГО...
44
4
 
22
 
! Отговори
Един от народа преди 12 години
Крайно време беше възможностите на ГЕРБ за манипулация на изборите да се изчерпа. Ако искате да продължите да властвате, сменете тактиката. Може пък и за народа да е по-добре.
43
7
 
31
 
! Отговори
Психиатър преди 12 години
Боко , а ти защо не купи изборите в Кюстендил????Нали преди 3 години купи парламентарните избори?Какво парите ли ти свършиха?А???
42
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е необходимо да си червен , за да виждаш некадърността и наглостта на герберите .
41
5
 
4
 
! Отговори
До 43/105 кила/ преди 12 години
А още по интелигентните се сещат че трудно би се намерил по полезен ход.. от текущия
40
2
 
31
 
! Отговори
тъп и прост преди 12 години
Хората има какво да ядат, а когато станат и инфраструктурните проекти, ще станат по-щастливи, богати и с повече работа. И младите хора, като се върнат от чужбина ще им харесва повече. Това заяви премиерътБойко Борисов в предаването "Нека говорят" по bTV.ХА,МАЙ НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА !!!!РЕЗУЛТАТИЛИ ДА ГЛЕДАМЕ ИЛИ ВАС ДА СЛУШАМЕ ???
39
16
 
6
 
! Отговори
до 41 преди 12 години
Те съвременните социалисти на гей-парадите отдавна имат стабилни позиции :)
38
7
 
33
 
! Отговори
105 кила преди 12 години
Герб направиха огромна грешка бръкнаха на бедния народец в джоба да му извадят и последните 2 лв а така бюджет не се пълни , ликвидираха малкия и среден бизнес оставиха олигарсите и монополите и банките да правят каквото си искат , не направиха изстинска реформа в държавния сектор например в здравеопазването и "милицията" и резултата е налице А ВИЕ ЧЕРВЕНИ КОТАРАЦИ не се облизвайте защото хората / по интелигентните / ви знаят много добре що за стока сте крадльовци и нищо друго
37
2
 
51
 
! Отговори
тъп и прост преди 12 години
Тази вечер - Новините - БТВ Ще се подчертае много,много дебело как Герб са спечелили в едно супер не знайно и неизвесто село и разбира се нито дума за позорната загуба в един от големите БГ градове ,областен център - Кюстендил !!!!
36
31
 
6
 
! Отговори
:) преди 12 години
Много яко, всички комунистически *** си строшиха пръстите да пишат. Повече НЯМА да дойдете на власт. Не ви ли стига че крадохте и с г**за си, та още искате. Това ви беше , от тук на татък само в забвение минавате. Измряха червените бабички, минахте на ***, по добре ходете и на гей парада, ще съберете мнооого съмишленици!
35
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБЕРИЗМА СИ ОТИВА!НАЙ-ПОСЛЕ!!!!