Борисов урежда горска среща на дамата Лили с джентълмена Сергей

Премиерът нарежда как да продължи "меренето" на магистралите
20 юни 2012 13:12,
256
Борисов урежда горска среща на дамата Лили с джентълмена Сергей
Борисов дава указания как ГЕРБ да си измери магистралите. Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов призова регионалния министър Лиляна Павлова да покани лидера на БСП Сергей Станишев и депутати от левицата да разгледат магистралите, които е построило това правителство, и тези – от предишното правителство.

По традиция в началото на днешното правителствено заседание само пред камерите министър-председателят даде подробни указания на регионалния министър и на вицепремиера Симеон Дянков как да действат в тази ситуация. 

"Забавлявайте се с тях, не спорете, защото те са учили затова. Водете на място и посочвайте", нарежда Борисов.

Вчера социалистите изчислиха, че БСП води ГЕРБ с 3:1 в строителството на пътищата.

Според левицата равносметката на фона на хвалбите на ГЕРБ е следната – при предишното правителство са въведени в експлоатация 114 км магистрали, засега ГЕРБ имат 50 км, а най-оптимистичните прогнози за целия им мандат били за около 200 км.

Соцлидерът Сергей Станишев напомни, че предишният кабинет е рехабилитирал 6 900 км пътища, а при ГЕРБ в най-добрия вариант ще има 2286 км. По-късно пък строителният министър Лиляна Павлова коментира, че не било много по мъжки "мъжете да си мерят километрите".

Още по темата

"Ти Лили, му прати магистрала "Люлин" да си припомни как я беше оставил. Като застанат пред журналистите, те лъжат толкова безогледно. Така убедително лъже този човек. А "Хаинбоаз" Росен Плевнелиев не искаше да ходим там да го откриваме, защото едната лента беше 100% незаконна. А "Цанков камък"? Що не го поканиш, ти си дама, покани този джентълмен на "Цанков камък" да си види пътят колко струва? Аз от такова строителство като неговото не разбирам.

Заведи го, кажи: "Аз съм дама, каня те из гората да видиш какво беше там". Как са свлекли скалите там и ще убият някой човек. Или го закарай за 100 милиона на "Водното огледало", което ние узаконихме и ние доплатихме 40 милиона", нарежда Борисов.

По думите му социалистите били като комунистите - на бялото казват черно и "понеже си вярват в глупостта, излиза убедително".

"Един булевард не ми е мръднал в София", отсича още Борисов. Той препоръчва министрите да отидат в парламента и да поканят Станишев, други депутати и всички медии.

"Това е демокрацията, да отидем на "Цанков камък", сега даваме още 3.5 милиона, да видите какво сте направили, щом толкова разбирате от строителство, а Борисов не разбира. Оставете го него, няма да го каним, той си стои на Южната дъга, на моста "Брюксел", на магистрала "Люлин" така както е осветена вечер", изтъква още премиерът.

"Ти си дама, няма да ги обиждаш, няма да ги пресираш, ще бъдеш внимателна, те са нежни души. Водиш ги там на пътя, щото в парламента хората се объркват – единият вика 120 км, другият вика 6000 – цифри", съветва още Борисов.

Той отправи поздрав към Станишев, като цитира доклада на Европейската централна банка, според който България изпълнява всички числови критерии за членство в Еврозоната.

"Прати го това на Орешарски и Станишев в едно пликче, комплимент", заръчва на Дянков Борисов, след като подчерта, че е изпълнил още една мечта на лидера на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
1
 
1
 
! Отговори
сашо преди 11 години
до всички, хора спешно идите на психиатар
208
1
 
0
 
! Отговори
t преди 11 години
t
207
3
 
1
 
! Отговори
Премиера преди 11 години
с най-много прякори - тиквата, винету, разбойко, картофа, някой знае ли и други? Аз знам само тия четири
206
2
 
1
 
! Отговори
Пази боже преди 11 години
Пази боже сляпо да прогледасмени си анцуга с костюм
205
2
 
1
 
! Отговори
Забременена преди 11 години
Утре кака Лили като е забременена в гората, пак джентълменската тройната коалиция ще е виновна.
204
3
 
1
 
! Отговори
Маги-сра-ли преди 11 години
От утре магистралите на РазБойко ще се наричат Лили-***
203
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ahahahaaahahaha "те са нежни души"
202
2
 
