Топинспекторът Дянков следи за фасове извън закона по морето

Министърът лично ще спира пушачите и ще им прави забележки
1 юни 2012 17:06,
197
Топинспекторът Дянков следи за фасове извън закона по морето
Строгият Дянков ще гони нарушителите. Снимка: БТА

Правителството взима много присърце влязлата в сила от днес пълна забрана на пушенето в закритите обществени места и на някои открити места.

Лично вицепремиерът Симеон Дянков тръгва от днес на проверки с полицията по Южното Черноморие, за да проследи спазването на забраната за тютюнопушене.

В Ахтопол той се закани, че лично ще спира пушачите и ще им прави забележки.

По повод опитите за заобикаляне на закона чрез пререгистрация на заведенията в частни клубове Дянков заяви, че забраната за пушене категорично ще бъде ефективна.

Още по темата
Ако трябва, ще променим закона, но и в частни клубове няма да се пуши и проверки ще има, отсече финансовият министър.

В Ахтопол той направи първа копка на ремонт на 16-километровата отсечка до село Резово. До момента  правителството е отпуснало 4 милиона лева за първото трасе, което ще бъде готово за два месеца. Пътят няма да се затваря.

До края на годината държавата ще отпусне още близо 6 милиона лева за окончателното му довършване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо не му разпоредът да си ходи, а ще го извеждат с комисия извън района на сградата като долен затворник?Нима пушачът е рецидивист!?
99
0
 
20
 
! Отговори
полудевам полечка преди 11 години
петрола стана 83$ за барелзащо ли бензина ни е на цени от 110$ за барелили по точно казано паднал е с над 30%защо ли не усещаме това намаление
98
0
 
12
 
! Отговори
пуек преди 11 години
Тоя се пърчи,само когато е с гавази.Но я да спре сам някой пушач-жална му тъща.Итова недоразумение е финансов министър на вожда на ....,забравих й името.
97
9
 
0
 
! Отговори
хх преди 11 години
само така с герб са най добрите, верен до гроб
96
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато царят пръдне - народа се изпонасере.В моята работа прочетоха наредба относно тютюнопушенето или по-точно пълната му забрана.Ако бъде хванат пушач, да бъде закаран от уловилият го при началниците ... освен адм. наказания, да бъде ИЗВЕДЕН извън района на службата и отпратен да си ходи!По-голям ларш за доносниците и по-голямо унижение за служител трудно мога да си представя.Карай бай Гане, аферим !
95
0
 
8
 
! Отговори
БГ реалност преди 11 години
В капанче край морето *** се разправят.Един казва:Абе знаете ли,че Асан е ***?Защо бе ,питат другите?Ами нито пие ,нито пуши и е ***.Аааааа,обадил се един друг от компанията.Значи и Мустафата е станал *** защото отказа цигарите!
94
0
 
10
 
! Отговори
Вдянкуф преди 11 години
Пичове, ще глобявам сред морето богаташите, надявам се да напълня бюджета по тоя начин, друго не можах да измисля, ама и вие сте едни *** ако бяха гърците досега да са ме изритали, намерил съм едни офци ще ги острижа както се полага.
93
0
 
11
 
! Отговори
enterpreneur преди 11 години
"И в частни клубове няма да се пуши" хахахахахаааааа!!! Хоследните ми съмнения, че човечето е не само сексуален, но и интелектуален ИМПОТЕНТ отпаднаха!
92
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Още ли се съмняват,че ни управляват фашаги Сигнализирахте за неуместен коментар"- Не обиждай фашагите.
91
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дядо Йоцо гледа:Подгониха пушачите като империалисти ... а направиха ПР на предстоящият гей-парад, дето ще го води тато - демек американският посланик....тръска си лулата дядо Йоцо и си казва:- Сгреших. Сега трябва да направя още няколко деца, за да има какво да остане след като тази пасмина хаотично се изпона....
90
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още ли се съмняват,че ни управляват фашаги
89
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дянков остави пушачите аме вземи извади пари за една магистрала край нашия град че ми писна да пътувам по тия дупчени пътища глоби себе си първo.
88
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дянков, скапано ***, с правата лопата ще те убия. Започна да го играеш съдник ли *** да Е.а? Няма да забравя Диана Найденова когато го интервюираше преди 2 години... някъде как това *** скапано каза, че увеличава акциза на алкохола защото не бивало да се пие много....понеже той не обичал да пие алкохол. Мръсно долно скапано ***.
87
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Симчо, ела да ми направиш забележка! Аз ако не ти пукна очилцата и не ти ги завра там, където слънце не огрява, да не съм аз!
86
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-лесното нещо на този свят е да измислиш благовиден предлог за каквото и да е... и да газиш и градиш власт и пари върху това.
85
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Надпис на всички цигари"Пушенето е опасно за вашето здраве то може да убие,вас и децата ви също и околните"Вие сте самоубийци и убийци според тази наредба на учените медици от МНЗ,така че при всички случай тази забрана е за защита здравето на населението...
84
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Копи:Искам да задам един риторичен въпрос на Министъра на финансите: Защо, Вие Г-н Дянков не отидете на Женския пазар да правите проверки на ***, които продават контрабандни цигари. Те са подредени така: *** - милиционер - *** - милиционер. Ще си отговоря сам, това са служители на Вашият Министър председател.
83
1
 
8
 
! Отговори
дертер преди 11 години
Ние от партия ДЕРТ, ако дойдем на власт ще отменим закона.На входа на заведениЯта ще се раздават противогази за непушачите.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДЕРТ!!!
82
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цените на продуктите в магазините ни варират до 1000%, защото нищо от това що е достъпно до джоба на народа не е качествено, а е чиста химия. Котките ми и кучето не искат да го ядат, а аз нямам избор - ям го.Защо не видят кой наистина ни трови, а са тръгнали да заблуждават народа с "разделяй и владей". Днес пушачите, утре про-шофьорите, и така нататък - все цепят по линията. Но не са малко и уродчетата дето им се връзват и им пляскат.
81
1
 
8
 
! Отговори
колоездач преди 11 години
Мен пък ми писна да дишам СО от колите кога ще има глоби за автомобилисти.