0
 
! Отговори
тишо преди 11 години
тоя дали чете коментарите??????
201
7
 
2
 
! Отговори
rambo преди 11 години
женчо борисов кога щте разбере,че народа не яде магистрали и иска щтом герб са направили европеиски цени данаци и такси народа иска и европеиски заплати и пенсии.българина го интересува какво може да купи в магазина с надницата си а не колко лентички е отрязал женчо борисов.хоирата искат европеиски заплати и пенсии така,че борисоав да не се прави на ущтипана госпожица или като ученичка а да даде на хората висок жизнен стандарт.омръзцная ни от лентички,магистрали,стадиони искаме нормални заплати.
200
9
 
4
 
! Отговори
outsider преди 11 години
Бойко Борисов е ненадминат в ръсенето на глупости, които нашите журналисти старателно тиражират. Най-малко неговото правителство има заслуги за оценката в доклада на Европейската централна банка, тъй като неговото правителство изхарчи половината резерв и увеличи държавния дълг.
199
8
 
5
 
! Отговори
Чук преди 11 години
Гледах го кратуня по новините.Грухти, пухти, дава наставления, мучи някакви междуметия като коч.Хич не му дреме от критики и настроения сред хората,Той е доволен, че заема високия пост, а смачкания народ го изпълва с гордост, като доказателство за неговото господство.
198
2
 
1
 
! Отговори
Уорлик преди 11 години
Моля Премиера да уреди и мен, че все попадам на някакви ***! Защо се получава така?
197
8
 
7
 
! Отговори
ТОВА Е преди 11 години
ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ СА КРАДЦИ И ДАЛАВЕРАДЖИИ.А БОЙКО БОРИСОВ Е ПРОСТО П*ДАЛ-РЕВЕ И СЕ ЖАЛВА КАТО ЖЕНКЯ И СЕ ПЕРЧИ С ЧУЖДИ УСПЕХИ.ТОЙ НЯМА НИКАКВИ ЗАСЛУГИ ЗА НИЩО-НИТО ПРЕБОРИ ПРЕСТЪПНОСТТА,НИТО БЕЗРАБОТИЦАТА,НИТО ПОВИШИ ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ(ДОБРЕ,ЧЕ ПРЕДИШНИТЕ ГИ УВЕЛИЧИХА И ТОЙ НЯМАШЕ КЪДЕ ДА ХОДИ ОСВЕН ДА ИЗПЪЛНЯВА).МАГИСТРАЛИТЕ МУ НИЩО НЕ СТРУВАТ- КУХИ И НА ЮВКА.ЗАЛИТЕ ГИ ПРОЕКТИРАХА И ПЛАТИХА ПРЕДИШНИТЕ.ТОЙ ИМ РЯЗА ЛЕНТИТЕ И СИ ПРИСВОИ ЗАСЛУГИТЕ.ТОЙ И НЕГОВИТЕ САМО ГРАБЯТ.ТОВА ГО МОГАТ.НИЩО ДРУГО
196
4
 
5
 
! Отговори
дзвер преди 11 години
След три години управление на ГЕРБ вече е напълно ясно - на никой не му пука за проблемите на хората. Хората са дошли за да лапат и нищо друго не ги интересува на практика. Поне това личи от делата им. Иначе, на думи, като ги слуша човек и току поглежда към чешмата - дали не е потекъл случайно мед от нея. Или бира поне...
195
4
 
5
 
! Отговори
emigrantbr преди 11 години
bravo boyko samo taka kazvay im uspexitisi ate kumonagite zavizhdat ti;
194
8
 
7
 
! Отговори
Рени преди 11 години
Бойко да не дърпа дявола за опашката, че ако тръгнат Станишев и Михалевски ще направят филмче (като това за изборите) и истината за магистралите ще лъсне
193
6
 
8
 
! Отговори
Демон преди 11 години
Другарю Борисов, ще ни направите ли и деца, които да се возят по вашите магистрали, по подобие на учителя ви Тодор Живков?
192
2
 
2
 
! Отговори
Демон преди 11 години
Ами да я опънат и толкоз. Тя така и така само за това става!!!
191
7
 
19
 
! Отговори
Дон Кольо преди 11 години
Оставете Винету на мира, той си е просто пожарникарче...
190
3
 
12
 
! Отговори
сашо преди 11 години
Това е все едно семейството ти да е гладно а ти да си купуваш нова кола